Avslører skjønnheten til sensitiv hud.
Les Essentiels

Les Essentiels

Avslører skjønnheten til sensitiv hud.

Du KAN oppnå en vakker og strålende hudtone, selv når du har sensitiv hud. Vi anser det som en rettighet, og vi streber etter å tilby det til disse hudtypene som fortjener spesiell oppmerksomhet og tilpassede behandlinger for å bevare balansen og vitaliteten.

Stilt overfor dagliglivets aggressorer og det oksidative stresset som svekker dem, tilbyr vi tilpassede rense- og pleieløsninger for å berolige, beskytte og fremfor alt få deg til å trives i din (sensitive) hud.

Som spesialist på sensitiv hud har Avène Dermatological Laboratories utviklet en rekke rensemidler, sminkefjernere og daglige hudpleieprodukter som vekker den naturlige skjønnheten til all sensitiv hud med beskyttende og energigivende behandlinger. Alt dette samtidig som de garanterer toleranse, enkelhet og behagelig følelse. Perfekt for alle som ønsker å fokusere på det viktigste!

LES ESSENTIELS

REFERANSEPUNKTET

Micellar Lotion

 • 3-i-1: Renser – fjerner sminke – lindrer
 • Alle typer sensitiv hud. Ansikt – øyne – lepper

Det første steget til vakker og sunn hud er riktig daglig rens! Velg Micellar Lotion for å forsiktig fjerne sminke og urenheter. Den fjerner sminke og renser (til og med forurensningspartikler), og samtidig gir den huden en myk og frisk følelse i ett raskt og enkelt trinn. Et produkt som ikke skylles, respekterer integriteten til sensitiv hud og lindrer den takket være den høye konsentrasjonen av Avène termalkildevann.

Rens huden min forsiktig
REFERANSEPUNKTET
KLINISK DOKUMENTERT EFFEKT

Min hudpleie, min helt!

Tre handlingerRenser, fjerner sminke, lindrer
98 %¹Effektivitet mot forurensning
96 %²Huden er mer hydrert, smidig og myk¹

LES ESSENTIELS

BESKYTTENDE OG NÆRENDE DAGLIG PLEIE

Revitalising Nourishing Creams

 • Gir intens næring fra tørr til veldig tørr hud
 • Langvarig lindring av ubehag

Revitalising Nourishing Creams, som er rikt på lindrende, mykgjørende oljer og Avène termalkildevann, gjenoppretter komfort, smidighet og lindring i en kremaktig smeltende konsistens. Resultatet er en frisk, glødende hud hele året!

Bli kjent med Revitalising Nourishing CreamBli kjent med RICH Revitalizing Nourishing Cream
BESKYTTENDE OG NÆRENDE DAGLIG PLEIE

LES ESSENTIELS

LINDRENDE PLEIE

Soothing Radiance Mask

 • Meget fuktgivende og pleiende til huden.
 • Huden etterlates smidig, myk og med en naturlig glød

Pakk inn huden i denne omsluttende kremete konsistensen som er meget fuktgivende for sliten, sensitiv hud. Den er rik på Avène termalkildevann og inneholder en cocktail av pleiende og fuktighetsgivende midler som gjenoppretter hudens barriere for synlig beroliget hud. Huden gjenvinner sin mykhet og glød samtidig som den er bedre beskyttet mot dagliglivets aggressorer. 

Lindre den sensitive huden min
LINDRENDE PLEIE

TESTET OG GODKJENT

Denne masken er fantastisk. Jeg oppdaget den nylig, og den er en virkelig glede i hudpleierutinen min. Jeg bruker den nå to ganger i uken etter Avène Gentle Purifying Scrub. Huden min føles babymyk etter å ha påført den sammen med litt termalkildevann. Jeg vil anbefale den.

