Lindre den mest sensitive huden
Avène Hydroterapisenter

Avène Hydroterapisenter

Lindre den mest sensitive huden

Avène Hydroterapisenter er dedikert til dermatologi og utstyrt med medisinsk utstyr med høy ytelse, og praktiserer vitenskapelig og innovativ hydroterapi for å behandle hudsykdommer.

I et sunt miljø og skjermet plass lar Avène Hydroterapisenter deg oppleve kraftig og unikt vann med vitenskapelig beviste egenskaper.

Grunner til å gjennomgå en termisk behandling på Avène

Avène Hydroterapisenter tar imot pasienter fra hele verden som lider av hudsykdommer som atopisk dermatitt og eksem, psoriasis, iktyose, kronisk kløe og prurigos, ubehagelige arr, ettervirkninger av brannskader, hud og slim lavene, problemer med munnhulen. slimhinner, hodebunnstilstander eller til og med etter onkologiske behandlinger. Denne listen er ikke komplett og andre forhold kan ivaretas etter konsultasjon mellom legen din og legen for termologi. 

AV_instit-bath-hydrotherapy-center-avene-hd

Personlige behandlinger

Vær klar over at hver tilstand er unik, ved ankomst vil en termisk lege sette opp et tilpasset behandlingsprogram for behandlingsoppholdet ditt (oppholdene kan være 1, 2 eller 3 uker lange).

Dette inkluderer grunnleggende termiske vannbehandlinger: badekar, generelle dusjer og sprayer, samt behandlingsdrikker. Avhengig av behovene til huden din, kan komplementære termiske kildevannsbehandlinger tilbys som filiformdusjer, eller til og med termiske kildevannskompresser, undervannsmassasje, lokale sprayer osv. og også spesifikke behandlinger som innpakning eller fuktighetsgivende behandlinger for kroppsskulptur, hydrering. ansiktsbehandlinger og komplette hodebunnsbehandlinger.

AV_instit-local-pulverization-hydrotherapy-center-hd

Skreddersydd støtte

Behandlinger hos Avène er ofte et øyeblikk av ro der du kan helt av og tenkepå livets beste sider. Det handler om å slutte fred med seg selv og andre...

Det er derfor vi tilbyr deg muligheten til å delta på verksted og konferanser for å informere deg og hjelpe deg med å takle tilstanden din hver dag. Dette lar deg ta de riktige forebyggende tiltakene for å forlenge de gunstige effektene av termisk behandling, forhindre oppblussing eller rett og slett redusere angst og stress. Dra nytte av disse øyeblikkene, som også bidrar til diskusjon og deling.

AV_workshop-make-up-Avene-hydrotherapy-center

Våre verksteder:

hygiene og hydrering, alternativer til kløing, avslapning og medisinsk sminke.

Våre konferanser:

termalisme hos Avène, dermatologi, kosthold og ernæring.

Nye verksteder eller konferansetemaer tilbys jevnlig.

Avène Hydroterapisenter: barnas rike

Hos Avène vet vi at kroniske dermatologiske tilstander i barndommen som atopisk dermatitt og eksem ikke bare har en betydelig innvirkning på barnas daglige liv, de påvirker også familiene deres.

Termiske behandlinger hos Avène kan sees på som en mulighet til å gjenopprette nærkontakten med barnet ditt, i et nytt, unikt og beroligende miljø. Her er én av fire spagjester et barn, og termalbadene tar til og med imot småbarn fra 3 måneder! Siden hver tilstand er unik, vil barnet ditt bli behandlet så snart det kommer med et tilpasset pleieprogram, anbefalt av en lege ved senteret. Takket være spesifikke verksteder vil du følge barnet ditt og dra nytte av oppholdet ditt for å lære sammen å daglig mestre tilstanden bedre.
 

AV_instit-hydrotherapy-treatment-compress-kid-hd

Aquacert ® sertifisert hydroterapisenter

Siden 2010 har Avène Hydroterapisenter blitt sertifisert " Aquacert HACCP thermalisme® ". Denne sertifiseringen attesterer helsesikkerheten til termalkildevannet som tilbys til behandlinger. 

av_certification-aquacert-avene-center

Synlige og langvarige resultater

Et personlig behandlingsprogram for synlige forbedringer ved slutten av behandlingsforløpet, med sikte på effektivitet og redusere eventuelle uønskede effekter på huden. 

Betydelig bedring fra begynnelsen til slutten av behandlingen1

Hos Avène gjennomførte vi en studie over åtte sesonger med behandling basert på arkivene til mer enn 10 000 pasienter som lider av atopisk dermatitt eller psoriasis.

¹. J Eur Acad Dermatol Venereol. 2011 februar; 25 Suppl 1:30-4.

Atopisk dermatitt – 42%

reduksjon i SCORAD, (SCORing atopisk dermatitt), evaluering av atopisk dermatitt etter 3 ukers behandling

av_treatment-result-da-d0d18 1:1
av_treatment-result-psoriasis-d0d18  473*473

Psoriasis – 54%

reduksjon i PASI (Psoriasis Area and Severity Index) og omfanget av psoriasis etter 3 ukers behandling

Påvist effekt på kort og mellomlang sikt 2

I sammenheng med arvelig iktyose ble det utført en studie på 44 pasienter.

². Br J Dermatology 2011;165(6):1087-94

Arvelig iktyose – 31%

reduksjon i langsiktig iktyose-score (6 måneder)

av_treatment-result-ictyosis-d0d18  473*473

Nedgang i bivirkninger av behandlinger på huden etter en termisk behandling3

³. Eur J Kreftomsorg. 2017;e12735.

AV_instit-postcancer-hydrotherapy-massage-hd 473*473

Etterbehandling etter kreftsykdom

En fersk studie ble utført på 70 kvinner i remisjon fra brystkreft etter behandling for kreft.

Nedgang i tørrhet og kløe (NCI CTAE spesifikk skala) og lymfødem (EORTC BR23 spesifikk skala) etter 3 uker

TØRRHET: -100%
KLØE: -61%
LYMFØDEM: -43%:

Tilbake til toppen