hydrance-lucy-s1.jpg

Skjønnhetstips

Skjønnhetsrutinen for frisk og hydrert hud

 

Morgener er alltid en travel tid på dagen. Minuttene flyr mellom hudpleie og sminke, og du har kanskje ikke tid til å passe så godt på huden som du ønsker. For å hjelpe deg med å etablere en hudpleierutine som er enkel, hurtig og effektiv, er det 3 viktige trinn som åpner øynene dine, selv når du stadig halvt sover.

Vekk huden din

Det tar tid å stå opp etter en lang (eller kort) natt med reparerende søvn og også huden din trenger tid til å våkne. For å gi den en hjelpende hånd, kan du spraye litt kjølig Avène Termalkildevann på ansiktet for en forfriskende og oppstrammende virkning. Med sine beroligende, anti-irritasjons- og bløtgjørende egenskaper, tilføres huden nødvendige aktive ingredienser. Etter et par sekunder, fjerner du restene av vannet med en serviett. Så enkelt er det.

Fukt under aktivering av vevsmikrosirkulasjon

Når huden din har våkner, er det tid for fukt og pleie. Hva er da den riktige vane?

Tilføy forfriskende og fuktgivende pleie til din rutine: Aqua Gel har en gel-tekstur som vekker huden. For å forbedre kremens virkning kan du aktivere mikrosirkulasjonen ved å klappe forsiktig rundt begge øynene med fingerspissene i noen få minutter.

Si farvel til opphovne sorte ringer under øynene.

Få gløden tilbake igjen

Etter å ha gjennomført de to første vesentlige trinnene som gir din hud det den har bruk for, er det nå på tide å gå videre til sminke.

For en jevn og strålende hudtone er det ikke behov for mye sminke når du først har etablert en god hudpleierutine.

Det beste tipset? Påfør en BB-krem med SPF. Alene sørger dette produktet for å tilføre huden fukt og beskytte den mot skader fra solen. I tillegg korrigerer og kamuflerer den ujevnheter i huden slik at du får en hud som stråler. Fantastisk, men også sant!

Nå når du har fått silkemyk hud, kan du etter ønske bare bruke litt blush, highlighter og maskara, og vipps så er du klar til å ta fatt på dagen!

En god måte å forkorte tiden din foran speilet på, syntes du ikke?

ap 1.webp
ap 1.webp

Tilføy forfriskende og fuktgivende pleie til din rutine: Aqua Gel har en gel-tekstur som vekker huden.

brown chick.webp
19-HYDRANCE_perfecteur-de-teint_40ml-BB-
19-MONDE-HYDRANCE-aqua-gel-POT-50ml.png