Cleanance Mattifying Emulsion

Fast

Reduserer ujevnheter - Hydrerer - Matter

Mattende, talgregulerende og fuktighetsgivende ansiktskrem til fet og blank hud.

Talgreduserende, langvarig hydrering

Mattende, fuktighetsgivende, beroligende.

Kanylerør

Perfekt for Tenåringer - Voksne

Hudtype Kombinasjonshud - Hud med ujevnheter

Behov Anti-imperfeksjoner

Produsert i Frankrike

Påføring
Påføring

Hjelper deg å bli kvitt glinsende hud en gang for alle

Bruksfrekvens

Daglig

Tips for bruk

Påfør en liten mengde Cleanance Mattifying Emulsion morgen og kveld på fingertuppene og masser den forsiktig inn med fingertuppene.

Kliniske resultater
Kliniske resultater

Effektiv for alle fete eller urene hudtyper

Ingredienser

Ingredienser

En kombinasjon av innovative aktive ingredienser valgt for deres effektivitet på sensitiv, fet eller uren hud.

AVENE THERMAL SPRING WATER (AVENE AQUA). GLYCERIN. ISOPROPYL MYRISTATE. PROPYLENE GLYCOL DICAPRYLATE/DICAPRATE. POLYMETHYL METHACRYLATE. C14-22 ALCOHOLS. ISOPROPYL ALCOHOL. PEG-6. POTASSIUM CETYL PHOSPHATE. 1,2-HEXANEDIOL. ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER. C12-20 ALKYL GLUCOSIDE. CAPRYLYL GLYCOL. CAPRYLYL GLYCOL LINSEEDATE. FRAGRANCE (PARFUM). GLYCERYL BEHENATE. GLYCERYL DIBEHENATE. HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL (HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL). POTASSIUM SORBATE. SILYBUM MARIANUM FRUIT EXTRACT. SODIUM HYDROXIDE. SODIUM POLYACRYLATE. TOCOPHEROL. TRIBEHENIN. WATER (AQUA). XANTHAN GUM. ZINC SALICYLATE

Forbrukeren bør systematisk sjekke sammensetningen av produktet før kjøp.

Mattende pudder

Mattende-pudder

Mattende ingrediens som absorberer overflødig talg og gir formelen en pudderaktig følelse som ikke er fet.

Comedoclastin™

Comedoclastin™

Plantebasert aktiv ingrediens med patenterte egenskaper fra Pierre Fabre Research. Ekstrakt fra melketistel virker på epitelcellene, reduserer dannelsen av mikrokomedoner og forhindrer nye urenheter.

OFTE STILTE SPØRSMÅL

Noen kommentarer eller spørsmål? Våre eksperter er her for deg.

Om man har fet hud, påfør Cleanance Mattifying Emulsion morgen og kveld for å regulere talgproduksjonen og matte huden. Om man har akne, hudormer og papler er det best å bruke Cleanance Comedomed morgen og kveld for å redusere disse lytene.

For å regulere talg og derfor matte huden, er det viktig å sette opp en spesifikk daglig rutine som ikke er irriterende, for ikke å forårsake reaktiv seboré.
Skånsom, men grundig rens: Cleanance Micellar Water om kvelden og Cleanance såpefri rensegel om morgenen. Avslutt renserutinen med en skvett Avène Termalkildevann.
For en dypere rens, bruk en ansiktsmaske for fet hud og hudormer en eller to ganger i uken for å absorbere og fjerne talg og hudormer, som for eksempel Cleanance MASK.

Om morgenen: påfør en mattende krem, som Cleanance Mattifying Emulsion, som også har fordelen av å være en flott sminkebase.
Hvis du liker foundation, velg en oljefri tekstur som Couvrance Matte Finish Fluid Foundation Corrector.
Og i alle fall, matt huden og/eller sminken din med et mattende pudder som Mosaic Translucent Powder.
For å forlenge varigheten av sminken din, avslutt med å spraye en fin tåke av Avène Termalkildevann, ettersom det fordamper og forsterker pudderets settingsevne. Dette er spesielt viktig for fet hud.
I løpet av dagen og om nødvendig, prøv følgende teknikk: tørk overflødig olje med en papirserviett ved å trykke lett på huden, spray på litt Avène Termalkildevann, trykk lett igjen og påfør det mattende pulveret på nytt. Resultat garantert!

Du kan også bruke et serum, men bare hvis teksturen ikke er fet og du venter noen minutter før du påfører Cleanance Mattifying Emulsion. Vi anbefaler derfor vårt Cleanance WOMEN Corrective Serum, som er et konsentrat av friskhet som vil gjøre den fete huden din matt, samtidig som den reduserer framtoningen av porene og finpusser hudteksturen. Huden din vil bli frisk og strålende.

Back to top