Kroppspleie

Kroppspleie

Det å ta vare på kroppen sin innebærer også å pleie huden sin! Våre dermo-kosmetiske kroppspleieprodukter hydrerer, beroliger og gir næring til huden. Unn huden din et øyeblikk som teller, et øyeblikk med nytelse.

Filtrer produkter
Filtrer produkter

10 resultater "Kroppspleie"

FINN UT MER
FINN UT MER

Hvorfor er det viktig å ta vare på kroppen og huden sin?

Hud er en viktig beskyttende barriere for kroppen mot ytre aggressorer (vind, ekstreme temperaturer, forurensning, etc.). Enhver forstyrrelse av balansen kan påvirke helsen til kroppen.

Noen områder kan ha spesielle behov da strukturen i huden varierer i henhold til kroppsdelen. Teksturen er forskjellig mellom hendene, føttene og magen for eksempel.

Daglig vask gjør at du:

 • Fjerner støv og skitt, som kan forårsake hudproblemer, fra huden.
 • Fjerner svette og ubehagelig kroppslukt.
 • Begrenser risikoen for spredning av bakterier og forurensning, inkludert gjennom god håndhygiene.
 • Frisker deg opp, får ny energi og slapper av.

For det andre bidrar kroppspleieprodukter til å:

 • Opprettholde sunn hud, for eksempel ved å unngå ubehag som "fiske" hud, grove flekker eller tap av fasthet;
 • Forsinke aldring av huden;
 • Gi fysisk og psykisk velvære.

Hvordan tar jeg vare på huden?

For langvarig myk og smidig hud anbefaler vi denne kroppspleierutinen.

Hudpleie i dusjen

Vann alene er ikke nok til å vaske kroppen. Urenheter bør fjernes med et vaskeprodukt som et dermatologisk rensestykke, eller en eller annen dusjgelé som er skånsom mot sensitiv hud. Dette forhindrer risikoen for tørrhet og tetthet forårsaket av konvensjonelle såper.

Du bør også passe på at du ikke skyller med vann som er for varmt for å unngå samme risiko. Dette forringer hydrolipidfilmen, et oljeaktig lag som beskytter huden mot miljøet.

Videre anbefaler vi å velge en dusj framfor et bad for å begrense hvor lang tid du kommer i kontakt med vann fra springen med kalkinnhold som tørker huden og klorinnhold som irriterer overhuden.

Til slutt, tørk deg forsiktig ved å duppe håndkleet i stedet for å gni kraftig.

Ukentlig peeling

Bruk en kroppsskrubb en eller to ganger i uken for å fjerne død hud og urenheter. Huden vil da ha enda flere fordeler av egenskapene til fuktighetskremen din.

Fuktighetsgivende kroppspleie

Hvis du fukter kroppens hud hver dag, og spesielt etter peeling, bidrar det til å opprettholde hydrolipidfilmen på epidermis som består av vann og fett. Avène har formulert fuktighetsgivende kroppskremer for deg og også et utvalg spesielt tilpasset hender, et område av kroppen som er overeksponert.

Disse pleieproduktene hjelper deg med å holde huden glødende, beskytte den, forhindre tørrhet og bremse hudens aldring.

Solbeskyttelse

Det er avgjørende åbeskytte seg mot solen for å holde huden ung og sunn. Bli kjent med våre solbeskyttelsesprodukter tilpasset ulike hudtoner og følsomheter. Hyppigere påføring på spesielt utsatte områder av kroppen som bryst, hender og armer kan forhindre og begrense utseendet til aldersmerker.

Du bør også passe på å holde deg i skyggen under høye eksponeringstider, vanligvis mellom kl. 12.00 og 15.00.

Vinterbeskyttelse

Sørg for å dekke deg til med varme klær for å beskytte kroppen mot rødhet, tetthet og kløe forbundet med intense temperaturvariasjoner om vinteren.

Den tørre luften i boliger på grunn av oppvarming er også hovedårsaken til tørr hud om vinteren. Det er derfor fornuftig å bruke rikere kroppspleieprodukter, som inneholder cold cream, for å fukte og beskytte huden mot elementene.

Hva er produktet for hver hudtype?

Teksturen til kroppspleieprodukter varierer i henhold til din  og problemene som oppstår.

 • Tørr hud og veldig tørr, stram og hud som flasser i varierende grad, krever intens hydrering kombinert med en dose næring. Rensekrem, krem og nærende balm i TriXera Nutrition-serie vil gi disse hudtypene alle lipidene de trenger.
 • Sensitiv hud vil finne mildhet og komfort i kroppspleieproduktene i Body-serien.
 • Cicalfate-produkter i form av sprayer, geler og kremer, reparerer overflatelagene på den irriterte huden.
 • Har du eksem på kroppen og opplever kløe? Xeracalm AD-serien gir lindring og næring med Cleansing Oil., dermatologisk rensestykke, Lipid-Replenishing Cream and Balm samt Soothing Concentrate.

Temperaturen kan også påvirke ditt valg av kroppsprodukt. Velg kroppspleieprodukter med rik tekstur, som balm, når det er kaldt; og lette teksturer om sommeren, for eksempel lotioner eller kremer som absorberes raskere av huden.

Tilbake til toppen