Bli kvitt rødhet. I dag og i morgen.
Anti-Redness

Anti-Redness

Bli kvitt rødhet. I dag og i morgen.

Rødhet er vanlig og generelt knyttet til hudfølsomhet. Det er ikke farlig, men ofte vanskelig å leve med. Under påvirkning av en utløsende faktor utvider hudens blodårer seg, noe som forårsaker at blod strømmer til ansiktet: slik oppstår rødhet. Alle kvinner kan bli rammet, enten det er en midlertidig rødme eller permanent rødhet, – men vær trygg, med den riktige pleien er det ikke lenger uunngåelig.

Takket være Anti-Redness-serien gir Avène Dermatological Laboratories en unik og passende løsning for ulike typer rødhet ved sensitiv hud.

Anti-Redness

VÅR EKSPERTPLEIE

Anti-Redness DAY Soothing Cream og Soothing Emulsion SPF 30

 • Reduser rødhet og reaktiv hud
 • Fukter og beskytter huden daglig

En løsning for ethvert behov! Enten du har normal til kombinert sensitiv hud, eller tørr til veldig tørr hud, kan Avène Dermatological Laboratories tilby effektivitet og komfort i to nye formler med høy beskyttelse.

 

Bli kjent med Soothing Cream SPF 30

Bli kjent med Soothing Emulsion SPF 30

VÅR EKSPERTPLEIE
KLINISK DOKUMENTERT EFFEKT

Min hudpleie, min helt!

93 %.Rødhet er synlig redusert
98 %.Huden lindres intenst
24 timerHuden er fuktet for hele dagen

Anti-Redness

ALT-I-ETT-PLEIE

Anti-Redness UNIFY Unifying Care SPF 30

 • Reduserer rødhet betydelig, fukter og beskytter huden
 • Passer for alle hudtyper og de fleste hudtoner

Bli kjent med hele ekspertisen til Eau Thermale Avène i et unikt, komplett pleieprodukt, som er mer enn bare en kamuflasje og gir en perfekte balanse mellom effekt og skjønnhet: det lindrer, fukter og beskytter huden hver dag samtidig som det gir langvarig effekt mot rødhet. Alt dette i en ultra-naturlig tonet formel for en umiddelbar "vakker hud"-effekt.

 

Maskere rødheten min

ALT-I-ETT-PLEIE

Anti-Redness

SOS-PLEIE

Anti-Redness CALM Redness-Relief lindrende maske

 • Umiddelbar anti-rødhet og lindrende effekt
 • Ultrafrisk fuktende konsistens

En neste generasjons maske som umiddelbart og intenst lindrer følelser av varme og ubehag for alle sensitive hudtyper. Denne ultrakjølende behandlingen gir umiddelbar komfort ved påføring og gjør huden myk, behagelig og lindret. Ikke flere følelser av varme og ubehag!

 

Bli kjent med kraften i den

SOS-PLEIE

TESTET OG GODKJENT

Utmerket produkt. Den ultraflytende konsistensen kan være overraskende siden det er en maske, men den har en veldig behagelig kjølende effekt. [...] Den rødhetsdempende effekten var tydelig synlig fra den første påføringen for meg.

Marine, 25 år gammel16.05.2019

Jeg ser etter et Anti-Redness produkt til

EN UNIK KOMBINASJON AV AKTIVE INGREDIENSER

EN UNIK KOMBINASJON AV AKTIVE INGREDIENSER

I hjertet av vårt sortiment

 • <h4 class="">TRP-REGULIN&trade;</h4><p>Patentert aktiv ingrediens som reduserer hudens f&oslash;lsomhet.</p><p> </p>
  TRP-REGULIN™Patentert aktiv ingrediens som reduserer hudens følsomhet.
 • <h4 class="">Pongamia-olje</h4><p>En naturlig aktiv ingrediens fra Pierre Fabres botaniske ekspertise som bevarer balansen i hudmikrobiomet.</p>
  Pongamia-oljeEn naturlig aktiv ingrediens fra Pierre Fabres botaniske ekspertise som bevarer balansen i hudmikrobiomet.
 • <h4 class="">Av&egrave;ne Termalkildevann</h4><p>Beroliger og styrker hudbarrieren og lindrer f&oslash;lelsen av ubehag.</p>
  Avène TermalkildevannBeroliger og styrker hudbarrieren og lindrer følelsen av ubehag.

Omfattende pleie

Vår neste generasjons rødhetsdempende pleie

Avène Dermatological Laboratories har utviklet og perfeksjonert en patentert metode, som kombinerer tre komplementære aktive ingredienser som virker i synergi, for å:

– bryte den onde sirkelen som er ansvarlig for rødhet, ved å målrettet redusere og forebygge arvlige og eksterne faktorer som trigger problemet.
– raskt lindre hetetokter og ubehag.
– redusere og beskytte mikrokarene som er ansvarlige for rødhet.

