Behandlinger for å gi glød

Behandlinger for å gi glød

Et trett ansikt, matt hud, grå hud, gusten hudtone, er alle sammen tegn på en sliten hud. Gi huden bedre utstråling for en frisk hudtone og fresh glødende hud. Mål: en frisk glød!

Filtrer produkter
Filtrer produkter

3 resultater "Behandlinger for å gi glød"

FINN UT MER
FINN UT MER

Hva er matt hud?

Symptomene på matt hud er et grått skjær på huden, mindre jevn hudtone og et ansikt preget av tretthet. Disse merkene kan inkludere fine linjer, skygger eller mørke flekker på visse områder av ansiktet. Eksponering for solen har en tendens til å gjøre dem mørkere.

Trøtte øyne og en "gusten hudfarge", er tegn som fortjener å bli tatt hånd om av behandlinger dedikert til å gjenopprette gløden i matt hud.

Årsaker til en matt hudtone

Dårlig søvn, kaldt vær, hormonelle ubalanser, tretthet og stress kan alt sammen føre til matt og sliten hud. Andre eksterne faktorer som røyking, forurensning eller dårlig kosthold kan også være involvert. Kvelende partikler funnet i byen belaster det eksponerte ansiktet med giftstoffer og frie radikaler.

Cellulær fornyelse brytes ned, blodsirkulasjonen bremses, urenheter blir synlige. Alt dette forsterker den ujevne kvaliteten på huden og gir deg mørkere hudtone.

Hvordan oppnår du en frisk glød?

Hvis du vil revitalisere en matt hudtone, må du hjelpe ansiktet med å gjenopprette gløden ved hjelp av en  tilpasset matt hud og en sunn livsstil.

Først av alt, gjenopprett gode vaner:

 • Regelmessig og tilstrekkelig søvn
 • Et sunt og balansert kosthold, rikt på vitaminer og mineraler
 • Regelmessig fysisk aktivitet for å tilføre vevet med oksygen

Når det gjelder behandlinger, er dette trinnene i en skjønnhetsrutine for til å gjenopprette en sunn glød:

 1. Fjern alltid sminken ved å bruke Micellar Lotion. I tillegg til å fjerne øye- og ansiktssminke, renser denne lotion huden for forurensningspartikler. Den gjør huden frisk og hydrert.
 2. Berolige ansiktet med en lett dusj med Thermal Spring Water Spray.
 3. Bruk Radiance Serum for en full vitalitetsbehandling. Påfør noen dråper i ansiktet morgen og kveld og masser inn med sirkulære bevegelser.
 4. Revitaliser og målrett funksjonene dine med Refreshing Eye Contour Care. Applikatorspissen gjør at du kan bekjempe tegn på tretthet rundt øynene: hevelser, mørke ringer eller fine linjer. For en glødende look om morgenen!
 5. Fukt den matte huden din morgen og kveld med Revitalising Nourishing Cream for tørr hud. Sistnevnte er også tilgjengelig med en rikere tekstur som passer til meget tørr hud. Denne behandlingen er avgjørende for å friske opp hudcellene og gi næring til huden med vitaminer. Kort sagt: for å redusere tretthetstegnene og få ansiktet til å gløde!

Hvis huden din er kombinert eller fet, velg Refreshing Mattifying Fluid for å beskytte og gi den energi og bekjempe tretthetstegnene. Huden blir synlig klarere og med mer glødende.

Prøv ytterligere to spesifikke ukentlige behandlinger for å regulere cellefornyelsen og gi energi til den trette huden din:

 • Gentle Exfoliating Gel fjerner skånsomt døde hudceller og jevner ut huden for et mer glødende ansikt..
 • Soothing Radiance Mask, som er rik på Avène termalkildevann og hydro-nutritive aktive ingredienser frigjør ansiktet fra disse merkene, gjenoppretter huden og gjør den mer strålende.

Påfør dem etter hverandre, minst en gang i uken for best resultat.

Hvordan kan du bruke sminke for å redusere matt hud?

Korrigering av grå hudtone kan også gjøres med sminke. Her er noen råd fra våre laboratorier for en frisk glød takket være sminke i løpet av et par minutter:

 1. Korriger eventuelle skjemmende skygger i ansiktet ditt med en . Den gule stiften maskerer blålige mørke ringer mens korallkorrektoren nøytraliserer mørke flekker og de mørke ringene fra trøtte øyne.
 2. Jevn ut ansiktet ditt med foundation. Takket være det fotokorrigerende pigmentkomplekset jevner den subtilt og naturlig ut og lyser opp sliten hud.
 3. . Bruk tuppen av en børste til å påføre en liten mengde over Amors bue og på sidene av ansiktet for umiddelbart å lysne opp matt hudtone for en strålende, glødende finish.
Tilbake til toppen