Gjenopprettende pleie Gjenopprettende pleie

Er huden din sensitiv? Da trenger du en beroligende fuktighetskrem. Denne kremen beroliger huden umiddelbart og gjør huden myk og behagelig igjen.

2 resultater "Gjenopprettende pleie"

FINN UT MER
FINN UT MER

Hvordan pleier du en allergisk reaksjon i ansiktet ditt?

Opplever du rødhet, stramhet og prikking i ansiktet ditt etter i kontakt med husholdningsprodukter, kosmetikk eller eksponering for solen? Da har du sannsynligvis sensitiv og reaktiv hud som kan være utsatt for .

For å lindre dette ubehaget, er det første trinnet å identifisere hva som forårsaker den allergiske reaksjonen for å fjerne den eller slutte å bruke den.

Vi anbefaler da to hudpleieritualer for umiddelbart å lindre varmen og irritasjonen på tørr hud:

  1. Påfør kompresser dynket i Avène Termalkildevann på betente området i omtrent ti minutter, samtidig som du regelmessig sprayer kompressene på nytt.
  2. Påfør en beroligende ansiktskrem for raskt og varig å lindre ubehaget.

Hvis huden noen gang føles fuktig og ikke tørr, bruk Cicalfate Absorbing Repair Spray, lokalt.

Mer generelt, for å forhindre at en allergisk reaksjon gjentar seg i ansiktet, unngå rensemidler og kosmetikk som inneholder duft og aggressive ingredienser. Velg hypoallergene produkter for sensitiv og reaktiv hud som f.eks Tolérance Cleansring Lotion.

Vi anbefaler også å vente til huden din er lindret før du legger sminke og velger dermo-kosmetiske produkter slik som de i Couvrance-serien

Hvis hudallergiene dine i ansiktet er alvorlige og/eller tilbakevendende og påføring av en beroligende krem ikke er nok, ikke nøl med å konsultere legen din eller hudlege. De kan henvise deg til en allergiker for å identifisere stoffene du ikke tåler mer presist. Dette vil hjelpe deg med å lede deg mot den mest passende allergidempende behandlingen, som antihistaminer, for å redusere hevelser, røde flekker, kløe og utslett.

Hvilken beroligende krem bør jeg velge for allergiutsatt hud i ansiktet?

Hvis du vil bevare sensitiviteten i hypersensitiv, reaktiv, intolerant eller allergisk hud, må du unngåansiktskremer som inneholder dufter, essensielle oljer og konserveringsmidler, kort sagt: alle stoffer som sannsynligvis vil irritere denne typen sensitiv hud.

På daglig basis foreslår vi at du velger ansiktsbehandlinger med et minimalt antall ingredienser som de i vår Tolérance Extrême-serie. Fra rensemelk til fuktighetsgivende og beroligende kremeroppfyller disse produktene behovene til sensitiv hud ved å fokusere på det som er viktig.

For overreaktiv og hypersensitiv hud har laboratoriene våre formulert Tolérance Control-serien bestående av beroligende kremer for å dempe rødhet og irritasjon, og gjenopprette hudbarrieren. Takket være den patenterte aktive ingrediensen D-Sensinose, lindrer disse ansiktskremene prikking, svie, stramhet og generelt ubehag på under tretti sekunder. To teksturer er utviklet:

Hvis din rødhet er ledsaget av kløe og ligner mer på atopisk eksem, anbefaler vi de lindrende, kløedempende kremene fra Xeracalm AD-serien.

De tre seriene av beroligende kremer som er nevnt her drar nytte av Sterile Cosmetics®-teknologien, dvs.:

  • En sammensetning med kun essensielle aktive ingredienser for huden.
  • En steril formel og steril emballasje.
  • Et hermetisk lukkesystem.

Til slutt, hvis du planlegger å gå ut i solen, søk mineralsk solbeskyttelse (uten kjemiske filtre) med SPF tilpasset din fototype og nivået av sollys minst annenhver time.

Tilbake til toppen