God beskyttelse for ekstrem kulde.
Cold Cream

Cold Cream

God beskyttelse for ekstrem kulde.

Hendene, som leppene, er områder med et naturlig lavt innhold av beskyttende lipider.
Om vinteren er disse områdene stadig utsatt for kulde og vind, noe som gjør dem enda mer sårbare. De krever derfor spesiell pleie for å møte vinteren uten å miste komfort og mykhet.

For å skjemme dem bort har Laboratoires Dermatologiques Avène gjenoppfunnet den tradisjonelle Cold Cream-formelen med dens nærende, beskyttende og mykgjørende egenskaper.Rosevann er erstattet med Avène termalkildevann, som er anerkjent for sine pleiende og irritasjonsdempende egenskaper. Cold Cream har derfor blitt tilpasset sensitiv hud for å gi deg en helhetlig behandling(og sortiment).

COLD CREAM

EN EFFEKTIV LØSNING FOR SKADEDE LEPPER

Nourishing Lip Balm

 • Pleier og beskytter umiddelbart tørre og veldig tørre lepper
 • Liten, men mektig 

Delikat, hypersensitiv... Med det kalde været blir leppene våre satt på den hardeste prøven.

Cold Cream Avène: en kombinasjon av ingredienser fra den europeiske farmakopéen gir lindring, næring og beskyttelse til tørre eller veldig tørre lepper. Den pleier og garanterer myke lepper selv under intense forhold. Med den vil leppene dine aldri bli overlatt til seg selv i kulden.

EN EFFEKTIV LØSNING FOR SKADEDE LEPPER
DOKUMENTERT EFFEKT

Min hudpleie, min helt!

6 t¹med fuktighet
94 %²Kremet konsistens
97 %²Myke og hydrerte lepper

COLD CREAM

KOKONING OG PERFEKSJONERENDE LEPPEBEHANDLING

Intens pleiende leppepomade

 • Nærer og beskytter samtidig som den reparerer leppene dine
 • Bevarer skjønnheten og gløden til denne fine og sarte huden

Smeltende, kremaktig, lindrende... Intense Nourishing Lip Balm er kremen over alle kremer som omslutter leppene dine. Den nærer, reparerer og gir glans til tørre lepper. Dens rike, smeltende konsistensen, den milde parfymenduften og den enkle krukken i reisestørrelse gjør den også totalt vanedannende. 

PÅFØR LEPPEPOMADE
KOKONING OG PERFEKSJONERENDE LEPPEBEHANDLING

COLD CREAM

DEN KULDEDEMPENDE OG PLEIENDE BEHANDLINGEN AV TØRRE HENDER

Konsentrert håndkrem

 • Langvarig hydrering
 • En ikke-fet konsistens som absorberes raskt i huden

Håndkremen er rik på fuktighetsgivende aktive ingredienser. Den virker pleiende og mykgjørende på tørre hender og beskytter dem mot ytre påvirkning. Denne nærende håndkremen, med et høyt innhold av Avène Termalkildevann, har en letttekstur og er mildt parfymert den virker mykgjørende og absorberes raskt i huden. Perfekt for å ta på seg vinterhanskene rett etter påføring!

Nærer dypt
DEN KULDEDEMPENDE OG PLEIENDE BEHANDLINGEN AV TØRRE HENDER

TESTET OG GODKJENT

Jeg elsker den! Min mor brukte den og bruker den fortsatt. Det var hun som introduserte meg for den. Denne kremen er perfekt fordi hendene mine tørker veldig fort ut og blir såre om vinteren. Jeg anbefaler den til folk som har tørr hud som meg og/eller bare for å glede seg over lukten og mykheten.

Elodie, 27 år gammel11.10.2017
Fra samme produktkategori

DET ER IKKE ALT...

Bli kjent med våre andre hudpleieprodukter som tar vare på hele familiens tørre hud

Avène Lip Butter

Avène Lip Butter

Jeg ser etter et Cold Cream-produkt til

EN UNIK KOMBINASJON AV AKTIVE INGREDIENSER

EN UNIK KOMBINASJON AV AKTIVE INGREDIENSER

I hjertet av vårt sortiment

 • <h4 class="">Cold<strong> </strong>Cream<strong> </strong>Av&egrave;ne</h4><p>M&eacute;lange<strong> </strong>&eacute;quilibr&eacute;<strong> </strong>de cire d&rsquo;abeille, d&rsquo;huile, de corps gras et d&rsquo;Eau thermale Av&egrave;ne qui apporte nutrition, protection et confort.</p><p>&nbsp;</p>
  Cold Cream AvèneMélange équilibré de cire d’abeille, d’huile, de corps gras et d’Eau thermale Avène qui apporte nutrition, protection et confort. 
 • <h4 class="">Eau<strong> </strong>thermale<strong> </strong>d&rsquo;Av&egrave;ne</h4><p>Restitue<strong> </strong>ses<strong> </strong>propri&eacute;t&eacute;s adoucissantes, apaisantes et anti-irritantes.</p>
  Eau thermale d’AvèneRestitue ses propriétés adoucissantes, apaisantes et anti-irritantes.

EN HELHETLIG LØSNING PÅ ENHVER UTFORDRING

En mytisk formel med uovertruffen effekt

Cold Cream-formelen, som er brukt i århundrer, er et trygt valg for tørr hud. Hemmeligheten med den? Den beskytter hudens hydrolipidiske film (dens beskyttende skjold) takket være en blanding, laget i det andre århundre, av bivoks, mandelolje, rosevann og natriumborat. Selv om sammensetningen kan variere, er målet alltid å beskytte huden ved å bruke de mest reparerende og nærende tingene naturen har å tilby.

Våre laboratorier har modernisert dette hudpleieproduktet for å tilpasse det til den mest sensitive huden. Den naturlige formelen kombinerer mineralolje og bivoks for å forsterke hudbarrieren, og Avène termalkildevann med sine pleiende og mykgjørende egenskaper. 

Hele Avène Cold Cream serien gir fullstendig og svært nærende beskyttelse for lepper, hender og tørr hud. Cold Cream-serien, som er testet under ekstreme kuldeforhold (ned til -25°C), gir pleie og beskyttelse selv ved ekstreme forhold.

 

av_packshot composition_cold cream_nature orte_still life product background_473x473

OFTE STILTE SPØRSMÅL

Har du et spørsmål eller noe du lurer på? Vi er alltid her for deg

Cold Cream er egnet for bruk av hele familien: spedbarn, barn og voksne. Takket være sin rikdom på hvit bivoks, beskytter dette pleieproduktet babyens hud mot ytre aggresjoner og gir en umiddelbar følelse av komfort.
Cold Cream Nourishing Lip Balm er perfekt for å beskytte leppene til barn fra 2 år og oppover mot ytre aggresjoner.

Den tradisjonelle formelen har blitt modernisert for å gi både dyp næring og utmerket sanselighet. Basert på vår formuleringsekspertise, tilbyr vi nærende, men ikke-klebrige produkter som er perfekt egnet for daglig bruk.

Ja, Cold Cream leppepleieprodukter vil tjene som en fuktighetsgivende og beskyttende base. Leppene dine blir mykere, mer behagelige og klare til å påføre leppestift, noe som vil forbedre dem enda mer!

¹Hydreringsindeks målt ved korneometri. Enkeltpåføring.² % fornøyd, evaluert av 65 forsøkspersoner. Minst to påføringer per dag i 21 dager.

Tilbake til toppen