Hudpleieprodukter for sensitiv hud

Hudpleieprodukter for sensitiv hud

Vil du ta vare på din sensitive hud og unne deg selv et øyeblikk med mykhet og velvære? Bli kjent medproduktene våre: krem, maske, skånsom hudskrubb... formulert for å respektere selv den mest sensitive huden.

Filtrer produkter
Filtrer produkter

4 resultater "Hudpleieprodukter for sensitiv hud"

FINN UT MER
FINN UT MER

Hvordan vet du om huden på kroppen din er sensitiv?

Naturlig sensitiv hud opplever prikking, stramhet og varme fra barndommen. Denne konstitusjonelle sensitiviteten skyldes en mer skjør hydrolipidfilm som er sårbar for ytre aggresjoner. Den kan også ledsages av tørr hud ettersom den beskyttende barrieren av epidermis er mindre i stand til å holde på fuktighet i huden. Dessuten gjelder denne sårbarheten generelt tynn og lys hud.

Irriterende og hare produkter som husholdningsvaskemidler, for hyppig skrubbing, hardt vann i dusjen og stress kan også gi ubehag i huden på ulike deler av kroppen med sensitiv hud.

Merk: hvis huden er følsom for berøring og med lys rødhet eller til og med kløe, kan huden din være  eller utsatt for atopisk eksem. Den kan også være forårsaket av en reaksjon på irriterende stoffer.

Hvilke kroppspleieprodukter bør du bruke for sensitiv hud?

Sensitiv hud krever daglig oppmerksomhet gjennom en god  med tre trinn: dusj eller bad, peeling og fuktighetsbehandling. Alle disse trinnene må utføres på den mest mulig skånsomme måten for å lindre sensitiv hud.

Hvordan rengjør du sensitiv hud?

Et par ting du kan gjøre for å ta vare på din skjøre hud i dusjen eller badekaret:

  • Pass på at temperaturen på vannet ikke er over 37°C for ikke å tørke ut huden.
  • Pass av samme grunn på at du ikke sitter i vannet i mer enn ti minutter.
  • Emulger den slik at den blir en lett melkeaktig væske som gir næring til og forbedrer huden.
  • På sensitive områder kan du fullføre renserutinen med en dusj med termalkildevannspray for å fjerne hardt vann og klorrester fra springvannet.
  • For å begrense gnidningen av den sensitive huden på kroppen din, tørk deg forsiktig ved å duppe med et håndkle.

Til slutt, for 24-timers luktbeskyttelse og fuktighetsreduksjon, påfør Body Deodorant designet for sensitiv hud, selv når den er barbert eller vokset.

Hvilken kroppsskrubb bør du bruke for sensitiv hud?

Kroppspeeling hjelper til med å gjenopprette mykhet og glød til sensitiv hud. Pass på å velge en skånsom behandling med fine, myke perler som Body Gentle Scrub. De plantebaserte aktive ingrediensene eksfolierer, fukter og jevner ut hudens tekstur.

Kroppsskrubben for sensitiv hud gir alle sine fordeler med maksimalt én eller to påføringer per uke.

  Den kremete, ikke-klissete konsistensengir langvarig pleie og fuktighet.

For den sensitive og tørre huden til hele familien, velg et nærende og beskyttende hudpleieprodukt fra Trixera Nutrition-serie. Til slutt, hvis du opplever kløe eller symptomer på atopisk eksem, vil kremene i XeraCalm AD-serien berolige huden med ingrediensene mot kløe.

Tilbake til toppen