HUDPLEIEPROGRAM MED FOKUS PÅ FUKT

RENS

20-CHARTE-SE-LAIT-DEMAQUILLANT-FA_200ml-

Rens huden både morgen og kveld, uavhengig om du bruker sminke eller ei. Gentle Milk Cleanser er en mild og pleiende rensemelk til tørr og meget tørr hud. Den fjerner skånsomt sminke og smuss fra ansikt, øyne og hals samtidig som huden fuktes og pleies.

Krem Line.webp

LANGVARIG FUKT

krem sara.webp

Spray ansiktet med Avène Termalkildevann etter rens for å berolige og mykgjøre huden. Dette klargjør også huden for påføring av krem. 

KLARGJØR HUDEN

17-ETA-Spray-315990-150ml.png

For ekstra pleie og langvarig fukt kan du påføre Hydrance Serum på ansikt og hals. Serumet etterlater huden silkemyk og intenst fuktet – den føles smidig og behagelig. Fine linjer som følge av dehydrering glattes ut. Serumet brukes morgen og kveld etter rens og i kombinasjon med Hydrance Light/Rich, Hydrance UV eller Hydrance Aqua Gel. 

16-HYDRANCE-serum-30ml.png
Krem line 2.webp

PLEI OG BESKYTT HUDEN

Påfør Hydrance Light/Rich på ansiktet morgen og kveld, etter rens for å bevare hudens fuktbalanse. På solskinnsdager anbefales Hydrance UV Light/Rich, eventuelt Hydrance BB Cream Light/Rich dersom du ønsker en lett farget krem for en jevnere ansiktstone. Huden beskyttes og fuktes i dybden og den føles matt og frisk gjennom hele dagen. Bruk light til normal/kombinert hud og rich til tørr og meget tørr hud. 

rens sara.webp

ALT-I-ETT FUKTBOOST

Hydrance Aqua Gel er en lett og luftig alt-i-en fuktighetskrem som kan anvendes i hele ansiktet, både dag og natt. Den umiddelbare og intensive fukttilførselen sikrer optimal velvære, og sterke antioksidanter beskytter mot forurensningspartikler og virker som en detox-kur for huden. Anvendes hver morgen og aften etter rens, i ansiktet, rundt øyeomgivelsene og på halsen.

19-MONDE-HYDRANCE-aqua-gel-POT-50ml.png
19-HYDRANCE-emulsion LEGERE-40ml.png
19-HYDRANCE_perfecteur-de-teint_40ml-BB-
19-HYDRANCE-emulsion-UV-LEGERE-40ml.png
19-HYDRANCE_perfecteur-de-teint_40ml-BB-
19-HYDRANCE_perfecteur-de-teint_40ml-BB-
19-HYDRANCE-emulsion LEGERE-40ml.png
19-HYDRANCE-creme RICHE-40ml.png
19-HYDRANCE-emulsion-UV-LEGERE-40ml.png
19-HYDRANCE-creme-UV-RICHE-40ml.png
16-HYDRANCE-serum-30ml.png
19-MONDE-HYDRANCE-aqua-gel-POT-50ml.png