Dermatologiske pleie med høy toleranse for alle sensitive, reaktive, intolerante eller allergiske hudtyper.
Tolérance

Tolérance

Dermatologiske pleie med høy toleranse for alle sensitive, reaktive, intolerante eller allergiske hudtyper.

Det daglige livet til reaktiv hud styres av det uventede: den reagerer på alt, selv de mest uforutsette ting. Flere typer av hudsensitivitet kan observeres: tilfeller av alvorlig intoleranse hvor overfølsomhet oppleves som en stor begrensning. Men også mer moderate tilfeller der denne følsomheten ganske enkelt fører til at man tar vare på huden gjennom fukt, komfort og sikkerhet.

Heldigvis finnes det løsninger for å ta vare på huden og få tilbake kontrollen slik at huden igjen føles komfortabel!

av_tolerance_control_visuel_mannequins_2021

Tolérance CONTROL

Den dermatologiske hudpleieserien for å kontrollere hypersensitiv, overreaktiv, intolerant og allergisk hud.

Noen kvinner har hypersensitiv hud: den reagerer på alt... hele tiden! Disse uforutsigbare hudreaksjonene er en reell begrensning i dagliglivet.

Stikking, rødhet og stramhet: dette er manifestasjonerav ubehag i huden forårsaket av stimuli som den normalt ikke skal reagere på. Dette er det som kjennetegner hypersensitiv hud. Så hvordan kan vi forutsi disse reaksjonene som ikke skal skje? 

Avène Dermatological Laboratories har utviklet Tolérance CONTROL, en serie som består av to nye svært innovative hudpleieprodukter som umiddelbart roer ned huden og samtidig reduserer hudens følsomheten på lang sikt.

Er du klar til å slutte å la huden din bestemme reaksjonene dine?

TOLERANSEKONTROLL

REFERANSEPUNKTET

Beroligende og gjenoppbyggende krem

 • Beroliger og reduserer hudens følsomhet på lang sikt
 • Virker fuktighetsgivende og gjenoppbyggende på hudbarrieren
 • 98% NATURLIG

Er huden din hypersensitiv? Reagerer den på alt mulig?
Tolérance CONTROL Cream beroliger umiddelbart stikking, stramhet og hetetokter. Den er formulert med høy toleranse, som er testet på allergiutsatt hud, er garantert fri for parfyme og konserveringsmidler. Den er den perfekte allierte til hverdags for å kontrollere uforutsigbare hudreaksjoner!

 

Lindre huden min

REFERANSEPUNKTET
KLINISK DOKUMENTERT EFFEKT

Min hudpleie, min helt!

30 sekunder¹Den tiden det tar å berolige huden
-90 %²stikking
-70 %²hudfølsomhet

TOLERANSEKONTROLL

RENGJØRING MED STØRSTE RESPEKT FOR DEN MEST SENSITIVE HUDEN

Gel Cleanser Lotion

 • Renser og fjerner sminke i ett enkelt trinn, uten behov for å skylle av med vann
 • Irriterer ikke huden, uten parfyme
 • 99% NATURLIG

Denne lotionen smelter inn i huden med sin lette konsistens. Den inneholder en høy konsentrasjon av Avène termalkildevann og renser derfor skånsomt samtidig som den gjenoppbygger hudbarrieren og unngår følelser av stramhet og irritasjon.

 

Rens huden min

RENGJØRING MED STØRSTE RESPEKT FOR DEN MEST SENSITIVE HUDEN
Fra samme produktkategori

DET ER IKKE ALT…

Bli kjent med våre andre pleieprodukter

Avène Tolérance CONTROL Balm

Avène Tolérance CONTROL Balm

Hydrerer - Beroliger - Styrker hudbarrieren

EN UNIK KOMBINASJON AV AKTIVE INGREDIENSER

EN UNIK KOMBINASJON AV AKTIVE INGREDIENSER

I hjertet av vårt sortiment

 • D-Sensinose™
  D-Sensinose™Patentert postbiotisk aktiv ingrediens, beroliger huden og kontrollerer dens hyperreaktivitet.
 • Avène Termalkildevann
  Avène TermalkildevannTilbyr alle sine beroligende og irritasjonsdempende egenskaper.

En dermatologisk innovasjon

En skreddersydd aktiv ingrediens for hypersensitiv hud: D-SENSINOSE™

Avène Dermatological Laboratories har tatt et nytt vitenskapelig skritt ved å utvikle en tredje generasjons bioteknologisk aktiv ingrediens, utvunnet fra den unike mikrobiotaen (biologiske arven) til Avène termalkildevann: D-Sensinose™.

Den første ultralindrende postbiotiske aktive ingrediensen som virker direkte på de sensoriske nevronene som finnes i huden, for å kontrollere hypersensitiv hud.