Audrey, 28 år gammel16.03.2019

Jeg ser etter et Les Essentiels-produkt til

EN UNIK KOMBINASJON AV AKTIVE INGREDIENSER

EN UNIK KOMBINASJON AV AKTIVE INGREDIENSER

I hjertet av vår pleieserie

 • <h4 class="">Naturlig r&oslash;d fruktekstrakt</h4><p>Patentert aktiv ingrediens som gjenoppretter barrierefunksjonen og gir energi til huden.</p>
  Naturlig rød fruktekstraktPatentert aktiv ingrediens som gjenoppretter barrierefunksjonen og gir energi til huden.
 • <h4 class="">ProVitamin E</h4><p>Kraftig<strong> </strong>antioksidant med reservoareffekt som beskytter mot de skadelige effektene av frie radikaler.</p>
  ProVitamin EKraftig antioksidant med reservoareffekt som beskytter mot de skadelige effektene av frie radikaler.
 • <h4 class="">Av&egrave;ne Termalkildevann</h4><p>Med sine<em> </em>beroligende og irritasjonsdempende egenskaper.</p>
  Avène TermalkildevannMed sine beroligende og irritasjonsdempende egenskaper.

SANSELIGHET

Pleiende konsistenser tilpasset enhver sensitiv hudtype

 

De komplette formlene til Les Essentiels hudpleieprodukter tilfredsstiller hver sensitiv hudtype og er tilpasset deres behov med en behagelig og effektiv konsistens. Vi er her for å fortelle deg alt, tilfelle for tilfelle. 

Alle typer sensitiv hud.

Radiance Serum

En frisk tekstur med en pudret rosa finish som kombinerer den glattende virkningen til Refinyl med slørende agenter for å redusere tegn på tretthet og subtilt lysner hudtonen.

 

AV_ESSENTIALS_17-texture_compo serum 2-png 473x284
AV_LESESSENTIELS_2019_SOUTHINGRADIANCEMASK_TEXTURE 417x242

Alle typer sensitiv hud.

Soothing Radiance Mask

En lett, oljefri konsistens rik på mattende puddere med en "naken hud"-følelse. Hudfargen er synlig klarere og mer glødende uten tegn på tretthet.

 

(Veldig) tørr hud

Revitalising Nourishing Creams

Du har to valg: en uimotståelig smeltende krem med lindrende mykgjørende oljer som smelter sammen med huden og plumper den forsiktig opp uten å føles fet eller klissete; eller en glatt krem, rik på mykgjørende oljer, sheasmør og nærende voks, som skaper en myk satengfinish på huden. 

av_les-essentiels_revitalizing-nourishing-creams_texture 396x319

OFTE STILTE SPØRSMÅL

Har du et spørsmål eller noe du lurer på? Vi er alltid her for deg

Start med en skånsom peeling ved å massere ansikt og hals med lette, sirkulære bevegelser. Bløtlegg deretter to servietter i termalkildevann og påfør på høyre og venstre side av ansiktet, som en slags maske, i 10 minutter. Påfør til slutt et tykt lag av en fuktighetsgivende og lindrende maske som trenger inn i huden og beskytter den.

Ja, det er mulig med et skånsomt produkt tilpasset sensitiv hud, men konsistensen må være glatt og behagelig. Når huden er sensitiv anbefaler vi å eksfoliere kun en gang i uken. Bruk sirkulære bevegelser, ikke trykk for hardt, og skyll deretter godt med rent vann. Når det er på tide å tørke, klapp forsiktig på huden med et håndkle.

Milk Cleanser gir en veldig skånsom sminkefjerning fra ansikt og øyne. Den kan masseres inn i ansikt og hals ved å bruke sirkulære bevegelser og deretter fjernes med en bomullspad dynket i lotion eller vann. Alternativt kan du påføre melkerensen på en bomullspad og påføre fra midten av ansiktet og utover.
Føler du behov for å skylle med vann, kan du selvfølgelig gjøre det. Trenger du å nøytralisere hardheten til vann fra springen, kan du ganske enkelt fullføre rensingen med en toner eller en sprut av termalkildevann.

1Klinisk test utført på 24 forsøkspersoner (enkeltpåføring, partikler testet mellom 0-80 µm, resultater etter tre sveip med bomullspute). 2Test utført under dermatologisk og oftalmologisk kontroll på 30 kvinner med sensitiv hud, 82% har også sensitive øyne.

Tilbake til toppen