Hva med å forsone seg med huden sin?
Cleanance

Cleanance

Hva med å forsone seg med huden sin?

Det å redusere akne er et oppdrag vi tar svært alvorlig. Cleanance hudpleieprodukter fortsetter også å demonstrere vår 30 år lange forpliktelse overfor alle hudtyper som er utsatt for akne.

Et komplett utvalg som garanterer effekt og høy toleranse for å rense, korrigere og berolige fet eller akneutsatt hud hos tenåringer eller voksne kvinner, enten alene eller i kombinasjon med reseptbelagte behandlinger. Ikke gi opp, Cleanance er din beste allierte i denne kampen!

av_cleanance_gamme_visuel mannequin 1:1 473X473

Cleanance

Hudpleieserien, som er anbefalt av hudleger, er effektiv og gir en varig reduksjon av overflødig olje, kviser og hudormer.

Tenåringer har mye på hjertet, fra spirende forhold til venner og stresset med skolearbeidet. Ved Eau Thermale Avène mener vi at kviser ikke bør være en ekstra bekymring på toppen av alt det andre.

Cleanance-serien gir ekspertløsninger med klinisk dokumentert effekt etter syv dager1, når det gjelder å bekjempe blank hud, kviser og mørke merker etter utbrudd.

Ta tilbake kontrollen over huden din med Cleanance!

RENGJØRING

REFERANSEPUNKTET

Cleanance Comedomed

 • Reduserer kviser og hudormer på så lite som syv dager¹
 • Hemmer forekomsten av nye urenheter

Cleanance Comedomed er en fin måte å bekjempe kviser og hudormer på. I motsetning til andre kvisebekjempende produkter, reduserer den ikke bare urenheter, men virker også i roten for å begrense at de dukker opp igjen. Resultatet? Den onde sirkelen av kviser er brutt! 
 

Bli kjent med kraften i den

REFERANSEPUNKTET

DOKUMENTERT EFFEKT

Min hudpleie, min helt!

#1

Aknebehandlinger i apotek og foreskrevet av leger²

90%.

Hindrer gjentakelse³

-45%.

Urenheter etter to måneder⁴

RENGJØRING

ET “MÅ HA”

Rensegel

 • Ny formel for å rense huden skånsomt
 • Fjerner sebum, blank hud og urenheter på lang sikt

Ansiktsrens er grunnlaget for å ta vare på hud med urenheter! Cleanance rensegele bidrar til å rense og matte huden uten å skade den. Den fjerner skånsomt urenheter som bidrar til å tette porene (støv, forurensningspartikler, sminke) og reduserer overflødig sebum som forårsaker kviser, og gjør huden klar og frisk.
 

Rens huden min

ET “MÅ HA”

Jeg ser etter et Cleanance-produkt til

EN UNIK KOMBINASJON AV AKTIVE INGREDIENSER

EN UNIK KOMBINASJON AV AKTIVE INGREDIENSER

I hjertet av vårt sortiment

 • Comedoclastin™
  Comedoclastin™Begrenser transformasjonen av talgfollikler til mikro-hudormer.
 • Avène Termalkildevann
  Avène TermalkildevannGir alle sine beroligende og irritasjonsdempende egenskaper.

Dermatologisk innovasjon

En ny plantebasert komedolyptisk aktiv ingrediens: COMEDOCLASTIN™

Comedoclastin™, som er en innovasjon med patenterte* egenskaper, eksklusivt utviklet av Pierre Fabre Laboratories, er avledet fra melketistelfrø. 

Denne unike aktive ingrediensen gir en unik effekti behandling av mild til moderat akne. Den reduserer kviser og begrenser dannelsen av nye urenheter ved å motvirke dannelsen av mikrokomedoner, som er det usynlige forstadiet til synlige urenheter. Ved å hindre at talgfolliklene blir til mikro-hudormer, bidrar det til å holde kviser i sjakk.

 

av_cleanance_page-gamme_2 577x529
AV_Cleanance WOMEN_gamme_visuel mannequin 473x473

Cleanance WOMEN

Selv om flekker og kviser for det meste forbindes med ungdomsårene, rammer de også voksne, men i en annen form. Dette er hovedsakelig inflammatoriske kviser, ofte lokalisert på nedre del av ansiktet og det tar litt tid før de forsvinner.  

Huden til voksne kvinner er sensitiv, kombinert eller tørr og spesielt utsatt for angrep i dagliglivet. Den kan reagere med glansete områder, utvidede porer og føre til at det oppstår pletter eller at pletter vedvarer. Det er vanskelig å takle disse plettene, siden de kan undergrave selvtilliten og noen ganger gi den bitre smaken av déjà vu...

Laboratoriene våre har derfor brukt sin ekspertise til å lage Cleanance Women, den nye pleierutinen mot kviser dedikert til voksne kvinner. 

