av_votre-peau_cicatrisation_irritations_enfant_coude_16x9
Innhold

Arrheling og hudutslett: vidunderet med hudreparasjon

title

Hva du trenger å vite

3

arrheling skjer i tre hovedstadier.

100

millioner av mennesker utvikler nye arr hvert år.*

21 dager

er gjennomsnittstiden det tar for huden å fornye seg.

*BC Brown a,b, S.P. McKenna v, K. Siddhi v, DA McGrouther a,b, A. Bayat a,b,*De skjulte kostnadene ved hudarr: livskvalitet etter hudarrdannelse.

Å gå gjennom livet betyr å la den skjøre, men robuste kappen som er huden vår møte farene i hverdagen: en kniv som sklir mens du lager mat, fall på lekeplassen, gjør-det-selv prosjekter som ender dårlig... Når den står overfor små skader så vel som større, utløser huden en presisjonsmekanisme og en av de mest bemerkelsesverdige egenskapene til det menneskelig vev: arrheling.

Arrheling er prosessen med å reparere hudvev i tre stadier:
• En inflammatorisk fase som varer i 2 til 7 dager, hvor huden din, som ser rød og varm ut, vil forsvare seg. Hvis betennelsen er for intens, vil medisinske inngrep være nødvendig.
• En dyptgående helbredelsesfase der hudvevet regenereres ved å danne knopper av kjøtt: spredning rik på kar og celler.
• Til slutt, etter rundt to uker, begynner en overfladisk fase kalt "epidermal remodellering", der epidermis lukkes rundt kantene av såret. Denne fasen kan vare i opptil to år fra såret er dannet.

Og i tillegg til sår som utløser denne beskyttelsesmekanismen, er det andre gjentakende former for aggresjon som huden din møter: hudutslett, som det er mange årsaker til, tilbakefall, steder og former, og de kan variere fra individ til individ. Når det gjelder arrheling og hudutslett, er det mange måter å hjelpe huden din med å komme i gang med å reparere seg selv. Hvis du gir huden din litt oppmerksomhet, pleie og fremfor alt tid, vil den gjøre resten. 

title

Det viktigste

Hjelp huden din og huden din vil hjelpe deg

av_votre-peau_cicatrisation_genou_enfant_fille_4x5 473x473

Reparerende

arrdannelse: Når huden din er skadet, starter den naturlige helingsprosessen automatisk. Hvis det opprinnelige "såret" var dypt, resulterer lukkingen i rask reparasjon av epidermis, men det ser ikke ut som normal hud: et arr er igjen. Arret vil forbedre seg, omforme seg over tid, og kan til og med forsvinne helt en dag, flere måneder etter at det har dannet seg. I noen sjeldne tilfeller kan det være reelle helingsproblemer. Ved å tilegne seg de riktige vanene for å pleie arrene dine fra starten, kan du hjelpe huden din i denne delikate prosessen med "riktig arrheling", og gi deg selv den beste sjansen for rask hudreparasjon av god kvalitet. Ditt mantra for å oppnå dette gjelder også for akne-arr, tatoveringer og arr etter kirurgi: forebygging er bedre enn kur.

Finn ut mer
av_votre-peau_cicatrisation_irritations-cutanees_4x5 473x473

Lindrende

hudutslett: Irritert hud er hud som roper om hjelp. Hudutslett er det første signalet om inntrengning av et fremmedlegeme - enten det er en partikkel, type mat eller friksjon. Selv om det er uskadelig, er plager en kilde til ubehag og forlegenhet som kan bli en del av hverdagen din. Noen hudutslett rammer nesten bare de minste barna, slik tilfellet er med vannkopper og bleieutslett. Så er det de ulike typene utslett som vi møter i hverdagen. Uansett hvilket hudutslett du har, er det viktig å ta det på alvor hvis du vil ta vare på huden din og gå videre fra det.

Finn ut mer
AV_Cicalfate-_Facebook_Post_Quarter2-2019_Repairing Protective Cream_3282770204667_2_High-resolution

Cicalfate+ Repairing Protective Cream

Jeg oppdaget dette produktet da datteren min var veldig liten og hadde noen store skrubbsår i ansiktet etter et fall. Siden den gang har den aldri forlatt førstehjelpsskrinet mitt når vi skal på tur, for det helbreder alt! Den er magisk!!!

NANCY, 51

Oppdag produktet
Tilbake til toppen