Opplev uendelig fuktighetsgivende pleie.
Hydrance

Hydrance

Opplev uendelig fuktighetsgivende pleie.

Gjennom daglig eksponering og påvirkning (sport, offentlig transport, forurensning, skjermer osv.) blir huden vår dehydrert. Resultatet? Den føles stram, mister gløden og ser mer sliten ut hver morgen.

Fuktpleie er både et tegn på og en betingelse for god helse, og er et viktig daglig skritt som garanterer glød, friskhet og komfort.

Vår ekspert og den komplette Hydrance-serie, gir langvarig fuktighet til alle dehydrerte sensitive hudtyper.

HYDRANCE

REFERANSEPUNKTET

Hydrating Aqua Cream-in-Gel

 • Intens og langvarig fuktighet
 • En innovativ gel-konsistens

Dette er et alt-i-ett fuktighetsgivende, beroligende og avgiftende pleieprodukt som vil bade huden din i friskhet og fuktighet. Med én enkelt påføring kan den tilpasses alle ønsker og livsstiler: til dagpleie, nattmaske eller øyekontur. Hva lover den? Å gjenopprette hudens friskhet og fylle opp huden med fuktighet i 24 timer1.

REFERANSEPUNKTET

KLINISK DOKUMENTERT EFFEKT

Min hudpleie, min helt!

Tre handlinger

Fukter, beroliger og avgifter

24h

kontinuerlig fuktighet¹

97%.

Veldig frisk konsistens²

KLINISK DOKUMENTERT EFFEKT

Min hudpleie, min helt!

Tre handlingerFukter, beroliger og avgifter
24hkontinuerlig fuktighet¹
97%.Veldig frisk konsistens²

HYDRANCE

MULTI-BESKYTTENDE FUKTIGHETSPLEIE

Hydrating Cream og Emulsion SPF 30

 • Et multi-beskyttende fuktighetsskjold
 • En behagelig konsistens

Disse to komplette daglige hudpleieproduktene kombinerer fordelene med langvarig fuktighet med fordelene både med SPF 30 og antioksidantbeskyttelse. For å beskytte huden mot solens påvirkning hele året (selv om vinteren) og bevare dens skjønnhet!

Bli kjent med Hydrating Cream SPF 30Bli kjent med Hydrating Emulsion SPF 30
MULTI-BESKYTTENDE FUKTIGHETSPLEIE

HYDRANCE

EN NY GENERASJON AV BB-KREMER

Tinted Hydrating Cream og Emulsion SPF 30

 • Selvjusterende hudfarget nyanse for de fleste hudtoner
 • En kombinasjon av silkemyke, langvarige konsistenser

Disse to tonede BB Radiance-produktene fukter, jevner ut og lyser diskret opp huden. En langvarig "uten sminke"-effekt for å viske ut feil og avsløre en frisk, strålende hudtone! Bonusen? SPF 30 beskyttelse for å bevare den naturlige skjønnheten til huden hver dag.

Bli kjent med Tinted Hydrating Cream SPF 30Bli kjent med Tinted Hydrating Emulsion SPF 30
EN NY GENERASJON AV BB-KREMER

TESTET OG GODKJENT

En tonet BB-krem som er veldig enkel å påføre og etterlater et rent resultat. Veldig behagelig hele dagen. Jeg vil anbefale den.

Delphine, 18 år gammel02.05.2020
Fra samme produktkategori

DET ER IKKE ALT...

Bli kjent med våre andre behandlinger

Avène Hydrance Rich Hydrating Cream

Avène Hydrance Rich Hydrating Cream

Nærer - Hydrerer

Avène Hydrance Cream Light

Avène Hydrance Cream Light

Hydrerer

Jeg ser etter et Hydrance-produkt til

En unik kombinasjon av aktive ingredienser

En unik kombinasjon av aktive ingredienser

I hjertet av vårt sortiment

 • <h3 class="">Cohederm&trade;</h3><p>Patentert kompleks med vannreservoareffekt og sv&aelig;rt fuktighetsgivende kraft.</p>
  Cohederm™Patentert kompleks med vannreservoareffekt og svært fuktighetsgivende kraft.
 • <h3 class="">Av&egrave;ne Termalkildevann</h3><p>ilbyr alle sine beroligende og irritasjonsdempende egenskaper.</p>
  Avène Termalkildevannilbyr alle sine beroligende og irritasjonsdempende egenskaper.