 

CLEANANCE WOMEN

EN UTSTRÅLINGSFORSTERKENDE BEHANDLING

Korrigerende serum

 • Korrigerer pletter og strammer opp porene
 • Frisk, lett konsistens for myk, smidig hud

Det å ha pletter betyr ikke at man er mindre kvinne. 
Bruk Corrective Serum for å starte dagen riktig. Denne korrigerende og oppstrammende behandlingen er et ekte konsentrat som bidrar til å gjenopprette glatt og utstrålende hud uten å gå på kompromiss med gleden ved bruken. Takket være P-Refinyl™ og glykolsyre, strammer denne behandlingen umiddelbart opp porene og forfiner hudteksturen. 
 

EN UTSTRÅLINGSFORSTERKENDE BEHANDLING

CLEANANCE WOMEN

HØYEFFEKTIV PLEIE

Glattende nattkrem

 • Reduserer merker og kviser og glatter ut hudens tekstur
 • Ikke-fettete "kokong"-konsistens for hydrert hud

Bruk Smoothing Night Cream som en del av kveldsrutinen for å sove enda roligere, og la formelen virke hele natten. Denne behandlingen vil være tøff mot kvisene samtidig som den gir komfort og næring. Ettersom den er beriket med retinaldehyd, en dermatologisk aktiv ingrediens som har vært anerkjent i over 30 år, bidrar den til å redusere mørke flekker og restmerker for jevnere og vakrere hud. 
 

HØYEFFEKTIV PLEIE

CLEANANCE WOMEN

EN PERFEKT BEHANDLING

Dagemulsjon

 • Korrigerer pletter og jevner ut hudtonen
 • Lett og behagelig konsistens med en matt finish 

Når det gjelder å korrigere plettene dine og samtidig sikre 24 timers hydrering, vil denne dagemulsjonen bli din beste venn i hverdagen. Takket være Sunsitive Protection SPF 30-filtreringssystemet vil huden din være beskyttet mot solens skadelige effekter og risikoen for mørke restmerker. Det er lett tonet og jevner ut huden naturlig samtidig som det kamuflerer pletter på en subtil måte for en umiddelbar "slørings"-effekt.
 

EN PERFEKT BEHANDLING
av_cleanance_page-gamme_3 472x472

Cleanance HYDRA

En serie kompenserende hygiene- og pleieprodukter for å gjenopprette fuktigheten og berolige hud tørket ut av medisinske behandlinger.

Behandlinger for alvorlig akne tørker overflødig sebum og fjerner dermed kvisene. Bivirkningene av slike behandlinger innebærer noen ganger at huden i ansiktet tørker ut. Denne tørrheten er svært ubehagelig og kan vedvare eller, til og med, forsterkes gjennom hele behandlingsperioden, noe som får pasienter til å stoppe behandlingen for tidlig.

Eau Thermale Avène har utviklet Cleanance HYDRA for å bedre innfri deres forventninger og gi bedre komfort gjennom hele behandlingen.Serien er spesielt formulert for å berolige og gjenopprette hud som er svekket av uttørrende behandlinger.

 

CLEANANCE HYDRA

LINDRENDE PLEIE

Lindrende krem

 • Reduserer tørr hud for mer komfortabel hud
 • Ikke-fet, behagelig konsistens

Takket være Cleanance HYDRA og dens trippelvirkning på epidermis, kan du gjenopprette komforten til huden din. Denne behandlingen gjenoppretter den hydrolipidiske filmen, beroliger irritasjon og reduserer rødhet slik at du trygt kan fortsette behandlingen som er foreskrevet av hudlegen.

 

Fukte huden min daglig

LINDRENDE PLEIE

TESTET OG GODKJENT

Jeg bruker isotretinoin som aknebehandling og huden min er spesielt tørr, så jeg har lagt Cleanance Mat til side og har valgt Cleanance HYDRA. Denne kremen fukter huden godt og gir en ikke-fet følelse ettersom den trenger dypt inn i overhuden. Jeg anbefaler den morgen og kveld for folk som gjennomgår aknebehandlinger!

Victoria, 26 år gammel03.05.2019

CLEANANCE HYDRA

SKÅNSOM RENGJØRING

Lindrende rensekrem

 • Renser skånsomt
 • Reduserer følelsen av ubehag

Rens, men uten å irritere: dette er utfordringen når du har akneutsatt hud som allerede er svekket av en aknebekjempende behandling. Cleanance HYDRA lindrende rensekrem renser skånsomt, beroliger og nærer hud i dybden mens den gjennomgår uttørrende og irriterende behandlinger. 
 

