hydrance-lucy-s1.jpg

Skjønnhetstips

Øk hudens hydrering i løpet av natten

Huden din utsettes for en rekke faktorer (forurensing, sterkt lys, ekstreme temperaturer osv.) som har negativ innflytelse på huden. Resultatet? Huden føles stram, blir sensitiv og reaktiv samt mister sin glød. Det finnes en enkel løsning for å unngå dette: Du må finne en hudpleierutine både tilpasset din hudtype og din kropps rytme.

 

Om dagen absorberer hudens epidermis kun 30% av de aktive ingrediensene som en krem inneholder, mens den om natten absorberer nesten 100%. Dette er fordi at huden regenererer seg og aktiverer sin cellefornyelse om natten. Hvordan? Når du sover (primært mellom 23:00 og 2:00), blir de naturlige gjenoppretningsmekanismene i epidermis satt i bevegelse. Mikrosirkulasjonen stimuleres og hudbarrieren forsterkes, noe som resulterer i en strålende og utvilt hud om morgenen. Nå som du har grunnstenene, kan vi gå videre til neste trinn: 3 måter å øke hudens fuktnivå på i løpet av natten.

Rens huden: En viktig del av rutinen

Å fjerne sminken er et veldig viktig daglig ritual. Likevel blir det ofte glemt eller ignorert. Når du renser huden for makeup, fjerner du også forurensingsrester og døde hudceller, som har opphopet seg på hudens overflate i løpet av dagen. Start derfor alltid dagen med å rense ansiktet ditt med rensevann for å fjerne overflødig talg og makeup som blokkerer porene. Deretter bør du anvende en rensegel eller -melk (avhengig av din hudtype) på lett fuktet hud. Følger du disse trinnene absorberer huden enklere den ansiktspleien som du påfører etterpå.

Eksfoliering: Nøkkelen til vakker glød

Eksfoliering er et viktig trinn i din daglige hudpleierutine ettersom den forbedrer hudens absorbering av serum eller krem. Når huden blokkeres av urenheter, sminkerester eller forurensingsrester, blir den ugjennomtrengelig for de aktive ingrediensene i hudkremer og andre serumer som påføres. For å gjøre huden mottakelig igjen, er løsningen veldig enkel: Du må eksfoliere huden. Men det er viktig at du gjør det riktig. Unngå skrubbkremer som er for harde mot det hydrolipidiske laget (filmen som beskytter huden mot daglige påvirkninger). I stedet burde du bruke en eksfolierende gel 1-2 ganger om uken. Cellulose-mikroperler og jojoba-voks fjerner skånsomt døde hudceller og gjør plass til nye, noe som gir en mer strålende hud.

Gi fukt hele natten lang

Vi sier ikke at du skal stille alarmen din til kl 3:00 for å gjenoppføre et lag fuktighetskrem. Tvert imot. I stedet bør du velge et vannbasert produkt, som både kan anvendes som dagkrem og sovemaske, slik som Hydrance Aqua Gel. Inspirert av japanske hudpleieritualer virker Aqua Gel som et bad av fukt og friskhet for huden. Når du våkner, er din hud spenstig, frisk og strålende. En ekstra fordel er at den allsidige formuleringen også kan brukes på området rundt øynene for å få øynene dine til å se mer uthvilte ut.

ap 1.webp
ap 1.webp

Inspirert av japanske hudpleieritualer virker Aqua Gel som et bad av fukt og friskhet for huden. Når du våkner, er din hud spenstig, frisk og strålende.

sleepy.webp