En uendelig kilde til fuktighet

Et patentert kompleks av høy kvalitet: Cohederm™

Huden består av 70 % vann, så den trenger dette for å holde seg vakker og forsvare seg mot angrepene den møter hver dag.

Det patenterte Cohederm™-komplekset av aktive ingredienser finnes i alle produktene i Hydrance-serien og virker på hudpåkjenninger forårsaket av dehydrering. Ved kontakt med huden og under press fra produktpåføringen brytes blandingen av aktive ingredienser ned og frigjør dette komplekset og Avène termalkildevann. Sammen trenger de gjennom de overfladiske lagene av epidermis for å fylle opp stratum corneum og gir en langvarig, behagelig følelse. 

 

av_hydrance_page-gamme 577x511

Hydrance fuktighetskremer kommer i to konsistenser, men hvilken skal man velge? Enten huden er fet, tørr eller normal, må den fuktes, men med riktig konsistens og mengde vann for å forhindre glans eller stramhet. Hver og en har sine egne fordeler, så ikke la deg lure igjen! Bli kjent med hudpleieproduktet som passer deg...

 

Krem

Vi anbefaler Rich Hydrating Cream, med sin rike, kremete konsistens, for å gi næring til tørr til svært tørr sensitive hud og for å gi dyp næring til huden og gjenopprette varig komfort og fuktighet.

u5wa3z31qn5sj8kgcnn1dqmgbycmkyegqo3bqiy
u5wa3z31qn5sj8kgcnn1dqmgbd8oqxwu9tmn4po

Emulsjon

Hvis du har normal til kombinasjon sensitiv hud, velg Light Hydrating Emulsion for komfort og hydrering uten klebrige rester. Hemmeligheten med den? En luftig, smeltende konsistens for å fukte med en lett følelse.

 

 

Som du kan se, har alle sin egen stil!

En rik, kremet BB-krem for tørr til veldig tørr hud eller en lett væske for normal til kombinert hud.

u5wa3z31qn5seo3iftzqyqmmdd8oqxwu9tmn4po

OFTE STILTE SPØRSMÅL

Har du et spørsmål eller noe du lurer på? Vi er alltid her for deg

Dehydrering er knyttet til forringelse av hudens barrierefunksjon. Årsakene: hormonforandringer, kulde, vind, røyking osv. For å unngå å skade hudens beskyttelsesfilm er skånsom hygiene viktig: bruk såpefrie renseprodukter, unngå varmt vann og for kraftig gnikking. Påfør en fuktighetskrem for din hudtype hver morgen, en fuktighetsgivende sovemaske for å øke fuktigheten om natten, og et fuktighetsgivende serum for hvert sesongskifte.

Basisrutinen din vil være den samme hele året: skånsom rens om morgenen og kvelden, etterfulgt av en spray med termalkildevann; en fuktighetskrem eller BB-krem om morgenen; om kvelden, en fuktighetsgivende behandling mot kviser eller aldring av huden ... Bruk i tillegg en skånsom ansiktsskrubb og en fuktighetsmaske én eller to ganger i uken.
Tilpass rutinen til de forskjellige årstidene: legg til et fuktighetsgivende serum og bytt ut dagkremen med en fuktighetskrem med SPF30 når været er fint.

Vi anbefaler et ansiktspleieprodukt som Aqua-Gel, som kan brukes som fuktighetskrem for dag og natt, som øyekrem og som maske. Og ikke glem en micellær lotion, termalkildevann-spray og en BB-krem for å se bra ut samtidig som du beskytter deg mot solen.

¹Hydreringskinetikk 24 timer etter en enkelt påføring. 22 forsøkspersoner. ²% fornøyd, forbrukertest på 90 forsøkspersoner, i alderen 18 til 60 år (gjennomsnittsalder på 43), 21 dagers bruk.

Tilbake til toppen