Eliminerer urenheter

SKÅNSOM RENGJØRING

Tenåringer, unge voksne, foreldre til tenåringer: du er ikke alene når det er snakk om akne. Kviser bør ikke være en kilde til bekymring, uansett alder. Mer enn noen gang er Avène Dermatological Laboratories her for deg. 

"Gaven av å lindre",vår merkevaresignatur, er mantraet som veileder laboratoriet vårt i all dets forskning og dets evige søken etter innovasjon. Dermed har vi vært i stand til å utvikle vår serie med produkter til å bli den eneste dermokosmetiske serien for fet hud med urenheter som behandler alle stadiene av akne på en komplett og målrettet måte. 

Siden vi også er fullstendig klar over de psykologiske konsekvensene de kan ha, er vi også her for å hele arrene som er usynlige for det blotte øye.

Her er noen hverdagstips for alle aldre som kan hjelpe deg å trives bedre i huden din!

Tips #1 

Når du har funnet de riktige produktene for huden din, er det viktigste å påføre dem daglig. Å være konsekvent er synonymt med effekt! Påfør behandlingen hver dag etter at du har renset huden. Effektivitet betyr også enkelhet! Ikke bruk for mange produkter. Hold rutinen din enkel og resultatene vil bli enda bedre. 

 

av_cleanance_page-gamme_4 16:9 473 × 284
av_cleanance_page-gamme_6 473x284

Tips #2

Du kan bruke sminke når du har kviser, så lenge du bruker ikke-komedogen sminke og fjerner sminken HVER NATT! Litt sminke har flere fordeler: For det første har du muligheten til å kamuflere urenhetene dine slik at du slipper å tenke på dem. For det andre, når du bruker sminke, er det mye mindre sannsynlig at du plukker på kvisene dine! 

 

Tips #3

Det er ingen hemmelighet. Det er viktig å ha indre ro for å ha det bedre med seg selv. I dette tilfellet kan trening bli din beste venn!   Trening forbedrer helsen din, hjelper deg med å sove bedre, eliminerer giftstoffer lettere og reduserer stress. Alle disse gode tingene bidrar til bedre hudkvalitet!

 

av_cleanance_page-gamme_5 473x266

OFTE STILTE SPØRSMÅL

Har du et spørsmål eller noe du lurer på? Vi er alltid her for deg

Dette er noen ganger sant, spesielt i tilfelle av hormonelle tenåringskviser. På den annen side er det mulig for kviser å vedvare inn i voksen alder. I dette tilfellet er kvinner hovedsakelig berørt. Hormonelle endringer (f.eks. graviditet) er triggere for kviseutbrudd, samt UV-stråling, støv og luftforurensning – som alle kan påvirke akne. Det er viktig å reagere raskt og ikke nøle med å oppsøke helsepersonell for å få gode råd.

Når det kommer til kvisearr, er forebygging viktig: å bli kvitt dem er en lang og kostbar prosess, som involverer laserbehandlinger, kjemisk peeling, mikrodermabrasjon ... Det beste alternativet er derfor å ha en godt tilpasset og effektiv rutine mot kviser. Jo mindre kviser det er, jo mindre arr blir det!

Å bruke en maske eller munnbind kan tette huden, noe som kan gjøre den mer utsatt for kviseutbrudd.
Våre råd: Hygiene er viktig, både morgen og kveld. Tilførhuden fuktighet, men med produkter for fet eller kviseutsatt hud som vil tilføre fuktighet samtidig som de reduserer urenheter og begrenser deres gjenopptreden. Sørg for å bruke en ren maske hver dag, da den kan bli mettet med kosmetikk og kremer, noe som vil gjøre den mer irriterende og poretilstoppende.

1Toleranse- og effektstudie under dermatologisk kontroll på 51 personer, bruk av Cleanance Comedomed to ganger daglig i 56 dager. 2Comedomed 30 ml – #1 på det sebore-bekjempende markedet på apotek. IQVIA Pharmatrend PharmaOne – Marked 83A sebore-bekjempende produkter på apotek i Frankrike – oktober 2019 – i verdi. Comedomed 30 ml – #1 på apotek, på det sebore-bekjempende markedet foreskrevet av leger. IQVIA-Xponent PharmaOne – i Frankrike, apotek – måned: November 2019 – i verdi – markedsomfang: Sebore-bekjempende produkter (klasse 83A). 3Internasjonal observasjonell klinisk studie, 90% av pasientene uten tilbakefall av kviser ved T6 måneder, (i henhold til definisjonen av tilbakefall i protokollen GEA≥3 som krever innføring av oral eller lokal medikamentell behandling), 48 personer, to påføringer per dag med Cleanance Comedomed alene i seks måneder. 436 motiver med små til moderate urenheter. Sammenlignende klinisk studie (gruppebehandlet to ganger/dag N=18), kontrollgruppe (N=18) i 56 dager.

*Patentregistrert

Back to top