PFDC_CONSCIOUS-CARE_notre-demarche-conscious-care-desktop

VÅRE FORPLIKTELSER Conscious Care

Til tjeneste for miljøet, vitenskapelig fremgang og et bedre liv

Ved å velge Eau Thermale Avène deltar du i Conscious Care-bevegelsen

Laboratoires Pierre Fabres merker, inkludert Eau Thermale Avène, er bevisst på at sensibiliteten vår for andre og for miljøet vårt kan være kilden til store fremskritt, og skaper i fellesskap Conscious Care*: som jobber aktivt for å skape fremtidens kosmetikk og handler samvittighetsfullt med hensyn til hele økosystemet sitt. Dette blir til en humanistisk og engasjert bevegelse til tjeneste for miljøet, vitenskapelig fremgang og bedre liv.
Ved å velge produktene våre, deltar du i denne bevegelsen og støtter en rekke konkrete sosiale og miljømessige handlinger, for å bidra til å gjøre verden til et bedre sted. 

* hjelpsom og engasjert pleie 

100%.

av de nye produktene våre er økososialt utformet

97%.

av produktene våre er laget i Frankrike

89%.

av de aktive ingrediensene våre kommer fra økologiske planter eller planter uten fytosanitær behandling

100%.

av emballasjen vår vil være laget av resirkulerbare, økologiske eller komposterbare resirkulerte materialer innen 2025

Pierre Fabre interne data

Bevarer den naturlige balansen

I 60 år har merkene til Pierre Fabre Group slått sammen sin vitenskapelige ekspertise og kunnskap om naturen for å lage dermo-kosmetikk som er like opptatt av effektiviteten og sikkerheten til produktene deres som av ditt velvære. 
Vår ambisjon? Å utvikle produkter som respekterer den naturlige balansen i huden din, håret ditt og det orale området, uansett natur og behov. 

 

Fokus på det nyttige og det essensielle

Vi velger kun de ingrediensene som er nødvendige for ditt hårs behov, og i akkurat de riktige mengdene. 
Basert på prinsippet om "bare det som trengs", er våre Conscious Care-formler designet og utviklet uten uønskede stoffer.

 

Prioritering av miljø og bærekraftig forbruk

Siden 2019 er 100% av våre nye produktutviklinger økososialt utformet. Innen 2023 vil 50% av hele produktkatalogen vår være det. 

Å redusere miljøpåvirkningen vår gjennom emballasje vil bidra til kampen mot global oppvarming. Innen 2025 vil 100% av emballasjen vår være produsert av resirkulerte materialer som er resirkulerbare, biologiske eller kan gjøres til kompost hjemme. 
Ti prosent av produktkatalogen vår vil være tilgjengelig i et gjenbrukbart format (bulk og øko-påfyll).

  • <span class="ezstring-field">av_thermal spring water_spray_social_22_post_3282779003131_hd 368x449</span>
  • <span class="ezstring-field">av_tolerance control_cream_eretail_1_post_3282770138801_hd 368x449</span>
  • <span class="ezstring-field">av_sun care_intense protect 50-_social_9_post_3282770141214_hd 368x449</span>
PFDC_CONSCIOUS-CARE_un-souci-transparence_DESKTOP

En konstant bekymring for åpenhet

Innen 2022 vil alle produktene våre bli vurdert i henhold til Green Impact Index, utviklet av Green Mission Pierre Fabre. Green Impact Index oppsummerer miljø- og samfunnspåvirkningene av et kosmetisk produkt som A, B, C eller D. For å delta i Conscious Care må produktene våre ha en poengsum på A eller B. 
Green Impact Index har som mål å være pålitelig, transparent og nyttig, for å hjelpe oss med å utvikle produkter som er mer respektfulle for planeten og for å gjøre det mulig for alle å ta de beste valgene. 

20 evalueringskriterier

Slik som formelens biologiske nedbrytbarhet og naturlighet, karbonavtrykk, vannforbruk, økologisk landbruk, offisielle sertifiseringer, CSR-forpliktelser...

GMPF_GREEN-IMPACT-INDEX_A 1980x650

Forpliktet til mer naturlighet og grønn innovasjon

Sammen jobber vi hver dag for å oppnå større naturlighet i våre formuleringer. I dag er 89% av de aktive ingrediensene våre allerede utviklet fra organiske planter eller planter uten fytosanitær behandling. Innen 2025 vil alle de nye formlene våre (unntatt solbeskyttelse) være utformet med mer enn 90% naturlige ingredienser, sammenlignet med 85% allerede i dag i flere kategorier.

Forpliktet til lokal produksjon og bærekraftig kilder

Med 97% av produktene våre produsert i Frankrike, favoriserer vi korte forsyningskjeder, som for Avène Thermal Water Spray: det termiske vannet tas direkte fra kilden og pakkes i sterile barrierer ved Avènes produksjonsanlegg. I tillegg støtter vi våre leverandørkjeder i deres innsats for å oppnå bærekraftige produksjonsmetoder.

Bryr oss alltid om livskvaliteten til pasientene våre...

Hver dag jobber vi for pleien og livskvaliteten til pasientene våre. Vi samarbeider daglig med 30 pasientorganisasjoner om nye produkter, tjenester eller digitale applikasjoner over hele verden, innen onkologi eller dermatologi. Hvert år ønsker vi nesten 3000 mennesker velkommen til Avène Spa for behandling av dermatologiske patologier. I tillegg til behandlingen deres, sørger vi for at vi støtter dem på daglig basis gjennom verksteder for utdanning innen hudhelse, stunder med utveksling og deling.

...så vel som fellesskapets beste og tilgang til pleie for alle

For oss hos Laboratoires Pierre Fabre-merkene, bidrar vi hver gang vi tar vare på én person til å gjøre verden til et bedre sted.

  • <p>Illustrasjonsmedvirkende:&nbsp;BEAX</p>
    Illustrasjonsmedvirkende: BEAX
  • <p>Illustrasjonsmedvirkende:&nbsp;BEAX</p>
  • <p>Illustrasjonsmedvirkende:&nbsp;BEAX</p>
PFDC_CONSCIOUS-CARE_BRAND_DESKTOP
Tilbake til toppen