 

En ny "smart" formel

 

Våre Skin Affinity-formler etterligner hudens naturlige sammensetning for å fremme handling i hjertet av epidermis. Hver ingrediens virker målrettet, med akkurat riktig mengde og på rett sted. Disse "neste generasjons"-formlene gir intens fuktighet og langvarig gjenoppbygging av hudbarrieren.

AV_TOLERANCE_EXTREME_MODEL

Tolérance EXTREME

Hudpleieserien med høy toleranse for å fukte sensitiv hud – rent og greit.

For mange løfter, for mange ingredienser? 

Det er ingen skjulte sider ved våre fuktighetsgivende behandlinger.

Ingen overdrevne løfter eller overformuleringer, ingen konserveringsmidler eller parfyme: bare de syv ingrediensene som er avgjørende for å tilføre fuktighet og berolige sensitiv hud. Ikke noe mer!

Når du leser komposisjonen, garanterer vi at du kan holde styr på ingrediensene. Tolérance EXTREME tar vare på huden din uten å overbelaste den. Klar til å gå tilbake til det grunnleggende? 

 

 

TOLÉRANCE EXTREME

REFERANSEPUNKTET

Krem

 • Fukter intenst
 • 0% konserveringsmidler eller parfymer

Er din sensitive hud dehydrert? Tolérance EXTREME Cream fokuserer på det mest avgjørende: fuktighetsgivende, med de 7 essensielle ingrediensene huden din trenger. Intet mer, intet mindre. Den svært tolererte, konserveringsfrie formelen bevarer ganske enkelt hudmikrobiomet.

 

Fukte huden min
REFERANSEPUNKTET

TESTET OG GODKJENT

Jeg bruker denne kremen som nattkrem; om morgenen er huden min dypt hydrert som om jeg hadde brukt en maske.

Julie, 53 år gammel03.06.2019

Jeg ser etter et produkt for å

av_tolerance-page gamme 477*402

STERILE COSMETICS®

Garantien for effektivitet og sikkerhet

Pierre Fabre Laboratories har revolusjonert dermo-kosmetikk ved å produsere produkter gjennom en unik prosess, som imøtekommer og dekker behovet for beskyttelse av sensitiv hud: Sterile Cosmetics®. Denne teknologiske bragden betyr at konserveringsmidler ikke lenger ernødvendige. En sammensetning av minimale ingredienser, sterilisering av produktene gjennom hele produksjonsprosessen og hermetisk forseglet emballasje sikrer renheten, sikkerheten og effekten til produktene våre.

Tolérance CONTROL og Tolérance EXTREME-seriene drar nytte av denne teknologiske innovasjonen og garanterer det høyeste nivået av sikkerhet og toleranse for sensitiv hud!

BLI KJENT MED

 

OFTE STILTE SPØRSMÅL

Har du et spørsmål eller noe du lurer på? Vi er alltid her for deg

Hypersensitiv hud viser seg ved tilbakevendende ubehagelige følelser som svie, stramhet eller hetetokter. Noen sier til og med at huden deres "gjør vondt". Selv om de er usynlige for det blotte øye, kan disse følelsene gjøre hverdagen vanskelig.
Hvis huden din blir ukomfortabel uten å vite hvorfor, rødmer lett når du kommer ut av dusjen, eller føles stram når temperaturen endres, så har du sannsynligvis overfølsom hud.

Det er viktig å ta vare på huden din på daglig basis med de riktige kosmetiske produktene. Pass på at du velger skånsomme produkter med høy toleranse, uten potensielt irriterende eller allergifremkallende stoffer, og helst uten parfyme eller konserveringsmidler.
Til rens og sminkefjerning er det bedre å bruke formler uten skylling for å unngå tørkeeffekten av rennende vann, som noen ganger er vanskelig. Vi anbefaler deg også å velge konsistenser som kan påføres direkte med fingertuppene, for å unngå friksjonen forbundet med bomullspads.

Som vi vet er det noen hudtyper som ikke tåler noe. Takket være Sterile Cosmetics®-teknologi eliminerer vi alle typer konserveringsmidler fra formlene våre.
Alle våre Tolérance-produkter er formulert uten parfyme og er laget i sterile omgivelser. Den perfekte hermetisk forseglede emballasjen sikrer at de blir bevart og beskytter dem mot enhver risiko for kontaminering etter åpning. De inneholder kun ingrediensene som er avgjørende for deres effektivitet, nøye utvalgt for å garantere optimal toleranse av den mest sensitive huden.

1Brukertilfredshet, 25 forsøkspersoner, tre måneder, to påføringer per dag. 2Sensitiv skala: vurdering av kliniske og funksjonelle tegn på hudirritabilitet, 25 forsøkspersoner. Resultater observert umiddelbart etter påføring av Tolérance Control Cream. 3HI kinetikk, 26 forsøkspersoner

*Knyttet til tørr hud.

Back to top