Balmer

Balmer

Med sin kremete tekstur gir kroppsbalmer huden din smidighet og komfort. Finn den balmen som passer deg og familien best, enten det er en smeltende, fuktighetsgivende eller nærende balm.

Filtrer produkter
Filtrer produkter

1 resultat "Balmer"

FINN UT MER
FINN UT MER

Hva er hensikten med en kroppsbalm?

Kroppsbalm gjenoppretter og gir næring til hud svekket av ytre aggressorer. Forurensning, hormonelle variasjoner, gnisninger forårsaket av klær, temperaturendringer, spesielt om vinteren, forstyrrer hudens barrierefunksjon og svekker hudens hydrolipidfilm. Sistnevnte er avgjørende for å opprettholde hudens fuktighetsinnhold og forhindrer at den tørker ut. Hvis den ikke gjenopprettes daglig, kan den føre til ubehag, tetthet, irritasjon eller pletter og aldring av huden, spesielt for de mest utsatte områdene av kroppen som hender, armer og bryst.

Hudens helse er spesielt utsatt om vinteren på grunn av kulde og vind. Fuktighetsgivende kroppsbalm både fukter og nærer huden med fettstoffene som mangler i den beskyttende hydrolipidfilmen. Det å fukte huden bidrar også til å opprettholde balansen i hudfloraen eller mikrobiotaen. Noen kroppsbalmer har også irritasjonsdempende virkninger og virkninger mot kløe.

Balm eller krem: hva er forskjellen?

En kroppsbalm har en rikere og jevnere tekstur enn en kroppskrem eller en bodylotion. Våre laboratorier designer dem med svært nærende aktive ingredienser som naturlige oljer. Andre aktive ingredienser kompletterer formelen, for eksempel termalkildevann eller I-Modulia®, for å gi dem deres beroligende, mykgjørende, irritasjonsdempende virkninger og deres virkninger mot kløe.

Slik er en balm mer nærende med en kremete tekstur. Varm kremen i hendene for at den skal absorberes raskere.

Dens høye næringskraft gjør den spesielt egnet for

  • tørr hud eller tøffere områder av kroppen som albuer, knær og føtter.
  • Veldig tørr og skjellete hud
  • Atopisk hud utsatt for eksem og kløe
  • Hud irritert av kulde

Hvilken kroppsbalm bør jeg velge?

Når du velger en kroppsbalm, er det viktig å vurdere tilstanden til hudbarrieren din, eller rett og slett graden av tørrhet i huden din.

Her er noen flere tips for å veilede deg:

  • Trixera Nutrition Nutri-Fluid Balm passer til den svært tørre huden til hele familien. Den fordeles lett over hele kroppen og absorberes raskt takket være dens lette tekstur. Den inneholder også tre lipidaktive ingredienser for å bekjempe tørrhet og dehydrering. Huden gjenvinner elastisitet og komfort.
  • Xeracalm AD. Lipid-Replenishing Balm har blitt formulert for sensitiv hud utsatt for eksem og kløe. Dette mykgjørende kroppspleieproduktet er designet for å gjenopprette hudens barrierefunksjon og lindre kløe forårsaket av tørr hud. Formelen uten parfyme og konserveringsmidler minimerer risikoen for allergier. Til slutt gjør den huden myk takket være Avène termalkildevann.
  • Body Moisturizing Melt-In Balm gir intens fuktighet til tørr og sensitiv hud. Formelen, beriket med sheasmør, gjør huden myk og glatt i opptil 24 timer. Dens kremete tekstur og beroligende duft hjelper deg med å slappe av.

Hvordan bruker du en kroppsbalm?

Bruk balm som en del av din daglige kroppspleierutine. Den bør starte med å rense huden med en dusjgel egnet for dine hudproblemer og din hudtype.

Eventuelle fuktighetsgivende produkter bør også påføres morgen og/eller kveld på ren, tørr hud.

For å forsterke effekten av balmen, bør du vurdere å bruke en kroppsskrubb en gang i uken. Ved å fjerne død hud forbereder den huden på fuktighetsgivende og nærende behandlinger.

Fullfør din rutine med en spray Avène termalkildevann.

Til slutt, påfør balmen over hele kroppen, masser i sirkulære bevegelser og vær spesielt oppmerksom på grove eller tørre områder.

Tilbake til toppen