Ultrarike rensestykker Ultrarike rensestykker

I motsetning til dermatologisk eller ultrarik såpe, har dermatologiske eller ultrarike rensestykker en pH som er nærmere hudens. De respekterer hydrolipidfilmen og gjør ikke tørr hud verre. Et rensestykke for skånsom rens!

0 resultat "Ultrarike rensestykker"

FINN UT MER
FINN UT MER

Hvordan velger du riktig Eau Thermale Avène Ultra-Rich Cleansing Bar for deg?

Eau Thermale Avène tilbyr såpefrie stykker for å respektere hudens følsomhet. Såpe kan ha en tendens til å angripe følsom og reaktiv hud, for å tørke den ut og forårsake stramhet.

Denne typen kroppsrens kalles et dermatologisk rensestykke. Det er formulert uten såpe, med en fysiologisk pH, dvs. med et surhetsnivå på linje med hudens og respekterer derfor integriteten til hudens hydrolipidfilm.

Når det er beriket med nærende aktive ingredienser, kalles det et ultrarikt rensestykke. Det dekker behovet for fuktighetsgiving og næring av tørr til veldig tørr hud. Eau Thermale Avène tilbyr to serier av ultrarike rensestykker avhengig av årsaken til tørr hud eller de tilhørende symptomene:

  • Xeracalm AD. Ultra-Rich Cleansing Bar, ment for hud med atopisk tendens, dvs. utsatt for eksem og kløe. Dette dermatologiske rensestykket inneholder en aktiv ingrediens som reduserer kløe og riper og stimulerer hudens forsvar.
  • Cold Cream Ultra-Rich Cleansing Bar gir smidighet og komfort for tørr til veldig tørr hud og for hele familien.

Hvordan bruker du et rensestykke?

Et dermatologisk rensestykke brukes som en klassisk såpe, dvs. på fuktet hud, enten i dusjen eller for å vaske hendene. Eau Thermale Avènes ultrarike rensestykker er også perfekt egnet for å bade og vaske babyer.

Noen tips for bruk av et kroppsrensestykke i dusjen:

  1. Fukt huden med vann som ikke er for varmt for ikke å risikere å tørke ut huden.
  2. Skum såpestykket i hendene for å emulgere det og vask deretter kroppen med sirkulære bevegelser i stedet for å vaske direkte med såpestykket
  3. Du kan bruke en flanell, badesvamp eller dusjpuff, men ingenting slår rensligheten og skånsomheten til hendene for tørr og atopisk sensitiv hud.
  4. Skyll grundig og tørk deg selv ved å duppe et håndkle forsiktig mot huden din.

Ikke glem å fukte og gi næring til huden med en kroppkrem tilpasset dine behov.

Hvordan oppbevarer og reiser du med dermatologiske rensestykker?

Mer miljøvennlige, solide rensestykker kan vare dobbelt så lenge som en flytende kroppsrens hvis de håndteres og oppbevares forsiktig.

For å beskytte rensestykket ditt, husk å skylle det etter vask og la det tørke mellom bruk. Dette forhindrer at rensestykket smelter eller mykner i kontakt med vann, samt vekst av bakterier.

Pass også på å lufttørke det på en såpeskål med åpninger som lar vannet strømme fritt. Plasser det på et tørt, ventilert sted mellom bruk.

For å bære såpestykket uten risiko for å bløtlegge toalettvesken, velg en liten, solid, lufttett boks eller en vaskbar, vanntett stoffveske. Husk å rengjøre begge beholderne regelmessig for å forhindre bakterieoppbygging.

Tilbake til toppen