Anti-Redness serien har den perfekte balansen mellom effekt og sikkerhet. Den garanterer høy hud- og øyetoleranse, perfekt respekt for hudens mikrobiom, samt daglig beskyttelse mot UVA- og UVB-stråler som delvis er ansvarlige for utseende og forverring av rødhet. Endelig en komplett og langvarig løsning for hud med tendens til rødhet!

 

av_antirougeurs_page-gamme 577x506

Utover effekt og sikkerhet, gir Anti-Redness-serien lette og behaglige konsistenser med en frisk og delikat duft. Samtidig tar produktene hensyn til de spesifikke behovene hud med tendens til ansiktsrødhet har. Formlene inneholder lysreflekterende perler som forsterker glød og grønne pigmenter som naturlig korrigerer synlig rødhet. Fordi et produkt som virker reduserende og korrigerende på synlig ansiktsrødhet, fremfor alt er et pleiende produkt (som skal føles behagelig på huden!).

 

En flytende, delikatduftende tekstur i en naturlig nude nyanse. Ingen striper eller merker; en matt, fløyelsaktig finish.

Samlende pleie

En flytende, delikatduftende tekstur i en naturlig nude nyanse. Ingen striper eller merker; en matt, fløyelsaktig finish.

Delikatduftende, smeltende tekstur beriket med naturlige næringsstoffer. Ingen fet eller klissete effekt.

Soothing Cream SPF 30

Delikatduftende, smeltende tekstur beriket med naturlige næringsstoffer. Ingen fet eller klissete effekt.

Lett og delikatduftende tekstur som tilfører fuktighet uten å etterlate noen fet eller klissete effekt.

Soothing Emulsion SPF 30

Lett og delikatduftende tekstur som tilfører fuktighet uten å etterlate noen fet eller klissete effekt.

Ultrafrisk geltekstur som umiddelbart beroliger og beskytter huden.

Soothing Mask

Ultrafrisk geltekstur som umiddelbart beroliger og beskytter huden.

Frisk, flytende tekstur som skånsomt renser uten å overirritere huden.

Redness-Relief Refreshing Cleansing Lotion

Frisk, flytende tekstur som skånsomt renser uten å overirritere huden.

OFTE STILTE SPØRSMÅL

Har du et spørsmål eller noe du lurer på? Vi er alltid her for deg

Den gylne regelen for å fjerne sminke fra sensitiv hud som er utsatt for rødhet er å bruke fingrene: bevegelsen er mildere og begrenser friksjonen. 
Myke, lotion-lignende konsistenser og formler uten potensielt irriterende stoffer er å foretrekke. 
Hvis du likevel velger å fjerne sminke med en bomullspad, kan du bløtlegge bomullen i Avène termalkildevann før du påfører sminkefjerneren på samme bomullspad: det gir en garantert umiddelbar, lindrende, frisk effekt!

Den beste måten å umiddelbart kamuflere rødheten din er å bruke sminke. Men vær forsiktig, noen få regler er nødvendige for å unngå å skape ny rødhet.
– Velg hudpleieprodukter som er egnet for sensitiv hud og som ikke inneholder stoffer som kan forårsake hudirritasjon, slik at mer rødhet ikke vises.
– Bruk i tillegg en grønn concealer. Denne fargen motvirker rødt og er effektiv til å maskere rødtonede pletter.
– Velg en spesifikk høypigmentert korrigerende foundation, som vil kamuflere rødheten din mer effektivt. Når det gjelder nyansen, velg nøytrale toner, for eksempel beige eller naken. Rosa nyanser, som allerede inneholder røde pigmenter, kan være vanskeligere å få av.

Å få nok søvn, trene regelmessig og spise et mer balansert kosthold kan hjelpe huden din med å bekjempe rødhet naturlig.
Men for å gjøre innsatsen din effektiv, her er noen tips:

– Spis godt: ja! Men visse matvarer oppmuntrer til utvidelse av kar og dermed rødhet. Spesielt krydret, syrlig mat eller mat som bare er for varm! Ved å legge merke til sammensetningen av måltidene dine kan du bedre forstå hvilke matvarer eller drikker som utløser rødheten din, og dermed redusere forbruket eller til og med eliminere dem fra kostholdet ditt.

– Trening: selvfølgelig! Men overoppheting av kroppen gjennom for mye fysisk trening kan forårsake rødhet. Dra nytte av de kjøligere timene på dagen til å gjøre utendørsaktiviteter, for eksempel tidlig morgen eller kveld når solen er lavere. Del opp dine kraftige treningsøkter i flere kortere perioder og ta deg tid til å restituere deg ved å hydrere så mye som mulig for å få ned temperaturen.

Tilbake til toppen