Goutte ETA

 

DIAGNOSE

Finn de riktige produktene for din hud!

Vil du vite hvordan du kan ta vare på huden din daglig uten å måtte konsultere en spesialist? Vil du vite hvilke produkter som passer din hudtype? Gode nyheter! Teamet fra Eau Thermale Avène har jobbet hardt for å gi deg en digital huddiagnose for å finne din hudtype. Den tar bare noen få minutter å utføre. Mens vi venter på at den skal gå live, vil vi ikke svikte deg – vi er her for å forklare hvordan du fullfører den.

av_visual-gif_application_cream 577x577

Din huddiagnose for en skreddersydd rutine

Du kan noen ganger finne deg selv å stå uten peiling foran apotekhyllene og deres tusen og én produkter ... Det er vanskelig å velge en ... Følsom, overfølsom, tørr til veldig tørr, dehydrert, fet eller akne-utsatt hud ... Hver hudtype har sine egne unike egenskaper, trekk og behov. Huden din trenger sitt EGET produkt, og en tilpassethudpleierutine. Ikke få panikk, vi er her for å gi deg råd. 

Goutte ETA

 

Nøkkeltrinnene i en hudpleierutine

For å ta vare på huden din daglig er det viktig å få på plass en hudpleierutine tilpasset din hudtype, basert på trinn og produkter som kan gjentas dag etter dag. Uansett hudtype har disse rutinene tre nøkkeltrinn: rense, fukte og beskytte. 

av_ trixera nutrition_cleansing gel_social_post_2_3282770202946_hd

Trinn 1

Jeg renser huden min

Uansett hudtype glemmervi aldri ansiktsrens: det er VIKTIG Faktisk er det å fjerne urenheter for å lufte huden det første trinnet i å ta vare på den, spesielt når du bor i byen og huden blir utsatt for forurensning hver dag.

Oppdag produktene våre

av_tolerance control_cream_social_3_post_3282770138801_hd

Trinn 2

Jeg tilfører ansiktet fuktighet

Når huden din har blitt frigjort fra urenhetene som har blitt igjen på overflaten, lar fuktighet den regenerere – vann og olje er nøkkelen. Daglig fuktighet gir disse to viktigeressursene. Velg en konsistens som er mer eller mindre fet for å gjenopprette komforten og gjenopprette sin opprinnelige friskhet, avhengig av din hudtype.

Oppdag produktene våre

av_sun care_fluid 50-_social_1_post_3282770112047_hd

Trinn 3

Jeg beskytter huden min mot UV-stråler hele året

Gjennom året blir huden din utsatt for solens UV-stråler og deres skadelige effekter ... Så du bør lage en god vane og beskytte huden din daglig ved å bruke et ansiktspleieprodukt med SPF. Men hvis du skalutsette deg for solen på en intens måte, bør du bruke solbeskyttelse med høy eller meget høy for å unngå ubehagelige overraskelser!

Oppdag produktene våre

av_xeracalm_cream_social_1_post_3282779405553_hd

Trinn 4

Jeg nærer kroppen min dypt

Ofte blir huden på kroppen glemt i din daglige hudpleierutine, spesielt om vinteren. Men å fukte den er like viktig. Vi anbefaler fuktighetskrem etter dusjing, når huden er smidig, ren og tørr. Velg en konsistens som er mer eller mindre fet avhengig av hudtype og årstid.

Oppdag produktene våre

Goutte ETA

 

Hva er den beste hudpleierutinen for hver hudtype? 

Min steg-for-steg-rutine
Forstå din sensitive hud bedre

Forstå din sensitive hud bedre

Dine egenskaper: Føler du at huden ofte er prikkende, stram og ukomfortabel? Har du tynn, lys, sart hud som lett blir rød?

Da har du sensitiv hud. Med andre ord har huden din en tendens til å reagere lett på eksterne faktorer knyttet til vær, livsstil og uegnetkosmetikk.

Dine behov: Dyp hydrering med produkter med høy toleranse egnet for sensitiv hud.

Oppdag produkter som passer for din sensitive hud.
Fra samme produktkategori

Hudpleierutine

Å ta vare på min sensitive hud

Tolérance Cleansing Lotion

Tolérance Cleansing Lotion

Fjerner sminke - Beroliger - Renser

Avène Termalkildevann

Avène Termalkildevann

Beroliger - Gjenoppretter hudbarrieren

Tolérance EXTRÊME Cream Sterile Cosmetics®

Tolérance EXTRÊME Cream Sterile Cosmetics®

Beroliger - Hydrerer

Intense Protect 50+

Intense Protect 50+

Beskytter - Hydrerer

Forstå din overfølsomme hud bedre

Forstå din overfølsomme hud bedre

Dine egenskaper: Reagerer huden din for mye på et stoff eller en situasjon som forårsaker rødhet og noen gangerflassing? Hva mer, har du ubehag som prikking, stramhet eller hetetokter? 

