Hud-forbedrende sminke

Hud-forbedrende sminke

En concealer, en foundation med høy dekning eller en krem-foundation... For en perfekt hudfarge, en sunn glød, eller rett og slett for å glatte ut hudtonen din, er Couvrance din allierte for en naturlig vakker og glødende hudfarge.

0 resultat

FINN UT MER
FINN UT MER

Hvordan får du en vakker hudfarge?

Du kan opprettholde en glødende hudfarge hver dag, selv uten sminke! Du må identifisere hudtypen din og bruke en passende hudpleierutine:  

  • Om kvelden må fjerning av sminke være like regelmessig som resten av rutinen din, ellers risikerer du å få en slapp og irritert hud om morgenen.
  • Vask ansiktet med et skånsomt renseprodukt . så sikrer du at du fjerner alle urenheter og talg som har samlet seg opp i løpet av dagen.
  • Peel huden minst en gang i uken for å stimulere cellefornyelsen, fjerne døde hudceller og rense huden.
  • Påfør en fuktighetsgivende, nærende, mattende eller utglattende krem hver dag avhengig av hudtypen. Det er også en utmerket sminkebase
  • Påfør et serum tilpasset problemene dine (anti-age, glød, hydrering...) før du påfører dagkrem.
  • Ved ubehag eller tørrhet i huden, kan du med fordel bruke en beroligende og fuktighetsgivende ansiktsmaske.
  • For å forebygge aldring av huden, urenheter som for eksempel mørke flekker, eller visse hudsykdommer, er det avgjørende å bruke solbeskyttelse tilpasset din hud.

Hvordan velger du riktig foundation?

Eau Thermale Avène har formulert langvarige, ikke-komedogene naturlige foundations med SPF 20 eller høyere for å respektere hudens følsomhet.

Først av alt, bestem teksturen på din foundation i henhold til hudtypen din og dens grad av ujevnhet.

Hvis plettene dine er mer uttalt, velg en foundation med høy dekning som vil jevne ut huden uten å sees, som Couvrance Foundation-kremer med SPF 30.

Hvis de små plettene dine er mer moderate, velg en flytende foundation med en lett tekstur for en naturlig sminkeeffekt. Som Compact Foundation Cream, Couvrance Fluid Foundation Corrector som anbefales for sensitiv hud.

Til slutt, hvis urenhetene dine er mindre, kan en tonet fuktighetskrem eller en tonet solkrem være akkurat tingen for en mer solbrun hudfarge med en naturlig finish.

Couvrance Beige Concealer-børsten korrigerer og opplyser med presisjon og utholdenhet mørke ringer, rynker eller lokaliserte pletter og skjuler dem.

Hvis du trenger å kombinere sminkeprodukter med høy solbeskyttelse, eller hvis huden din ikke tåler visse kosmetikkprodukter, anbefaler vi en mineralfoundation slik som vår Tinted Compact SPF 50.

Slik legger du sminke for huden din: trinn for påføring av foundation

Skjul pletter med en fargekorrigerer

Selv om den jevner ut hudfargen og skjuler pletter i seg selv, kan foundation også kombineres med en Couvrance Corrector-stift for subtilt og lett nøytralisere fargede pletter.

Disse fargekorrigererne skjuler fargeuregelmessigheter: rødhet, mørke ringer, brune flekker, arr, etc. I dette tilfellet er det det første trinnet i hudfargemakeup. De kan fjernes og påføres de berørte områdene med fingertuppene eller med en børste.

Forener huden med foundation

Ta en liten mengde av din flytende foundation eller foundationkrem med en svamp og påfør sminken over hele ansiktet for en glødende og jevn hudfarge, dupp på korrektoren og glatt ut resten av ansiktet.

Til slutt, med tuppen av Couvrance Concealer-børsten, visk bort mørke ringer, rynker, små flekker osv. Avslutt med å banke med fingeren for et naturlig resultat.

Forbedre huden din med vårt mosaikkpulver

For å fiksere sminken og matte huden, påfør Translucent eller Brightening Mosaic Powder over hele ansiktet. Påfør også et snev av Brightening Mosaic Powder på alle områdene du vil fremheve for å lyse opp hudfargen.

Ingen sunn glødende makeup-look er komplett uten den siste finishen med et tonet pudder – form ansiktet med Healthy Glow eller Sun Mosaic Powder. De er bedre enn rødme og gir deg mulighet til å fremheve eller varme opp huden i ett enkelt trinn.

Disse to tonede pudderne kan påføres kinnbeina, midten av pannen, haketuppen og halsen for å oppnå en perfekt hudfarge.

Fikser din hudforbedrende makeup

Etter påføring av en øyebrynblyant, mascara og farget leppepomade, for å fullføre sminken, spray en fin dusj av termalkildevannspray på ansiktet på 20 cm avstand for å fiksere sminken. Nå er du klar til å nyte dagen med foundation som varer hele dagen!

Back to top