av_acne_adolescent_sourir_16x9
Innhold

Fet, uren og akne utsatt hud

HVA DU TRENGER Å VITE

6 millioner

Franskmenn er rammet av akne¹

3

tenåringer av 4 er berørt²

Blant de over 25 år

12% av kvinnene og 3% av menn rammet²

1.Société française de dermatologie - https://dermato-info.fr/
2.
Haute Autorité de santé - https://www.has-sante.fr/jcms/c_2574402/fr/acne-quand-et-comment-la-traiter

Fet hud, hudormer, kviser... Akne er en hudtilstand med mange fjes. Det er veldig vanlig og rammer hovedsakelig tenåringer. Men ikke bare dem...
Akne er en sykdom i hårsekken, hvor håret slår rot. Ved basen befinner talgkjertlene som skiller ut talg seg, en fet væske hvis normale funksjon er å beskytte huden og som flyter hele tiden. Men i tilfelle av akne brytes denne velsmurte mekanismen ned. Den overdrevne sekresjonen hindrer hårkanalen i å skylle ut talg. Vekst av bakterier fremmes da. 
Hvor vanlig det enn er, bør ikke kviser få oss til å undervurdere dens innvirkning på livskvaliteten og selvtilliten vår. Hvorfor? Fordi det endrer ens kroppsbilde i viktige øyeblikk av livet og fordi det påvirker ansiktet. 
Det er også den viktigste årsaken til dermatologiske visitter i Frankrike. Og med rette: For selv for milde symptomer vil inngrep fra en profesjonell foreskrive den mest passende behandlingen for din situasjon, enten du bare har fet hud eller er rammet av alvorlig akne.
 

title

GODT FORKLART

Bedre forståelse av tilstanden din for å ta vare på deg selv

av_acne_peau-grasse_jeune-femme_4x5 500x500

Fet hud

Et glinsende utseende, utvidede og synlige porer, ujevn hudtekstur... Det som gjør huden fet er overflødig talg, årsakene til dette er oftest hormonelle. Denne hypersekresjonen av talg skjer i de områdene hvor det finnes flest talgkjertler (ansikt, bryst, rygg, osv.). Hovedkomplikasjonen av fet hud er forekomsten av hudormer, mikrocyster eller kviser. Den fortjener derfor all din oppmerksomhet og krever tilpasset pleie.

Finn ut mer
av_acne_legere_femme_5x4 500x500

Kvise-utsatt hud

Akne er den vanligste komplikasjonen grunnet overflødig talg. Akneutsatt hud er hud som har stor tendens til å utvikle hudormer og kviser. Men ting er ikke så enkelt:

  • For det finnes ikke "en" men "mange" former for akne;
  • Fordi det kan påvirke alle, ikke bare tenåringer;
  • Fordi det finnes flere alvorlighetsgrader.

Fra årsakene til pleieritualene for å bli kvitt det, her er alt du trenger å vite avhengig av typen akne.

Finn ut mer
av_acne_adolescents-groupe_5x4 500x500

Å leve med akne

Å leve med akne starter med å konsultere fastlegen din eller en hudlege. De vil kunne veilede deg og gi deg diagnosen din. Ta i bruk deretter de riktige vanene når det gjelder hygiene, kosthold, sminke og solbeskyttelse. De vil hjelpe deg å føle deg bedre med deg selv og gradvis bli kvitt akne.

Finn ut mer
av_cleanance_comedomed-cleansing-gel-400ml_1_post_3282770202854_3282770207774_hd

Cleanance

Cleanance har utvidet produktutvalget sitt til å bli en dermo-kosmetikkserie for fet hud som er utsatt for urenheter, og tilbyr en spesifikk og komplett løsning for hvert stadium av akne. Vårt oppdrag er å gi deg varig lindring og gjenopprette selvtilliten din. Cleanance
Hvilken hudpleierutine bør du adoptere?

Hvilken hudpleierutine bør du adoptere?

Din hud er dynamisk og unik: identifiser hva den virkelig trenger med hjelp fra våre eksperter og oppdag den mest passende hudpleierutinen for deg.

Min hud diagnose
Tilbake til toppen