Da har du overfølsom eller intolerant hud som reagerer sterkt på daglige påvirkninger som vær, kjemikalier, stress eller uegnet kosmetikk. 

Dine behov: Bruk av produkter med høy toleranse, helst uten parfyme eller konserveringsmidler, for å roe ned ubehag og reparere hudbarrieren.

Oppdag produkter som passer til din overfølsomme hud.
Forstå din fete hud bedre

Forstå din fete hud bedre

Dine egenskaper: Ser huden din blank ut? Er huden din ujevn, med store porer? Opplever du at sminke ikke holder?

Da har du fet hud. Dette er fordi huden din produserer for myetalg på grunn av hypersekresjon av talgkjertlene. I tillegg til visse tilstander som akne, kan fet hud være forårsaket av hormonell ubalanse, uegnet kosmetikk, stress eller ubalanser i kostholdet. 

Dine behov: Fjern urenheter og reguler talgproduksjonen ved å regelmessig rense huden med milde rensemidler og bruke en mattende fuktighetskrem med en lett konsistens.

Oppdag produkter som passer til din fete hud.
Forstå din kvise-utsatte hud bedre

Forstå din kvise-utsatte hud bedre

Dine egenskaper: Utskiller huden din overflødig talg? Har den urenheter, komedoner eller hudormer? Er disse urenhetenebetente eller smertefulle? 

Da har du av kvise-utsatt hud. Talgkjertlene produserer overflødig talg, blir blokkert og utvikler cyster og komedoner. Det oppstår hovedsakelig i ungdomsårene, men kan også ramme voksne på andre tidspunkt i livet, spesielt på grunn av hormonell ubalanse.

Dine behov: Regelmessig rens av huden (morgen og kveld) med milde rensemidler for ikke å "strippe" huden og bruk ikke-komedogene produkter som er spesielt utviklet for huden din. Hvis du merker at kvisene dine er mer alvorlig, anbefaler vi å konsultere en hudlege.

Oppdag produkter som passer for din kvise-utsatte hud.
Forstå din tørre hud bedre

Forstå din tørre hud bedre

Dine egenskaper: Føles huden din stram etter dusjing og føles ansiktet ditt grovt, stramt og prikkende? 

Da har du tørr hud. Det er et tegn på at den mangler lipider (fett) og at den kutane barrieren, som nå er svekket, ikke lenger utfører sin barrierefunksjon på riktig måte, og beskytter mot daglige påvirkninger (friksjon, kulde, forurensning, osv.).
Dette kjennetegnes spesielt av tap av mykhet, lett flassende hud, stram hudtekstur, for tidlig fine linjer. 

Dine behov: Påføring av en nærende krem for å reparere hudens lipidbarriere og gjenopprette komfort og smidighet.

Oppdag produkter som passer for din tørre hud.
Forstå din meget tørre hud bedre

Forstå din meget tørre hud bedre

Dine egenskaper: Blir huden din skjellete og noen ganger flassende? Føler du ubehag og prikking, noe som kan være pinlig eller smertefullt? Flasser huden på bestemte områder av ansiktet ditt som kinnene, sidene av nesen, øyelokkene eller pannen? 

Da har du meget tørr hud. Hudbarrieren er faktisk skadet. Du må raskt berolige og reparere huden med et produkt med en rik og nærende konsistens, spesielt om vinteren, da kaldt vær kan forårsake veldig ubehagelig krakkelert hud.

Dine behov: Påføring av et produkt med en rik og nærende konsistens, for eksempel en balm for å reparere lipidbarrieren.

Oppdag produkter som passer til din meget tørre hud.
Forstå din kombinasjonshud bedre

Forstå din kombinasjonshud bedre

Dine egenskaper: Har huden din en tendens til å være fet i T-sonen (panne, nese, hake)? Hva med kinn- og kinnbena, virker de tørre eller normale? Har du inntrykk av at du ikke har kontroll over huden din, og å finne DEN perfekte behandlingen er vanskelig? Da har du kombinasjonshud.

Dine behov: Bbruk produkter laget spesielt for kombinasjonshud for å: 
– behandle T-sonen, akkurat som du ville gjort for fet hud, for å redusere glans og fett og gi en mattende effekt.
– gi fuktighet og komfort til områder som føles stramme.
– unngå å bruke for harde "stripping"-behandlinger som er for aggressive for de tørre delene av ansiktet og stimulerer produksjonen av talg på de fete delene.

Oppdag produkter som passer til din kombinasjonshud.
Goutte ETA

 

Hvor finner du oss?

Våre farmasøyter er der for å gi deg råd

Finn en forhandler

Back to top