hydrance-lucy-s1.jpg

Skjønnhetstips

Fordelene ved hydrering for en langvarig makeup

 

Cellefornyelse, fordeling av vitaminer, vaskularisering og restaurering av den hydrolipidiske barrieren … Om natten testes din huds mekanismer. Derfor føles huden ofte tørr om morgenen. For å motvirke dette samt å oppfylle kroppens behov for fukt, bør du følge en fuktgivende hudpleierutine. Slik kan du sørge for at huden holder seg frisk og at makeupen holder hele dagen og ser naturlig ut.

Hvilken rutine er riktig for deg?

Hva er makeup-stylistenes hemmelighet bak en frisk hud med en naturlig glød? Første trinn er å bruke Avène Termalkildevann som sprayes på ansiktet med 20 cm avstand. Dette vekker huden og gjør den mottakelig for hudpleie.

Deretter burde du anvende en lett BB-krem med en fuktgivende formel og flytende tekstur. Slik tilfredsstiller du hudens behov for fukt uten at den føles for tung og fettete.

Etterfølgende bruker du bare litt blush, highlighter og bronzer for å forbedre hudtonen ytterligere, samt tilføre enda mer glød. For å unngå å måtte oppfriske sminken i løpet av dagen kan du bruke Avène Termalkildevann som en setting-spray. Og voilà!

ap 1.webp
ap 1.webp

For å unngå å måtte oppfriske sminken i løpet av dagen kan du bruke Avène Termalkildevann som en setting-spray.

close ansikt.webp