Kremer

Kremer

Regelmessig påføring av en kroppsfuktighetskrem avgjørende for å holde huden frisk og myk hver dag. Bli kjent med alle våre kroppspleieprodukter.

Filtrer produkter
Filtrer produkter

7 resultater "Kremer"

FINN UT MER
FINN UT MER

Hvorfor bruke en kroppskrem?

Huden utsettes konstant for ytre påvirkninger som friksjon, temperaturvariasjoner og eksponering for sol. Hydrolipidfilmen som danner hudbarrieren og beskytter kroppen vår mot omverdenen blir svekket. Dette resulterer i problemer som tørr hud, kløe, røde flekker og prikker, stramhet, etc.  

Oppgaven til kroppskremer, akkurat som ansiktskremer, er derfor å forsterke hydrolipidfilmen og tilføre den manglende næringen. Dette er et forebyggende tiltak mot visse dermatologiske tilstander som kan være forårsaket av dehydrering, og også mot aldring av huden.

Som en ekstra bonus styrker kroppskremer epidermis for sesongmessige endringer ved å redusere tørr hud og gjøre huden friskere, og silkemyk.

Hvilken kroppskrem bør jeg velge?

Valget av kroppskrem avhenger selvsagt av behovene til den enkelte hudtypen. Kroppspleie vil variere for tørr hud sammenlignet med fet hud på ryggen. Dine behov og problemer styrer også ditt valg av krem.

  • Xeracalm AD. Lipid-Replenishing Cream beroliger sensitiv og tørr hud utsatt for atopisk eksem og kløe. Dens parfymefrie og sterile kosmetikkformulering minimerer risikoen for allergiske reaksjoner.
  • Cicalfate Repairing Protective Cream passer for irritert hud, mindre brannskader og arr.

Hvis du er i tvil om den rette kremen for deg, så ikke nøl med å spørre apoteket eller hudlegen om råd.

Andre parametere kan tas i betraktning når du velger kroppskrem:

  • Området på kroppen som skal behandles: våre produkter kan også brukes som fotkremer, og vi har utviklet kremer for hendene tilpasset de mange påkjenningene de kan bli utsatt for.
  • Sesongen: Cold Cream Cream har blitt formulert for å tåle vann og kaldt vær, for å beskytte hele familien om vinteren. Den kan også passe til tørr hud hele året, spesielt på lokaliserte områder av kroppen.

Bli også kjent med andre kroppspleieteksturer som f.eks kroppsbalm, fuktighetskrem, hudpleieolje, alle med spesifikke virkninger (nærende, beroligende, nærende, etc.).

Hvis du planlegger å gå ut i solen eller bare ta en tur i solen og UV-indeksen er høyere enn to, så bytt ut nærende eller fuktighetsgivende krem med en solkrem med SPF tilpasset din hudtone.

Hvordan påfører du kroppskremen?

Kroppskremer bør påføres regelmessig, selv daglig, på ren hud. Med andre ord, gjør det etter dusj, morgen og/eller kveld. Pass på at du velger en dusjgel som passer for hudens behov.

For å øke fordelene med kroppskremen anbefaler vi å bruke en kroppsskrubb en gang i uken.

Påfør den fuktighetsgivende kremen over hele kroppen, konsentrer deg om grove eller tørre områder. Pass på å massere den forsiktig inn i overflaten av huden for å forbedre absorpsjonen og fremme blodsirkulasjonen.

Fullfør din kroppsskjønnhetsrutine med enspray med beroligende og irritasjonsdempende termalkildevann før du påfører kroppskremen. Dette vil øke effektiviteten til kroppspleieproduktene dine.

Tilbake til toppen