av_peau-cancer_patiente_16x9
Innhold

Huden din under kreft

title

HVA DU TRENGER Å VITE

Mer enn 380 000

nye tilfeller av kreft hvert år i Frankrike¹

Mer enn 9 av 10 pasienter

behandlet for brystkreft vil oppleve dermatologiske bivirkninger²

Likevel føler 1 av 3 pasienter

seg ikke tilstrekkelig informert om mulige symptomer

1.Fondation ARC pour la recherche sur le Cancer [Fransk stiftelse for kreftforskning]

2. Studie: "Forekomst av dermatologiske plager hos pasienter som gjennomgår behandling for brystkreft" - Brazilian Society of Dermatology

3. French National Cancer Institute

I mange år nå har kreftbehandlinger blitt mer effektive, og gir pasientene nye perspektiver når det gjelder prognose, sykdomsprogresjon og livskvalitet. Imidlertid er disse terapeutiske innovasjonene ofte ledsaget av bivirkninger. 

Tørrhet, irritasjon, kløe... Noen kreftbehandlinger er assosiert med et bredt spekter av kutane bivirkninger som påvirker hud, hår og negler. Hver effekt avhenger i stor grad av typen terapi som brukes. 
Disse problemene kan være en kilde til ubehag og endre livskvaliteten betydelig, både fysisk og psykisk. 
Er du rådvill når det kommer til denne situasjonen? Mange brukervennlige dermo-kosmetiske løsninger er tilgjengelige i dag for å hjelpe deg med å håndtere disse hudproblemene. 

Vår forpliktelse er å hjelpe deg med å redusere og lindre bivirkningene av kreftbehandlinger, for å støtte deg i å gjenoppbygge livet ditt når behandlingene er over og å få tilbake selvtilliten din. 

title

UTDYPENDE BETRAKTNING

Huden din under behandlinger

av_peau-cancer_femme_application-produit_bras_1x1 472x629

Huden din under kreftbehandling

Kirurgi, strålebehandling, cellegiftbehandling og målrettede behandlinger kan svekke huden din. Rødhet, irritasjonsutslett, hårtap, tørrhet, kløe... Mens det meste av dette ubehaget forsvinner av seg selv når behandlingene er over, må huden din bli tatt vare på under behandlingen for å forhindre og bekjempe disse bivirkningene. Hvordan tar du vare på huden din hver dag? Hvilken rutine bør benyttes for å dempe effekten av behandlingene? Følg rådene våre for å gjenopprette komfort og velvære. 

Huden din under behandlinger
av_peau-cancer_victoire_1x1 472x375

Livet etter kreftbehandlinger

Hvordan gjenoppbygger du livet ditt etter kreft? Slutten av en behandling markerer en overgangsperiode som ikke alltid er lett å takle, mellom vanlig medisinsk oppfølging og begynnelsen av en ny fase. Fra å opprettholde god hygienepraksis for huden din, til fordelene med en hydroterapibehandling for å hjelpe deg med å gjenoppbygge deg selv etter avsluttet kreftbehandling, til å håndtere bivirkningene som kan vedvare, til å komme tilbake til jobb eller forholdet ditt, vi hjelper deg med å håndtere dette nye livet så godt som mulig. 

Livet etter behandling?
AV_post-cancer-patient-woman 472x375

Våre forpliktelser

I 30 år har merket Eau Thermale Avène hjulpet deg med å ta vare på huden din. Vårt mål er å hjelpe deg med å forbedre livskvaliteten din. Dette ønsket er spesielt relevant for kreftbehandling. Eau Thermale Avène er forpliktet til onkologi når det gjelder å støtte pasienter og helsepersonell, både lokalt og på sosiale medier.

Merkets forpliktelser

Våre dermo-kosmetiske løsninger for å ta vare på huden din under kreftbehandling

Eau Thermale Avène hudpleieprodukter utviklet for å fortsette kreftbehandling med mindre innvirkning på hudkomfort og livskvalitet
av_tolerance_control_soothing-skin-recovery-balm_front_40ml_3282770138856
Eau Thermale Avène tilbyr en rekke verktøy for å informere og støtte deg hele veien med pleie, fra diagnose til behandling... og utover. Vårt oppdrag er å gi deg varig lindring og gjenopprette selvtilliten din. Tolérance CONTROL-serien
Tilbake til toppen