Dermatologiske behandlinger med høy toleranse for sensitive, reaktive, intolerante eller allergiske hudtyper.

Tolérance

Dermatologiske behandlinger med høy toleranse for sensitive, reaktive, intolerante eller allergiske hudtyper.

Det daglige livet til reaktiv hud styres av det uventede: den reagerer på alt – selv de mest uforutsette ting. Det finnes flere typer hudsensitivitet: tilfeller av alvorlig intoleranse hvor overfølsomhet oppleves som en stor begrensning. Mer moderate tilfeller der denne følsomheten ganske enkelt betyr å ta vare på huden gjennom fukt, komfort og sikkerhet.

Heldigvis finnes det løsninger for å få tilbake kontrollen og ta vare på huden!

av_tolerance_natsuko_295-2-1x1

TOLÉRANCE HYDRA-10

Huden din vet hva den trenger for langvarig hydrering. Våre eksperter har gjenskapt dens sammensetning for å utvikle TOLERANCE HYDRA-10. Den første biometriske fuktighetskremen av 100 % naturlig opprinnelse, beriket med hyaluronsyre og Avène termalkildevann for å fornye huden din.

Mangler hunden din fuktighet? TOLERANCE HYDRA-10 fuktighetskremserien er som skapt for deg!     

Vår biomimetiske formel, sammensatt av kun ti ingredienser med 100 % naturlig opphav, gjenskaper komposisjonen av stoffer naturlig tilstede i huden. 
TOLERANCE HYDRA-10 harmonerer med huden din, ivaretar ditt mikrobiom og gir 48 timer med intens hydrering.

Dens nøkkelingrediens: hyaluronsyre. Kan holde tusen ganger sin egen vekt i vann, som gir den en intenst hydrerende effekt.

 

TOLÉRANCE HYDRA-10

REFERANSEPUNKTET

TOLERANCE HYDRA-10 Cream

Ideell for langvarig hydrering for tørr til veldig tørr sensitiv hud

  • Hydrerer huden intenst i 48 timer
  • Bevarer mikrobiomet
  • av 100 % naturlig opprinnelse
  • 0 % konserveringsmidler

Fukt huden min

REFERANSEPUNKTET
FUKTPLEIEN HUDEN DIN HAR VENTET PÅ

Min hudpleie, min helt!

48 timermed intens hydrering
100 %ingredienser av naturlig opphav
0 %Konserveringsmidler fra Sterile Cosmetics®

Kjenner du til fordelene med en Biomimetisk krem?

Huden vet hva den trenger - den vet hvordan den beskytter seg selv takket være sin naturlige barriere, og vet også hva som trengs for å holde seg hydrert. Så naturligvis er huden den beste inspirasjonskilden for utvikling av perfekte fuktighetskremer.

Ved å hente inspirasjon direkte fra hudens komposisjon, bevarer TOLERANCE HYDRA-10 fuktighetskremer ditt mikrobiom og tolereres godt av huden din.

FINN UT MER OM BIOMIMETIKK
av_tolerance_natsuko_199-1x1 475x475

av_tolerance hydra-10_logo cosmetique sterile_2022

STERILE COSMETICS®

Garantien for effektivitet og sikkerhet

Pierre Fabre Laboratories har revolusjonert dermo-kosmetikk ved å produsere produkter gjennom en unik prosess som møter og innfrir de høye sikkerhetskravene til sensitiv hud: Sterile Cosmetics®. Denne teknologiske bragden betyr at det ikke er behov forkonserveringsmidler lenger. En sammensetning av minimale ingredienser, sterilisering av produktene gjennom hele produksjonsprosessen og hermetisk forseglet emballasje sikrer renheten, sikkerheten og effekten til produktene våre.

Tolérance HYDRA-10 og Tolérance CONTROL-seriene drar nytte av denne teknologiske innovasjonen og garanterer det høyeste nivået av sikkerhet og toleranse for sensitiv hud!

BLI KJENT MED

KLINISK DOKUMENTERT EFFEKT

Min hudpleie, min helt!

30 sekunder¹Tiden det tar å berolige huden
-90 %²stikking
-70 %²hudfølsomhet

EN UNIK KOMBINASJON AV AKTIVE INGREDIENSER

I hjertet av vår serie

Hyaluronsyre

av_anti-age_ingredient_acidehyaluronique_hautpoids_500-500

Kan holde 1000 ganger sin egen vekt i vann.

Avène termalkildevann

AV_EAU-THERMALE_Representation-Eau_png 500x500

Med alle sine beroligende, mykgjørende og irritasjonsdempende egenskaper.

Se mer
av_tolerance_control_visuel_mannequins_2021

Tolérance CONTROL

Den dermatologiske hudpleieserien for å kontrollere hypersensetiv, overreaktiv, intolerant og allergisk hud.

Noen kvinner har hypersensitiv hud: den reagerer på alt... hele tiden! Disse uforutsigbare hudreaksjonene er en reell begrensning i dagliglivet.

Prikkende følelse, rødhet og stramhet: dette er manifestasjoner av ubehag i huden forårsaket av stimuli som den normalt ikke skal reagere på. Dette er det som kjennetegner hypersensitiv hud. Så hvordan kan vi forutsi disse reaksjonene som ikke skal skje? 

Laboratoires Dermatologiques Avène har utviklet Tolérance CONTROL, en serie som består av to nye svært innovative hudpleieprodukter som umiddelbart roer ned huden og samtidig reduserer de hudens følsomheten på lang sikt.

