Beskytte fremtiden.
Solpleie

Solpleie

Beskytte fremtiden.

Beskytte fremtiden.

Solen er vår allierte når det gjelder å holde seg frisk.
Dens rolle i beinforkalkning og dens positive effekter på velværen vår gjør solen til en viktig del av livene våre. Men den kan også være vår verste fiende like mye som vår beste venn. Når det kommer til solen, handler det om riktig mengde og selvfølgelig om beskyttelse!

Derfor har Eau Thermale Avène i mer enn 30 år vært forpliktet til å tilby det beste innen fotobeskyttelse for å beskytte sensitiv hud og bevare helsen til alle hudtyper. Finn den riktige solbeskyttelsen slik at du kan nyte solen med god samvittighet.

SOLPLEIE

ORANSJE-SERIEN

Designet for sensitiv hud

  • Svært bredspektret UVA-UVB-beskyttelse
  • Ingen innvirkning på havets biologisk mangfold*

Enten huden din er tørr eller fet, og om du elsker små eller store produkter, vil du garantert finne riktig solpleie for deg (og familien) i Orange-serien – slik at du kan slappe av i sommer! Dessto bedre når du vet at produktene våre ikke har noen innvirkning på det marine miljøet*!

Bli kjent med serien
ORANSJE-SERIEN

SOLPLEIE

STANDARDEN I SOLBESKYTTELSE

Intense Protect 50+

  • Ultrabred UVA-UVB-HEV (BLÅTT LYS)-beskyttelse
  • Enda lavere konsentrasjon av solfiltre

Intense Protect 50+ er den høyeste standarden på det globale solbeskyttelsesmarkedet!
Ved å kombinere svært høy beskyttelse og svært høy toleranse, er Intense Protect 50+ egnet for den mest sårbare huden, samt hud som utsettes for de mest intense solforholdene. Optimal sikkerhet uten å gå på akkord med effekten!

BLI KJENT MED INNOVASJONEN VÅR
STANDARDEN I SOLBESKYTTELSE

NOEN ORD FRA EKSPERTEN VÅR

European Skin Cancer Foundation anbefaler Eau Thermale Avène solprodukter for kvaliteten på deres solbeskyttelse.

Professor STOCKFLETH,Grunnlegger av European Skin Cancer Foundation

Jeg ser etter et solprodukt

VÅR DOBBELTE FORPLIKTELSE

Det å levere den beste beskyttelsen for huden bør ikke gå på bekostning av planeten! I dag er vi like opptatt av hva som skjer under havoverflaten  som vi er for hva som skjer på overflaten av huden din, og dette dobbelte anliggende utgjør kjernen i våre forpliktelser.

I flere år har vi vært forpliktet til en miljømessig ansvarlig tilnærming til å formulere hudpleieprodukter som tilbyr svært høy UVA-UVB-beskyttelse med minimal innvirkning på havets biologisk mangfold*.

Vi er stolte av å introdusere deg for vår Skin Protect Ocean Respect-tilnærming.

 

Huden din

Huden din

Brun uten sol

Vi drømmer alle om å nyte solen og få en sunn glød uten solens skadelige effekter. Men er det virkelig mulig å bli brun uten sol, i skyggen eller midt på vinteren? Ja, takket være selvbruning! Men du må velge med omhu... og påføre den godt! Instruksjoner for bruk

Les mer
Huden din

Huden din

Gi huden din lindring etter å ha eksponert den for sol

Hud som eksponeres for solen er sart og til og med svekket. Hvordan ta vare på huden din etter å ha vært ute i solen Det er flere viktige trinn å ta som har to formål: å beskytte deg under soleksponering og gi fuktighet etterpå.

Les mer
av_ingredient_sunsitive-protection

VÅR SOLBESKYTTELSESEKSPERTISE

Innovasjoner for å beskytte helsen din

I 30 år har vi satt solprodukter i kjernen av vår innovasjon for å forbedre effekt, toleranse og komfort. 

Vår unike Sunsitive® protection kombinerer et patentert filtreringssystem med fotostabil, vannresistente UVA-UVB-beskyttelse og et unikt antioksidantkompleks for komplett cellulær beskyttelse. Alt dette, kombinert med Avène termalkildevanns fordeler, som er kjent i over 60 år for sine lindrende, irritasjonsdempende og mykgjørende egenskaper.

Effekten til hvert av våre solpleieprodukter fra Avène termalkildevann er dokumentert av en rekke in vitro- og in vivo-studier. Spesielt har vi utført en klinisk studie under virkelige forhold, som har vist en kraftig DNA-beskyttende effekt**. Vi er også forpliktet til å samarbeide med pasienter, helsepersonell og European Skin Cancer Foundation for å øke bevisstheten om farene ved solen og forebygge risikoen for hudkreft.

 

UNIK EFFEKT

Det beste av laboratorieforskningen vår

Når det kommer til solbeskyttelse, har Eau Thermale Avène-solpleie alltid vært en pioner: vi var de første som produserte UVA-dempende filtre og de første fotostabile UVB-filtrene.

I dag tar forsknings- og utviklingsteamene våre et avgjørende skritt fremover med etableringen av TriAsorB™, Pierre Fabres solfilter nummer én. Fremfor alt er TriAsorB™ det første solfilteret med eksepsjonell fotobeskyttelse, utvidet til en svært farlig del av solens stråling: synlig blått lys med høy energi.

Dette er et stort fremskritt for nåværende og fremtidige generasjoner som mer enn noen gang trenger effektiv og sikker pleie.

 

av_sun care_mini-site_triasorb_473x473px
OFTE STILTE SPØRSMÅL

Har du et spørsmål eller noe du lurer på? Vi er alltid her for deg

Vi kjenner noen av risikoene (og listen er lang): solbrenthet, allergier, aldring av huden, reduksjon av solkapital, kreft ... Men noen ganger ignorerer vi årsakene, selv om de er viktige. UVB- og UVA-stråling samt det høyenergi blålyset som vi absorberer under langvarig eksponering forårsaker reell hudskade. UVB-stråler trenger ikke langt ned i huden, mens UVA-stråler trenger dypere inn. Skadene deres er derfor mindre synlige og oppdages på lang sikt. Som en forlengelse av UVA, forårsaker blått HEV-lys dyp cellulær skade på huden på lang sikt ved å angripe alle cellekomponentene: lipider, proteiner og DNA.

Det er den perfekte balansen mellom solbeskyttelse og optimal hudtoleranse.

Vi gjør det til et ærespunkt å beskytte huden din samtidig som vi respekterer miljøet. Produktene våre er formulert med et minimum av ikke-vannløselige solfiltre, uten silikoner for optimal biologisk nedbrytbarhet, og uten innvirkning på koraller*, dyreplankton* og planteplankton* for å respektere det marine biologiske mangfoldet. I tillegg eralle ingrediensene vi bruker nøye utvalgt av vitenskapelige eksperter for å oppfylle tre mål: sikkerhet, effektivitet og toleranse. De er valgt og perfekt balansert for å skape det beste for deg (og for havet)!

*Studie utført av Observatoire Océanologique de Banyuls-sur-Mer (Banyuls-sur-Mer Ocean Observatory), et medlem av European Marine Biological Resource Centre. **Lim HW et al. Aktuelle utfordringer innen fotobeskyttelse. J AM Acad Dermatol. 2017 Mar;76(351) 591-599. Young AR et al. Suboptimal påføring av solkrem med høy SPF forhindrer epidermal DNA-skade in vivo. Acta Derm Venered. 10. oktober 2018;98(9):880-887

Back to top