Sminke

av_maquillage_fluid_foundation_social_post_3_hd_16x9
Innhold

Sminke

HVA DU TRENGER Å VITE

8

av 10 franske kvinner bruker sminke

kvinner bruker sminke for selvtillit

franske kvinner prioriterer kvalitet når de kjøper et skjønnhetsprodukt

1. Ipsos Beauty Track Frankrike

2. CSA Institute - Kvinners forhold til skjønnhet

Langt fra klisjeene om sminke ment å glede andre, gjør kvinner seg vakre fremfor alt... for seg selv. Franske kvinner ser ut til å være avhengige av sminke, siden 80 % av dem innrømmer at de bruker sminke regelmessig. 
Men hver sak er unik og det er mange grunner til å bruke sminke. Noen ønsker å jevne ut sine første rynker, andre vil gjerne se mindre slitne ut, noen ønsker å skjule noen små skavanker mens andre rett og slett vil se så naturlig ut som mulig. 
Selvfølgelig har hver hud sine egne trekk. Bruker tenåringer samme sminkestil som 40-åringer? Hvordan legger jeg sminke hvis jeg har fet eller dehydrert hud? Kan jeg bruke sminke hvis huden min er svekket av medisinske behandlinger? Hva om jeg har eksem eller vitiligo? 
Forvirret? Det finnes mange løsninger tilgjengelige for deg. Vår forpliktelse er å gi deg selvtillit ved å veilede deg steg for steg, uansett hva du ønsker, og for å garantere deg trygge kvalitetsprodukter.
 

title

GODT FORKLART

Bedre forståelse av tilstanden din for å ta vare på deg selv

av_maquillage_femme_maquillage_4x5 472x472

Sminke i henhold til din hudtype

Sensitiv, tørr, akneutsatt, atopisk hud eller hud svekket av behandlinger (for eksempel kreftbehandlinger)... Det er ikke alltid lett å tilnærme seg sminke under disse forholdene. Mange spørsmål dukker opp. Dette er normalt. Kan jeg bruke dette produktet? Hvordan kan jeg være sikker på at sminken min ikke vil forverre huden min enda mer? Først og fremst bør du vite at ingenting hindrer deg i å bruke sminke. Hvis du tar i bruk riktig rutine og riktige produkter. Her er alle våre tips.

Hvilken sminke bør du bruke for din hudtype?
av_maquillage_femme_maman_5x4 472x472

Sminke i henhold til din alder

De fleste kvinner bruker sminke fra de er 16 år. Men i dag ser de ut til å starte tidligere og tidligere. Men mellom akne, mørke ringer, rynker, rødhet eller hudflekker, har hver alder sine egne særtrekk. Det er klart at du ikke bruker sminke på samme måte når du er 20, 30, 40, 50 eller etter 60 år. La oss veilede deg gjennom prosessen.

Hvordan legge sminke i henhold til alderen din?
av_maquillage_femme_miroir_4x5 472x472

Sminke, steg for steg

Allerede før du legger sminke, må du forberede huden din. Den må være godt renset og fuktet. Så, i hvilken rekkefølge bør du fortsette? Er det bedre å begynne med hudtonen? Og hvordan kan du skjule de små feilene (kviser, mørke sirkler, rødhet, osv.) som raskt kan ødelegge livet ditt? Hvordan gjør du øynene og leppene dine enda vakrere? Og sminkefjerning: er det noe man må gjøre eller er det valgfritt? Her er våre tips, steg for steg.

Alle sminketipsene våre, steg for steg
av_maquillage_fluid_foundation_social_post_3_hd_5x4 472x472

Sminke: hold deg på trenden hver dag

Å kjenne det grunnleggende innen sminke er bra. Å vite hvordan man tilpasser seg livets uventede hendelser er enda bedre. Det er ikke alltid lett å se bra ut når du bare har 5 minutter for deg selv om morgenen. Eller når ansiktet ditt viser tegn fra kvelden din med venninnene dine kvelden før. Hvordan kan du tilpasse hverdagen til de skiftende årstidene? Og hvordan legger du sminke og fortsatt gir en illusjon av at du ikke har på deg noe i det hele tatt? Her er våre tips og triks.

Sminke: trenden er å gå for et naturlig utseende

Couvrance tilbyr sminke med høy toleranse som vil tilpasse seg alle hudtyper – selv de mest sensitive og intolerante – for et naturlig resultat uansett intensiteten på ufullkommenhetene dine.
Vårt mål er å gi deg varig lindring og gjenopprette selvtilliten din.

VÅRE LØSNINGER FOR PERFEKT SMINKE

av_eta_thermal-spring-water_300ml_3282779003131
En viktig del av min skjønnhetsrutine for å rense og lindre. Avène Termalkildevann-spray
Tilbake til toppen