En hygiene- og pleierutine for en skånsom daglig opplevelse.
Kropp

Kropp

En hygiene- og pleierutine for en skånsom daglig opplevelse.

Følsom hud, som noen ganger er tørr eller dehydrert, trenger daglig omtanke. Men som vi vet er det ikke alltid lett å ta (eller finne) tiden du trenger til deg selv. Likevel er det en viktig pause du bør ta slik at du kan starte eller avslutte dagen på riktig måte.

For å gjøre din daglige hudpleierutine til et øyeblikk som teller – et øyeblikk av nytelse – har Avène Dermatological Laboratories utviklet en hygiene- og hudpleieserie som kombinerer effektivitet og behagelige konsistenser.

Kropp

SKÅNSOM HYGIENE

Skånsom dusjgel

  • En formel beriket med plantebaserte fuktighetsgivende midler

Med den skånsomme dusjgelen blir dusjing et øyeblikk av velbehag for deg selv. Dens milde rensebase renser skånsomt selv den mest sensitive huden. Resultatet: myk, smidig, fuktet hud som er klar for resten av hudpleierutinen!

SKÅNSOM HYGIENE

Kropp

INTENS HYDRERING

Moisturising Melt-In Balm

  • 1
  • Rask absorberende, ikke-fetog ikke-klebrig finish

Moisturizing Melt-In Balm gir intens og langvarig fuktighet til huden. 1. Dens glatte og kremete konsistens gir deg ekte komfort. Hvem trenger ikke det?! 

INTENS HYDRERING

TESTET OG GODKJENT

Et velværeprodukt med perfekt konsistens, det gjør huden perfekt myk og delikat duftende. Jeg anbefaler det på det sterkeste.

Nathalie, 50 år13.10.2019

Kropp

24-TIMERS BESKYTTELSE

24-timers deodorant²

  • Langvarig friskhet
  • Egnet for barbert eller vokset hud

Mer enn en deodorant, et ekte hudpleieprodukt. Dens høytoleranseformel, som ikke etterlater seg hvite eller gule merker, gjør huden myk, fuktet og beskyttet, slik at du kan gå gjennom dagen med full selvtillit. 

24-TIMERS BESKYTTELSE

Jeg ser etter et Body-produkt til

EN UNIK KOMBINASJON AV AKTIVE INGREDIENSER

EN UNIK KOMBINASJON AV AKTIVE INGREDIENSER

I hjertet av vårt sortiment

  • <h4 class="">Oleo-beroligende kompleks</h4><p>En kombinasjon av Av&egrave;ne Termalkildevann og tre naturlige planteoljer for sk&aring;nsomt &aring; fukte og berolige sensitiv hud.<br> </p>
    Oleo-beroligende kompleksEn kombinasjon av Avène Termalkildevann og tre naturlige planteoljer for skånsomt å fukte og berolige sensitiv hud.

Fordi vi er forpliktet til å gå enda lenger i hudpleieopplevelsen vi tilbyr til sensitiv hud, har vi utviklet en ny aktiv ingrediens: det oleo-beroligende komplekset. Det er kombinasjonen av de lindrende egenskapene til Avène termalkildevann med de nærende, restrukturerende og antioksidantegenskaper til tre naturlige planteoljer: shea-, camelina- og safloroljer. 

Camelina-, shea- og safloroljer dekker hudens behov gjennom sin rikdom på essensielle fettsyrer. På den måten forsterkes lipidbarrieren og huden får tilbake sin komfort og et optimalt nivå av hydrering. 

Opprinnelsen og kvaliteten til denne trioen av planteoljer er perfekt kontrollert, siden de er en del av Pierre Fabre Botanical Expertise-metoden, som garanterer deres effektivitet og sikkerhet samt et etisk og ansvarlig produksjonsrammeverk.

Resultater
3Naturlige planteoljer
94 %³Brukere finner huden myk etter påføring
0%.Pappemballasje

OFTE STILTE SPØRSMÅL

Har du et spørsmål eller noe du lurer på? Vi er alltid her for deg

For å gi mykhet og komfort til huden din, anbefaler vi pleierutinen med Body-serien. Rens huden din forsiktig med varmt vann og Body skånsom dusjgel. Klapp tørt og påfør Body Moisturizing Melt-In Balm daglig, og vær spesielt oppmerksom på de tørreste områdene. I tillegg, en gang i uken, eksfolier huden din forsiktig med Body Gentle Scrub. Huden din vil føles behagelig og myk igjen!

Produktene i Body-serien kan brukes av både kvinner og menn. Formlene deres, beriket med Avène termalkildevann og naturlige planteoljer, vil myke og lindre alle sensitive hudtyper, også på menn!

Body 24Hr Deodorant-formelen er utviklet for alle hudtyper, også de mest sensitive. Den strengt testede formelen er garantert trygg for hud som er sensibilisert av disse medisinske behandlingene.

¹Evaluering av hydreringsindeksen til de overfladiske lagene av epidermis, 19 forsøkspersoner, én påføring. ²24 timer: Lukttest, 20 forsøkspersoner.
³Forbrukerbrukstest. Minimum prosentandel av tilfredshet på alle produktene i Body-serien.
*Biologisk nedbrytbar formel i henhold til OECD301B standard. 

Tilbake til toppen