av_institutionnel_juliet_4016-2-16x9

Huddiagnose: hvilken ansiktspleierutine bør jeg ta i bruk?

Huden i ansiktet ditt er dynamisk og unik: identifiser hva den virkelig trenger ved hjelp av våre eksperter og oppdag den mest passende hudpleierutinen for deg. Skal vi komme i gang?

KJENN HUDEN MIN

Hvorfor utføre en ansiktsdiagnose?

Huden din er unik, og det samme er dens behov. Av denne grunn er det ofte vanskelig å forutsi om enkelte hudpleieprodukter passer for deg før du prøver dem. Noen formler kan være rettet mot et spesifikt problem, men passer kanskje ikke for din hudtype.

Ved å utføre en huddiagnose kan du nøyaktig vurdere hva ansiktet ditt trenger og velge produktene som faktisk vil være effektive for deg. Ekspertene våre er der for å veilede deg hvert trinn på veien og hjelpe deg med å definere rutinen huden din fortjener!

Hver sesong på hydroterapi-spaet gjennomfører vi mer enn 1200 personlige behandlingsprogrammer for våre pasienter og lærer dem hudpleieteknikker i våre kurs om hudhelse. Gjennom nettdiagnosen ønsker vi å dele denne støtten for alle hudtypers velvære med så mange som mulig.

Joëlle NonniAvène hydroterapisenter

Finn rutinen min

Hvordan fungerer diagnosen?

 • <p><strong>Selfien som analyserer hudtilstanden din &mdash;&nbsp;</strong>Beskrivelse: 7 hudindikatorer analyseres av v&aring;r kunstige intelligens for enkelt &aring; vurdere og visualisere hudens sterke sider og problemene som m&aring; behandles f&oslash;rst.</p>
  Selfien som analyserer hudtilstanden din — Beskrivelse: 7 hudindikatorer analyseres av vår kunstige intelligens for enkelt å vurdere og visualisere hudens sterke sider og problemene som må behandles først.
 • <p><strong>8 sp&oslash;rsm&aring;l for &aring; forst&aring; dine behov</strong> &mdash; Beskrivelse: Et raskt, men likevel grundig sp&oslash;rreskjema utviklet for &aring; finne ut hvordan du f&oslash;ler deg, f&aring; en oversikt over vanene dine og identifisere m&aring;lene dine for en ny hudpleierutine.</p>
  8 spørsmål for å forstå dine behov — Beskrivelse: Et raskt, men likevel grundig spørreskjema utviklet for å finne ut hvordan du føler deg, få en oversikt over vanene dine og identifisere målene dine for en ny hudpleierutine.
 • <p><strong>Ditt personlige behandlingsprogram forklart -&nbsp;</strong>Beskrivelse: Finn v&aring;re anbefalte produkter og v&aring;re r&aring;d for en mer effektiv rutine.</p>
  Ditt personlige behandlingsprogram forklart - Beskrivelse: Finn våre anbefalte produkter og våre råd for en mer effektiv rutine.

En ekspertdiagnose

Vår algoritme og våre dermatologiske eksperter gir personlig støtte

1344

Hudpleierutiner utvalgt av våre eksperter

440

Gjennomsnittlig antall diagnoser utført per dag

30

År med dermatologisk forskning for alle hudtyper

Har du noen spørsmål?

For at vi skal forstå din huds behov, ber vi deg svare på noen spørsmål angående: 

 • Din alder,
 • Din hudtype (tørr, normal, fet, osv.),
 • Din hudsensitivitet,
 • Hudproblemene du opplever (rynker, akne, rødhet, osv.),
 • Hva du ser etter (beskyttelse, lindring, tilførsel av fukt, osv.),
 • Hvor mye du eksponeres for solen,
 • Din daglige hudpleie- og sminkerutine,
 • Mengden forurensning i miljøet ditt.

Alle disse faktorene er avgjørende for at vi skal kunne anbefale de beste produktene for ansiktet ditt. Under diagnosen kan du også gi oss en selfie (helst uten briller og sminke) som programvaren vår vil bruke til å analysere hudproblemene dine. Dette bildet beholdes kun så lenge diagnostiseringen pågår.

En nettdiagnose kan selvsagt ikke erstatte en konsultasjon hos en spesialist. Det er imidlertid et effektivt verktøy for å bedre forstå huden din og kan hjelpe deg å velge de best egnede hudpleieproduktene. Hvis du ønsker å gå et skritt videre, kan du alltid avtale med en av våre eksperter for personlig rådgivning.

Nei, selfien er ikke obligatorisk for å få en diagnose. Du kan hoppe over dette trinnet hvis du ønsker det. Svarene dine på det grundige spørreskjemaet vårt vil hjelpe oss med å finne den beste hudpleierutinen for deg. Likevel oppfordrer vi deg til å ta selfien slik at vi kan utføre en nøyaktig analyse av tilstanden til huden din, slik at du kan se og forstå hudens behov.

Som en generell regel beholder vi bare dine personopplysninger i den perioden som er nødvendig for å oppnå formålene de ble samlet inn for.

Vi oppbevarer bare dine personopplysninger så lenge det er strengt nødvendig for å administrere forholdet vårt til deg. Vi vil imidlertid beholde dine personopplysninger for direkte markedsføringsformål i tre år fra datoen for siste interaksjon mellom oss hvis du ikke er kunde og så lenge vi forblir i kontakt med deg gjennom våre salgsfremmende aktiviteter hvis du er kunde, med mindre du innvender deg dette når du mottar en av våre markedsføringsmeldinger.

IP-adresser som samles inn for sikkerhetsformål vil ikke bli lagret i mer enn 10 dager.

Til slutt vil tilkoblingsloggene som samles inn bli oppbevart, med forbehold om ditt samtykke, ved bruk av informasjonskapsler og andre sporere som brukes på nettsiden vår, i en periode på ikke mer enn tretten (13) måneder i samsvar med gjeldende lover og forskrifter. Se avsnittet “ Informasjonskapsler " nedenfor for ytterligere detaljer.

Vi kan trenge å oppbevare dine personopplysninger i et arkiv utover tidsperioden som er angitt nedenfor for å overholde juridiske forpliktelser eller om nødvendig i henhold til gjeldende foreldelsesregler, for å hevde våre rettigheter. Når dine personopplysninger ikke lenger er nødvendige for disse formålene eller for arkiveringsformål for å overholde våre juridiske forpliktelser eller for foreldelsesloven, sikrer vi at de enten blir fullstendig ødelagt eller anonymisert.

Tilbake til toppen