Hudpleie mot rødhet

Hudpleie mot rødhet

Ansiktsrødhet: det er den typen som gir bare litt rødme, rødhet rundt nesen, eller den typen som gjør kinnene røde som en valmue. Hvordan reduserer du rødhet i ansiktet? Med våre hudpleieprodukter mot rødhet.

Filtrer produkter
Filtrer produkter

3 resultater

FINN UT MER
FINN UT MER

Gjenkjenne rødhet i ansiktet

Ansiktsrødhet forekommer hovedsakelig hos personer med lys hud. Symptomene er knallrød, noen ganger lilla, farge på huden i ansiktet i varierende grad. Denne uvanlige misfargingen, også kjent som erytrose eller ansiktserytem, kan være konsentrert på et bestemt område av ansiktet: rødhet rundt nesen, røde kinn osv., eller over hele ansiktet.

Noen ganger kan rødheten være forbigående, kjent som rødme, mens i andre tilfeller kan det vare i flere måneder, spesielt på hypersensitiv hud. Flere symptomer kan følge, for eksempel varm hud, kløe, røde flekker i ansiktet, etc.

Årsaker til rødhet i ansiktet

Ansiktsrødhet er forårsaket av utvidelse av blodårene i dermis og under epidermis.

Dette fenomenet kan skyldes overoppheting av huden i ansiktet som respons på sterke følelser (sinne, forlegenhet, stress eller sjenanse) eller ytre eller indre stimuli:

 • Inntak av alkohol eller krydret mat.
 • Fysisk aktivitet.
 • Insektbitt.
 • Eksponering for høye temperaturer.
 • Noen reseptbelagte behandlinger.
 • Menopausale hetetokter.
 • Eksponering for overdreven UV-stråling eller soleksponering uten solbeskyttelse resulterer i røde flekker , eller solbrenthet.

Flere forhold kan også forårsake røde flekker i ansiktet:

 • Allergier i reaktiv hud mot spesielle aggressive vaskemidler eller kosmetikk.
 • Rosacea eller couperose, en kronisk tilstand som viser seg ved rødhet på kinnene og nesen, deretter pannen og haken.
 • Kviser kan forårsake røde flekker i ansiktet på grunn av betente flekker.
 • Urticaria manifesterer seg som lesjoner i dermis i form av røde papler og flekker.
 • Seboreisk dermatitt danner røde flekker og skjell (små flass) på de fete delene av ansiktet og hodet (hodebunnen).
 • Psoriasis og eksem.

Hvordan blir du kvitt rødhet i ansiktet?

Det første trinnet for å bli kvitt rødhet i ansiktet er å identifisere årsaken og fjerne den så stor grad som mulig. Legen eller hudlegen din vil være til stor hjelp for å oppnå dette.

Du må kanskje ta deg tid til å slappe av regelmessig for å eliminere stress, unngå krydder, alkohol, høye temperaturer eller soleksponering.

Siden ikke alle faktorer er så enkle å unngå, finnes det hudpleieprodukter som hjelper deg med å balansere huden og berolige den. Velg produkter som er uten alkohol og parfyme for å være sikker på at du ikke utløser en reaksjon.

Eau Thermale Avène har laget en serie med hudpleieprodukter mot rødhet som gjør at de som er berørt av hudrødhet kan ta i bruk en hudpleierutine for ansiktet som behandler både midlertidig og kronisk rødhet.

Du kan starte hudpleierutinen ved å rense ansiktet med Anti-Redness CLEAN Soothing Cleansing Milk. Den renser skånsomt og fjerner sminke fra hud som er utsatt for rødhet og respekterer dens sensitivitet. Huden blir ren, forfrisket og beroliget. For ekstra lindring, avslutt rutinen med å spraye en lett dusj med Avène termalkildevannsspray. Når det gjelder fuktighet, forbedrer Eau Thermale Avène kremenemot rødhet hudens mikrosirkulasjon, reduserer hudens reaksjonsevne, demper og opprettholder hudbalansen. Avhengig av din hudtype og dine problemer, er flere kremer for rosacea og couperose tilgjengelige:

Til slutt, den umiddelbare og beroligende effekten av Anti-Redness CALM Mask anbefales spesielt som SOS-behandling.

Hvordan skjuler jeg rødhet i ansiktet?

Påfør grønn korrigeringsstift med en børste eller fingertuppen for å skjule rødheten. Den er uten parfyme og konserveringsmidler.

Bland til en grå nyanse er oppnådd. Legg deretter på et lag med Compact Foundation Cream eller Fluid Foundation Corrector (avhengig av intensiteten på rødheten) for å jevne ut hudfargen og beskytte deg mot solen, takket være deres SPF 30, og avslutt med et dryss med Translucent Mosaic Powder for å fiksere sminken.

Hvis du foretrekker fargede kremer, kan Anti-Redness UNIFY Unifying Care fukte, korrigere og redusere rødme i ansiktet eller lett rødhet i ett enkelt trinn. Dessuten beskytter SPF 30 deg mot UVA- og UVB-stråler, som kan forsterke rødheten din.

Back to top