Lipidpåfyllende behandlinger Lipidpåfyllende behandlinger

Har du eller barnet ditt tørr eller til og med veldig tørr hud, som noen ganger føles stram og til og med kløende? Gjenopprett hudens barrierefunksjon med en lipidpåfyllende krem eller balm for å gi huden den komforten den trenger.

1 resultat "Lipidpåfyllende behandlinger"

FINN UT MER
FINN UT MER

Lipidpåfyllende balm: til tørr og atopisk hud

Per definisjon gjenoppretter et lipidpåfyllende hudpleieprodukt det riktige nivået av lipider i huden. Det brukes til å styrke hudbarrieren og opprettholde et godt nivå av hydrering i tørr hud og veldig tørr hud. Disse lipidpåfyllende produktene lindrer også kløen spesifikt for atopisk eksem, idiopatisk eller graviditetsrelatert kløe, iktyose eller kløe indusert av strålebehandling eller kjemoterapi, etc.

For å fylle på lipider på irritert hud, er det best å bruke en rik tekstur, i form av en krem, salve eller gjenopprettende balm. For kroppen anbefaler vi en Eau Thermale Avène-lipid-Replenishing lipidpåfyllende krem eller balm, som er mer flytende og lettere å smøre på store områder. En salve har en mer oljeaktig tekstur og passer for svært lokale områder.

Gjenopprettende krem eller balm: hva skal jeg velge?

Teksturen til det lipidpåfyllende produktet bør passe til tørrhetsnivået på huden din og/eller årstiden.

For alvorlig tørrhet eller om vinteren passer den rike, men likevel flytende teksturen til Xeracalm AD. Lipid-Replenishing Balm som er mer beroligende og nærende samtidig som den er enkel å påføre over hele kroppen.

Xeracalm AD. Lipid-Replenishing Balm passer for moderat tørr hud og har en kløedempende virkning akkurat slik som balmen.

Denne serien av Eau Thermale Avène irritasjonsdempende produkter og produkter mot kløe balanserer hudens mikrobiom på nytt og får kløen til å forsvinne etter fem dager.

Hvis huden din er veldig tørr, men ikke kløende, vil Trixera Nutrition Nutri-Fluid Balm også bidra til å reparere hudbarrieren takket være dens ultra-nærende formulering beriket med plantelipider. Dens tekstur er fortsatt flytende for å gjøre påføring over hele kroppen behagelig og praktisk. Cold Cream-serien vil også lindre spesifikke områder med veldig tørr hud på kropp, ansikt, hender og lepper om vinteren.

Hvordan bruker du en påfyllende balm?

Avène påfyllende balmer bør brukes på hud som er vasket med et ultra-skånsomt, ultrarikt rengjøringsmiddel som Xeracalm AD Replenishing Cleansing Oil eller Ultra-Rich Cleansing Bar fra samme område.

Ha først balm i håndflaten før du fordeler den over kroppen. Bruk hele overflaten av hånden for en mest mulig skånsom påføring. Bruk brede strøk uten å gni huden for å unngå å irritere den og få den til å klø igjen.

Lipidpåfyllende kremer og balmer bør påføres minst en gang om dagen for å redusere tørr hud, og i samsvar med anbefalingene fra lege eller hudlege.

Start rutinen med en spray termalkildevann før du påfører lipidpåfyllende balm for ekstra lindring, spesielt før du legger deg.

For intens lokal kløe gir Xeracalm AD. Soothing Concentrate en umiddelbar lindrende effekt. Den kan brukes så ofte som nødvendig.

Til slutt et annet tips for langvarig lindring: plasser en kompress dynket i Avène termalkildevann på det berørte området i ca. ti minutter.

Tilbake til toppen