Hudpleieprodukter for sensitiv hud

Hudpleieprodukter for sensitiv hud

Hudsensitivitet kan være både langvarig og sporadisk, og oppleves som oftest som en ubehagelig og stram følelse. Oppdag vår hudpleierutine til sensitiv hud.

Filtrer produkter
Filtrer produkter

18 resultater "Hudpleieprodukter for sensitiv hud"

FINN UT MER
FINN UT MER

Hvordan vet du om huden i ansiktet er sensitiv?

Sensitiv hud reagerer overdrevent på flere miljøfaktorer (temperaturendringer, vind, hardt vann, klor osv.) eller på uegnet kosmetikk. Prikking, rødhet, stramhet og mer generelt daglig ubehag er de karakteristiske symptomer på sensitiv hud i ansiktet.

Hudsensitivitet er forårsaket av en skadet hydrolipidfilm, og en beskyttende hudbarriere som ikke lenger oppfyller sin funksjon. Skaden kan være et resultat av ytre og/eller indre aggressorer som klimatiske forhold, røyking eller stress, eller kan rett og slett bare være noe du naturlig er født med (fin og lys hud eller tørr hud).

Pass på, hvis du opplever kløe i tillegg til rødhet, er huden din sannsynligvis atopisk og/eller  (eksem, reaksjoner på allergener osv.).

Hudpleieprodukter for sensitiv hud

Hvilken sminkefjerner bør du velge for sensitiv hud?

Når du har sensitiv hud i ansiktet, er det ekstra viktig å fjerne sminken hver kveld.. Men hvordan kan du gjøre dette uten å skade den sensitive huden din?

Først og fremst er det viktig å bruke en ansiktsrens som ikke skal skylles av med vann, for eksempel Micellar Lotion eller 3-i-1 sminkefjerner, eller til og med Tolérance Renselotion til hypersensitiv hud. Disse produktene fjerner sminke, renser og beroliger huden i ansiktet.

Klor- og kalkinnholdet i springvann kan irritere huden ytterligere . Spray huden med Avène Termalkildevann eller påfør AvèneGentle Toning Lotion etter rens, så fjerner du siste rest av sminke fra huden og etterlater huden fuktet og frisk.

Endelig en ansiktssrubb til selv den mest sensitive hud. Gentle Exfoliating Gel fjerner urenheter og gjenoppretter hudens friskhet og glød uten å irritere den. Bruk den en eller to ganger i uken, etter rens og avslutt med en beroligende spray med Avène termalkildevann.

Hvilket ansiktsserum bør du velge for sensitiv hud?

Eau Thermale Avène har to serum spesielt egnet til sensitiv hud:

Hvilken ansiktskrem bør du velge for sensitiv hud?

For å respektere hudens sensitivitet, er det viktig å velge produkter som inneholder et minimalt antall ingredienser.

Avène har utviklet fuktighetsgivende pleie tilpasset alle de ulike behovene til sensitiv hud:

  • Kremene fra Hydrance-serien gir en inensiv fuktboost til sensitiv hud.
  • Tolérance Extrême er minimalistisk fuktpleie til hud som har en tendens til å virke stram og irritert.
  • Refreshing Mattifying Fluid for å stramme opp porene og foredle teksturen til normal til kombinert sensitiv hud.
  • Hvis huden din er utsatt for tilbakevendende eller vedvarende rødhet, har Anti-Redness-serien dag- og nattprodukter som målrettet reduserer rødhet i huden.

Hvilken ansiktsmaske bør du velge for sensitiv hud?

Unn huden din litt ekstra velvære og prøv en beroligende ansiktsmaske.

Eau Thermale Avène har utviklet en ansiktsmaske som etterlater huden frisk og fuktet.

  • Soothing Radiance Mask virker beroligende og frisker opp sensitiv hud.
  • Tolérance Extrême Mask med sin minimalistiske formel og sterile emballasje.
  • Anti-Redness Calm Redness-Relief Soothing Mask for å lindre og friske opp sensitiv hud i utslettfasen og lindre hetetokter i ansiktet.

Hvilken foundation bør du velge til sensitiv hud i ansiktet?

For å bli tolerert av sensitiv hud, må sminken du velger være trygt formulert for ikke å utløse reaksjoner eller flekker. En kvalitetstekstur vil også gi et naturlig og langvarig resultat.

Compact foundation creams og Fluid Foundation Correctors fra Couvrance-serien er utviklet uten dufter og med solbeskyttelse, for å gi optimal toleranse for sensitiv og jevn .

Tilbake til toppen