Er du klar for å slutte å la huden din bestemme reaksjonene dine?

 

TOLÉRANCE CONTROL

RENS MED HENSYN TIL DEN MEST SENSITIVE HUDEN

Gel Cleanser Lotion

  • Renser og fjerner sminke i ett enkelt trinn, uten å måtte skylles av med vann
  • Irriterer ikke huden, uten parfyme
  • 99 % NATURLIG

Denne lotionen smelter inn i huden med sin fløyelsmyke konsistens. Høykonsentrert med Avène termalkildevann renser den huden skånsomt, ivaretar hudbarrieren og unngår følelser av stramhet og irritasjon.

 

Rens huden min

RENS MED HENSYN TIL DEN MEST SENSITIVE HUDEN

TOLÉRANCE CONTROL

REFERANSEPUNKTET

Beroligende og gjenoppbyggende krem

  • Beroliger og reduserer hudens følsomhet på lang sikt
  • Virker fuktighetsgivende og gjenoppbyggende på hudbarrieren
  • 98 % NATURLIG

Er huden din hypersensitiv? Reagerer den på alt mulig?
Tolérance CONTROL Cream beroliger umiddelbart prikkende følelse, stramhet og hetetokter. Høytoleranse-formelen, som er testet på allergiutsatt hud, er garantert fri for parfyme og konserveringsmidler. Den er den perfekte hverdagsallierte for å kontrollere uforutsigbare hudreaksjoner!

 

Lindre huden min

REFERANSEPUNKTET

En dermatologisk innovasjon

En skreddersydd aktiv ingrediens for hypersensitiv hud: DSENSINOSE™

Laboratoires Dermatologiques Avène har tatt et nytt vitenskapelig skritt ved å utvikle en tredjegenerasjons bioteknologisk aktiv ingrediens, utvunnet fra Avène termalkildevanns unike bakterieflora (biologiske arv): D-Sensinose™.

Den første ultralindrende postbiotiske aktive ingrediensen som virker direkte på de sensoriske nevronene som finnes i huden for å regulere hypersensitiv hud.

 

av_tolerance control_social_7_post_3282770138801_hd 472x472

En ny "smart" formel

 

Våre Skin Affinity-formler etterligner hudens naturlige sammensetning for å fremme handling i hjertet av epidermis. Hver ingrediens virker målrettet, med akkurat riktig mengde og på rett sted. Disse "neste generasjons"-formlene gir intens fuktighet og langvarig gjenoppbygging av hudbarrieren.

OFTE STILTE SPØRSMÅL

Har du et spørsmål eller noe du lurer på? Vi er alltid her for deg

Å velge et produkt tilpasset din hudtype med ingredienser som opprinnelig finnes i huden er den beste måten å sikre effektiv og naturlig hydrering på. For eksempel spiller hyaluronsyre, en aktiv ingrediens som finnes naturlig i huden, en essensiell rolle i hydrering da den lagrer opp til 1000 ganger sin egen vekt i vann. Det er derfor en ingrediens som bør prioriteres for å forsikre naturlig hydrering av huden.

For en langvarig og intens hydrering bør du bruke produkter tilpasset din hudtype. Følg en hydrerende rutine: rens, eksfolier, fukt og tilfør næring til huden regelmessig for å forlenge effekten av fukt over tid.
Vi anbefaler også å holde kroppen hydrert. Ved å drikke 1,5 l. vann per dag og unngå for mye fet, søt eller salt mat, kan du øke sannsynligheten for å ha en sunn og hydrert hud.

Hypersensitiv hud viser seg ved tilbakevendende ubehag som svie, stramhet eller hetetokter. Noen sier til og med at huden deres "gjør vondt". Selv om de er usynlige for det blotte øye, kan disse ubehagene gjøre hverdagen vanskelig.
Hvis huden din føles ukomfortabel uten grunn, rødmer lett når du kommer ut av dusjen eller føles stram når temperaturen endres, har du sannsynligvis overfølsom hud.

Det er viktig å ta vare på huden din på daglig basis med de riktige hudpleieproduktene. Pass på at du velger skånsomme produkter med høy toleranse, uten potensielt irriterende eller allergifremkallende stoffer, og helst uten parfyme eller konserveringsmidler.
Til rens og sminkefjerning er det bedre å bruke skyllefrie formler for å unngå den uttørkende effekten av rennende vann, som noen ganger er vanskelig. Vi anbefaler deg også å velge konsistenser som kan påføres direkte med fingertuppene, for å unngå friksjonen forbundet med bomullspads.

Som vi vet er det noen hudtyper som ikke tåler noe. Takket være Sterile Cosmetics®-teknologi eliminerer vi alle typer konserveringsmidler fra formlene våre.
Alle våre Tolérance-produkter er formulert uten parfyme og er produsert i sterile omgivelser. Den fullstendig hermetisk forseglede emballasjen sikrer at de blir bevart og beskytter dem mot enhver risiko for kontaminering etter åpning. De inneholder kun ingrediensene som er avgjørende for deres effektivitet, nøye utvalgt for å garantere optimal toleranse av selv den mest sensitive huden.

1 Brukertilfredshet, 25 forsøkspersoner, tre måneder, to påføringer per dag. 2 Sensitiv skala: vurdering av kliniske og funksjonelle tegn på hudirritabilitet, 25 forsøkspersoner. Resultater observert umiddelbart etter påføring av Tolérance Control Cream. 3 HI-kinetikk, 26 forsøkspersoner

* assosiert med tørr hud. 

Tilbake til toppen