Nærende kroppspleie til hele familien, i et enkelt trinn.
TriXera NUTRITION

TriXera NUTRITION

Nærende kroppspleie til hele familien, i et enkelt trinn.

I et allerede travelt hverdagsliv er det vanskelig å finne tid til å ta vare på huden sin. Likevel, når den er irritert og tørr, må du tilføre huden fuktighet daglig for å unngå utallige ulemper: tetthet, ubehag, mangel på smidighet ...
Avène Dermatological Laboratories har designet en omfattende løsning for huden til hele familien, den kombinerer hygiene og pleie som gjør ditt (og alle andres) liv enklere.

TriXera NUTRITION-serien, eksperten på å ta vare på sensitiv og tørr hud uten betingelser, gir næring til huden umiddelbart og varig. En rask og effektiv måte å unnslippe stress uten å ofre komfort.

TriXera NUTRITION

VÅR SISTE INNOVASJON

Dusjkrem

 •  2-i-1-løsningen for hygiene og pleie
 •  En rik og kremet formel

Gi huden din en daglig dose mykhet med vår nye lipid-påfyllende rensemiddel! Takket være formelen, som er beriket med fuktighetsgivende og nærende midler, gir dusjkremen ekte sensorisk nytelse ved påføring og lindrer umiddelbart følelser av stramhet. Det er ikke nødvendig å ha enda flere produkter på badet ditt; denne kremen passer for alle tørre til veldig tørre sensitive hudtyper i familien, selv for de veldig unge.

 

VÅR SISTE INNOVASJON
DOKUMENTERT EFFEKT

Min hudpleie, min helt!

24 timer¹med fuktighet
96,8%²Lindrer umiddelbart følelsen av stramhet
9,1/10³Passer spesielt godt for spedbarn og barn

TriXera NUTRITION

EN NÆRENDE BEHANDLING FOR TØRR HUD

Nutri-Fluid Lotion

 • Garantert hydrering i 48 timer⁴
 • Rask påføring og påkledning

Føles huden din stram etter en dusj eller ru å berøre? Da er dette produktet for deg. Rikdommen med en krem i en lotionkonsistens som gjenoppretter komfort og smidighet til tørr hud, for deg og for hele familien. Formelen absorberes raskt av huden slik at du kan kle på deg umiddelbart – garantert!

 

EN NÆRENDE BEHANDLING FOR TØRR HUD

TriXera NUTRITION

KOMFORTGIVENDE PLEIE AV SVÆRT TØRR HUD

Nutri-Fluid Balm

 • Garantert hydrering i 48 timer⁴
 • Rask påføring og påkledning

Når du har veldig tørr hud, trenger du å føle lindring samt å reparere hudbarrieren med en rikere konsistens. Det er her Nutri-Fluid Balm kommer inn i bildet: den gir dyp næring og gjenoppretter komfort og smidighet i huden din. Takket være dens ultra-nærende konsistens beriket med lipider (men som forblir like flytende som en lotion), er påføringen av denne behandlingen desto mer behagelig.

 

KOMFORTGIVENDE PLEIE AV SVÆRT TØRR HUD

TESTET OG GODKJENT

En flytende balsam? Ærlig talt, jeg trodde egentlig ikke på det. Og så bam! Dette produktet er fantastisk! Den fukter huden min dypt uten å etterlate noen fet følelse, og du kan kle på deg rett etterpå. Jeg har det alltid med meg: hjemme, når jeg reiser, ved bassenget; kort sagt, det er aldri borte fra meg. Noe en bare må ha.

Valerie, 47 år gammel08.11.2017
EN UNIK KOMBINASJON AV AKTIVE INGREDIENSER

EN UNIK KOMBINASJON AV AKTIVE INGREDIENSER

I hjertet av vårt sortiment

 • <h4 class="">Selectiose</h4><p>Patentert aktiv ingrediens som gjenoppretter hudbarrieren, begrenser vannfordampning og reduserer t&oslash;rr hud.</p>
  SelectiosePatentert aktiv ingrediens som gjenoppretter hudbarrieren, begrenser vannfordampning og reduserer tørr hud.
 • <h4 class="">Lipid trio</h4><p>Plantebasert, n&aelig;rer og fukter huden p&aring; lang sikt. </p>
  Lipid trioPlantebasert, nærer og fukter huden på lang sikt.
 • <h4 class="">Av&egrave;ne Termalkildevann</h4><p>Gir alle sine beroligende, mykgj&oslash;rende og irritasjonsdempende egenskaper.</p>
  Avène TermalkildevannGir alle sine beroligende, mykgjørende og irritasjonsdempende egenskaper.

Fordi problemet med tørr hud påvirker alle generasjoner...

Hele familien trenger et skikkelig pleieprodukt. Ung eller gammel, menn eller kvinner, behovene er de samme: effektivitet, praktisk anvendelighet og fremfor alt komfort.

Hygiene- og pleieproduktene kombinerer ingredienser som har et høyt toleransenivå, for å beskytte alle hudtyper, også de mest sensitive. De er valgt ut for optimal respekt og idiotsikker mildhet, for å trygt dekke behovene til hele familien. 

Nutri-Fluid, en unik galenisk formel fra denne serien, er emblematisk for en neste generasjons konsistens. Praktisk, ikke-fettete og ikke-klebrig, den gjør at du kan kle på deg umiddelbart etter påføring og gjør det lettere å inkludere hudpleietrinnet i din daglige rutine. 

Et ideelt utvalg hele familien din vil elske!

 

AV_TriXera NUTRITION_Nutri-fluid Balm_1_Instagram_3282770074758_HD

OFTE STILTE SPØRSMÅL

Har du et spørsmål eller noe du lurer på? Vi er alltid her for deg

Les huiles minérales sont des excellents émollients/hydratants pour les peaux sèches car ils permettent d'améliorer la fonction barrière, de la protéger et de l'adoucir tout en évitant les irritations causées par l'environnement. Ce sont des corps gras neutres, inertes présentant une excellente tolérance, non irritants. Toutes les formules Pierre Fabre Dermo-Cosmétique contenant des huiles minérales répondent aux normes rigoureuses en vigueur au niveau de la réglementation cosmétique et assurent un niveau de pureté maximal selon les standards pharmaceutiques. Les formules TriXera NUTRITION quant à elles ne contiennent pas d'huile minérale mais des huiles estérifiées d’origine naturelle ayant un toucher plus léger, riches mais fondant immédiatement au contact de la peau.
Ekspertene våre har lyktes i å møte utfordringen med å kombinere lette konsistenserog effektivitet, og tilbyr effektive produkter (48-timers fuktighet) med ikke-fettete, ikke-klebrige teksturer som påføres lett og gjør at du kan kle på deg umiddelbart.

Oui les produits TriXera NUTRITION sont des produits hydratants universels. Ils conviennent à toutes les ethnies de peau.

% tilfredshet blant 31 forsøkspersoner. 3 Forbrukertest utført på 31 voksne, 33 spedbarn og barn med sensitiv, tørr til veldig tørr hud, kontra en klassisk skummende vask.

Tilbake til toppen