Forpliktet til å fremme dermatologi og forbedre livskvaliteten til personer med sensitiv hud
For helsen til sensitiv hud

For helsen til sensitiv hud

Forpliktet til å fremme dermatologi og forbedre livskvaliteten til personer med sensitiv hud

Vi streber etter å fremme vår kunnskap om dermatologi og tilbyr løsninger for å forbedre livskvaliteten til personer med sensitiv hud. Vi gjør det sammen med universiteter, helsepersonell og pasientforeninger. Vi gjør dette, sammen med dem, ved å slå sammen vår ekspertise, for å utvikle innovative aktive ingredienser og våre produkter, og ved å stole på teamene ved Avène Hydroterapisenter. Vi gjør det også gjennom opplæring og solidaritetsarbeid. Vi er overbevist om at ved å kombinere vår innsats, vil vi fortsette å gi enda større lindring for de mest sensitive hudtypene.

av_instit-doctor-skin-patient-hdrvb 625*800

 

Lindring av sensitiv hud sammen med hudleger

 For å tilby løsninger tilpasset sensitiv hud, har vi knyttet nære relasjoner og flere samarbeid med hudleger. I over 30 år har vi jobbet med dem for å utvikle effektive, trygge og godt tolererte hudpleieprodukter som komplementerer terapeutiske behandlinger. For å gå enda lenger, støtter vi solidaritetsforeninger slik som de av Euromelanoma-foreningen, opprettet av anerkjente hudleger, innen hudkreftforebygging. Vi jobber også sammen om kontinuerlige opplæringsprogrammer og for å utvikle tjenester for helsepersonell med et felles mål: å forbedre helsen og livskvaliteten til mennesker med sensitiv, intolerant og allergiutsatt hud.

 

Side Onco Skin and You Dermoskopi-apper for helsepersonell dedikert til onco-dermatologi

Side Onco Skin: Vi utviklet denne mobilappen, i samarbeid med Dr Vincent Sibaud fra Institut Universitaire du Cancer (University Cancer Institute) i Toulouse og professor Caroline Robert fra Institut Gustave Roussy i Villejuif, spesialiserte onco-dermatologer. Denne appen støtter helsepersonell i å ta vare på og gi råd til pasienter som lider av dermatologiske symptomer knyttet til kreftbehandlinger (kjemoterapi, målrettet terapi, immunterapi og strålebehandling). 

Din dermoskopi: Vi støttet utviklingen av denne mobilappen, laget av Meeter, i samarbeid med professor Giuseppe Argenziano og Unité du Cancer de la Peau (hudkreftenheten). Denne appen, designet på en morsom måte, lar helsepersonell forbedre sin evne til å identifisere dermatoskopiske lesjoner. Dermatoskopi eller dermoskopi er en mikroskopisk undersøkelse av overflaten av huden. Det brukes først og fremst til å diagnostisere ondartede hudlesjoner (dvs. de som er kreftfremkallende).

av_lifestyle-woman-and-her-baby 577*753

 

Lindring av sensitiv hud sammen med pasienter

Huden spiller en veldig viktig rolle for hver og en av oss... Den gjenspeiler hvem vi er, lar oss føle verden rundt oss og beskytter oss mot den. Vi er forpliktet til å lindre alle hudtyper med hudpleie tilpasset hver og en av oss, og ved å investere i tiltak for å hjelpe huden vår. Vi gjør dette med ekspertteamene innen hudhelseutdanning ved Avène Hydroterapisenter og sammen med pasientforeninger eller stiftelser som Eczema Foundation og European Skin Cancer Foundation, ved å gi dem vår ekspertise eller vår støtte. 

Oppdag partnerskapet mellom Avène Hydroterapisenter og Association Ichtyose France

 

Verksteder for hudhelseutdanning

Å gjennomgå en behandling på Avène Hydroterapisenter er ofte et øyeblikk av ro der du kan koble tilbake til livets søteste aspekter. Det er også en mulighet til å gjenopprette kontakten med deg selv. I tillegg til behandlingene, tilbyr teamene opplæringsverksteder for hudhelse for spabesøkende og deres ledsagere. Målet er å hjelpe dem med å takle tilstanden bedre i det daglige, for å sette dem i stand til å tilegne seg gode forebyggende tiltak for å forlenge de gunstige effektene av termisk behandling, for å forhindre oppblussing og redusere angst og stress. Disse verkstedene er også en mulighet til å samhandle med andre som også lever med hudsykdommer.

Lær mer om Hydroterapisenteret

av_1709-02_72_stationthermale_avene_ateliers_enfants_hd 577x738
AD_LOGO_FONDATION-ECZEMA-PF_2021 577x505

 

Eau Thermale Avène og Eczema Foundation

Eau Thermale Avène er et grunnleggende medlem av Laboratoires Pierre Fabre-stiftelsen ubesluttende dedikert til eksem - the Eczema Foundation. Stiftelsens oppgave er å lette belastningen eksem gir på pasienter. Den tilpasser og finansierer terapeutiske utdanningsprosjekter for å forbedre kunnskapen om sykdommen blant pasienter og deres familier. Den fungerer for å bringe pasienter og omsorgspersoner sammen for å minimere usikkerhet ved valg av terapi og for å hjelpe dem å lære å håndtere eksem.

Tilbake til toppen