Hudpleie for hypersensitiv hud

Hudpleie for hypersensitiv hud

Hypersensitiv hud, skjør hud, hudallergier. Huden din reagerer sterkt når den egentlig ikke burde. Finn komfort og lindring takket være behandlinger dedikert til hypersensitiv hud.

1 resultat "Hudpleie for hypersensitiv hud"

FINN UT MER
FINN UT MER

Kjenne igjen hypersensitiv hud

Opplever du at huden i ansiktet føles ubehagelig, prikkende eller til og med stram? Blir ansiktet ditt varmt og rødt? Disse symptomene er kjennetegn på hypersensitiv hud.   

I tillegg til disse gjenkjennelige symptomene kan all hypersensitiv hud reagere forskjellig.

Noen mennesker kan også vise tegn på tørr hud eller veldig tørr hud. Andre opplever en brennende følelse på huden. Andre opplever allergiske reaksjoner eller eksem.

Imidlertid er ikke alle tegn på hypersensitiv hud synlige, og derfor kan konsultasjon med en hudlege hjelpe deg med mer pålitelig identifisering av hudtypen din.

Hvorfor rødmer ansiktet mitt?

Hypersensitiv hud i ansiktet har en naturlig svekket hudbarriere og en lavere toleranseterskel.

Som resultat er den spesielt sårbar, spesielt når den utsettes for miljømessige eller hormonelle faktorer og kontakt med kjemikalier, dufter og vaskemidler.

Klimatiske forhold (ekstreme eller skiftende temperaturer, vind, soleksponering) samt luftkvalitet, spesielt i urbane områder, er identifisert som potensielle forklaringer på hypersensitiv hud i ansiktet.

Enkelte produkter påvirker også hudens helse: aggressive eller altfor parfymerte kosmetikk, hardt vann, varmt vann fra badekar og dusjer, klor fra svømmebassenger. Mer og mer hud utvikler allergiske reaksjoner når man kommer i kontakt med disse faktorene.

Men stress spiller også en stadig viktigere rolle ved hudproblemer. Stress blir en potensiell trigger for hypersensitiv hud, det samme gjør hormonelle variasjoner under menstruasjonssyklusen.

Enkelt sagt reagerer en del hypersensitiv hud på gnisninger, gjentatte og tunge trykk. Tynn hud blir enda mer skjør.

Hypersensitiv hud: hva bør du gjøre?

Det første trinnet for å lindre din hypersensitivitet er å identifisere hva som forårsaker hudproblemene. Ta deg tid til å observere hva som utløser tetthet og rødhet og arbeid deretter for å begrense kontakten med disse faktorene.

For det andre foreslår vi at du tar i bruk en ansiktspleierutine tilpasset hypersensitiv hud. Når du implementerer den, sørg for at du tester hvert hudpleieprodukt ett etter ett for å sjekke at huden din tåler sammensetningen.

Eau Thermale Avène har utviklet Tolérance Control-serien. Kremen og balmen drar nytte av steril kosmetikk, beroliger umiddelbart og kontrollerer hudens hyperreaktivitet.

Start hudpleierutinen med en skånsom ansiktsrens som respekterer hypersensitiv hud. Tolérance Gel Cleanser Lotion har en veldig myk tekstur som skånsomt renser og fjerner sminke. Den respekterer hudbarrieren og forhindrer tetthet og irritasjon. Den er uparfymert og trenger ikke skylles, så huden din trenger ikke å komme i kontakt med vann fra springen. Vann fra springen kan inneholde hardt vann som er hardt for den skjøre huden i ansiktet ditt. Dette gjør Tolérance Gel Cleaner Lotion til den ideelle renseren for hypersensitive og tørre ansikter.

Etterpå vil Termalkildevann være din allierte for garantert lindring! Bli kjent med noen beroligende tips.

Et annet viktig daglig trinn er fuktighetspleie med en minimalistisk ansiktskrem.

Til slutt, hvis couperose eller rosacea er ditt største problem, bli kjent med vår spesifikke Anti-Redness-serie.
 

Tilbake til toppen