b2_av_peaux-sensibles_femme_visage_16x9_v1
Innhold

Sensitiv til oversensitiv hud

HVA DU TRENGER Å VITE

67%

av kvinnene tror de har sensitiv hud¹

30 år

gjennomsnittsalderen der de første symptomene på rosacea vises²

Overfølsomhet rammer hovedsakelig kvinner

1. Arcane Research 2018

2.National Rosacea Society

Sensitiv og overfølsom hud reagerer uforholdsmessig på visse faktorer som blir aggresjoner for denne hudtypen. Rødhet, stramhet, prikking eller overoppheting: sensitiv hud kan reagere på denne måten på temperaturendring eller bruk av et irriterende, dårlig tolerert kosmetisk produkt.

Når du har overfølsom hud er ubehaget daglig, og livskvaliteten påvirkes. Hvis huden din er intolerant, tåler den ikke lenger noe og reagerer plutselig og overdrevent når som helst på dagen. Hvis det er allergiutsatt, vil den reagere raskt, og forårsake kløe og svie.

I begge tilfeller er ubehaget ekte, det samme er den estetiske flauheten! Heldigvis er det mulig å lindre og beskytte sensitiv eller overfølsom hud, takket være pleieprodukter tilpasset de høye standardene for denne hudtypen.

title

GODT FORKLART

BEDRE FORSTÅELSE FOR Å LINDRE BEDRE

av_peaux-sensibles_irritations-cutanees_visage_1x1 472x472

Sensitiv hud

Sensitiv hud er både sart og uforutsigbar. Det er derfor noen ganger vanskelig å kontrollere rødhet, prikking eller stramhet i ansiktshuden.

Her er våre råd om hvordan du bedre kan forstå din hud og dens reaksjoner for varig lindring
av_peaux-sensibles_visage_femme_europeenne_1x1 472x472

Overfølsom og intolerant hud

Personer med overfølsom og intolerant hud føler ofte at de ikke tåler noe. Fra standard kosmetiske produkter, til kuldeperioder, til forurensning: alt irriterer dem. Dette nesten permanente ubehaget har en reell innvirkning på dagliglivet.
 

Forstå årsakene til slik følsomhet og hvordan gjøre noe med det
av_peaux-sensibles_acne_rosacee_1x1 472x472

Rødhet og rosacea

Er litt stress alt som skal til for å gjøre deg rød som en tomat? Har utbredt eller mer lokalisert rødhet oppstått i ansiktet ditt? For personer som er utsatt for rødme eller lider av rosacea, er ikke rødhet uunngåelig.
 

Alt om rødhet og de ulike typene rosacea

Våre løsninger for sensitiv til overfølsom hud

Eau Thermale Avène hupleieprodukter utviklet for å få deg til å føle deg bedre i den ubehagelige huden din.
AV_ Antirougeurs_Day Soothing Cream-Spray_social_post_3282770203554_HD
Antirougeurs Anti-Redness DAY Cream beroliger, reduserer og reduserer rødhet i huden. Velegnet for tørr til veldig tørr hud. Kremens myke konsistensgjør huden myk og behagelig hele dagen lang. Oppdag Antirougeurs Anti-Redness Soothing DAY Cream SPF 30
Tilbake til toppen