av_anti-age_femme_cinquantaine_radieuse_16x9_v1
Innhold
Aldring av huden

HUDEN DIN

HVA DU TRENGER Å VITE

50%.

av kvinner bruker anti-aldringsbehandlinger

90%.

av kvinner opplever aldersrelaterte hudproblemer

Rynker er en bekymring for 1 av 2 kvinner

1. Arcane Research-studie, februar 2020
2. Arcane Research-studie, februar 2020
3. Arcane Research-studie, februar 2020

Hva om vi setter problemet med aldring av huden i perspektiv? 

La oss starte med begynnelsen. Aldringen av huden starter ganske tidlig, rundt 25- eller 30-årsalderen. Over tid fornyer cellene seg saktere. Resultatet? En blass hudtone og dehydrering som, hvis den ikke korrigeres, vil åpne døren til dine aller første rynker.

Som om ikke dette var nok, mister huden gradvis sin definisjon, elastisitet og fasthet. En situasjon forårsaket av indre påvirkninger (hormoner, biologisk klokke osv.), men også ytre påvirkninger som soleksponering eller røyking. 

Selvfølgelig er aldring – generelt og av huden spesielt – uunngåelig. Men det er fullt mulig å bremse tidens innvirkning på en enkel og naturlig måte. Å akseptere og forstå aldring av huden lar oss sikte oss inn på de mest passende anti-aldringsbehandlingene. Avhengig av tilfellet kan disse behandlingene forhindre utseendet av nye aldringstegn og til og med gjøre dem mindre synlige.
 

title

GODT FORKLART

Bedre forståelse for tilpasset omsorg

av_anti-age_femme_senior_4x5_v1 472X650

Forstå aldring av huden

Hudaldring er forskjellig for alle. Det er nå kjent at denn reagerer på interne personlige og eksterne faktorer. Hva skjer med huden vår over tid?

Finn ut mer
av_anti-age_femme_senior_visage_application_creme_4x5_v1 472X600

Forebygging av hudaldring

Den gode nyheten er at det er mulig å handle tidlig for å redusere tiden. Ikke bli overrasket. Tilpasset pleie, kosmetiske rutiner, gode hverdagsvaner... Vi er her for å forklare deg alt. 

Finn ut mer

VÅRE LØSNINGER FOR Å FORHINDRE HUDALDRING

Eau Thermale Avène hudpleieprodukter utviklet for å få deg til å føle deg bra i huden din
AV_ Physiolift_SPF30 - Serum-Night Balm - Eyes_eRetail_HD

PHYSIOLIFT

PhysioLift retter seg mot etablerte rynker, dype furer og tap av fasthet. Med sine teksturer rike på Avène termalkildevann, ivaretar serien alle hudtyper, inkludert sensitiv hud. Oppdag serien
Tilbake til toppen