Kløedempende kremer Kløedempende kremer

Leter du etter en krem mot kløe: kløe om natten, kløende rygg, kløende ben osv.? Påfør en kløebeskyttende krem daglig for å lindre og berolige huden din.

0 resultat "Kløedempende kremer"

FINN UT MER
FINN UT MER

Hvordan kan jeg slutte å klø?

Som du sikkert vet, er det ikke lurt å klø seg selv om huden klør. Lindringen den gir er kortvarig og rifter kan utsette huden for bakterier og superinfeksjon, også kjent som impetigo. Vanligvis gjør det rett og slett kløen verre.
Men hvordan stopper man trangen til å klø?

For det første vil en medisinsk diagnose fra en lege eller hudlege hjelpe deg med å identifisere årsaken til kløen. Hvis det er et allergen, kan du fjerne det fra din daglige rutine. Hvis det er en tilstand, vil du bli foreskrevet en passende medisinsk behandling.

I tillegg til en eventuell medisinsk resept, kan visse trinn og behandlinger i stor grad bidra til å stoppe kløen:

  • Plasser en kompress dynket med termalkildevann i omtrent ti minutter på det betente området. Spray om nødvendig på nytt i løpet av påføringstiden.
  • Velg hypoallergene, parfymefrie og såpefrie renseprodukter.
  • Ikke bruk vann som er for varmt i dusjen og begrens badene ettersom de tørker ut huden.
  • Ta vare på huden din hver dag, spesielt ved å holde den hydrert med lipidpåfyllende og kløedempende kremer til tørr hud

Andre tips kan brukes for å fjerne den kløende følelsen eller for å unngå superinfeksjon:

  • Klipp neglene for å unngå riper og bakteriell infeksjon.
  • Bruk kjølende kompresser på kløen
  • Bruk av bomullshansker om natten bidrar til å unngå at du klør deg mens du sover når du føler kløe om natten.
  • Ta deg tid til å slappe av gjennom pust, yoga eller soprologi for å redusere den forverrende stressfaktoren.
  • Hold tankene opptatt under oppblussing. Distraksjon hjelper deg å glemme kløen – det er veldig gunstig og effektivt, spesielt for barn.
  • Unngå parfymerte vaskemidler.

Hvilken krem mot kløe bør jeg velge?

For tørr til veldig tørr hud utsatt for kløe i tillegg til hud med en atopisk tendens, har Eau Thermale Avène utviklet Xeracalm AD-serien. Med den kan man rense og daglig pleie spedbarn, barn og voksne med atopisk eksem, idiopatisk eller graviditetsrelatert pruritus eller iktyose.

Den aktive ingrediensen i den er avledet fra mikrobiotaen til Avène termalkildevann, I-modulia®, og den forsyner behandlingene med en irritasjonsdempende virkning mot kløe og rebalanserer hudens mikrobiom.

Vi anbefaler Xeracalm A.D. D Lipid-Replenishing Cream til daglig pleie av tørr hud utsatt for kløe. Dette mykgjørende middelet retter seg mot tørrhet og gjenoppretter hudbarrieren for hele kroppen.

Velg Xeracalm A.D. Lipid-Replenishing Balm for veldig tørr hud utsatt for kløe, i stedet for å kompensere for denne mer alvorlige tørrheten i huden.

Xeracalm A.D. Soothing Concentrate for intens lokal kløe, er den ultimate SOS-behandlingen. Den reduserer umiddelbart kløe. Den er også veldig egnet for tilbakevendende kløende områder slik som hudfoldene til spedbarn og voksne (albuer, knær, øyelokk, albuer), hender og armer.

Hvordan bruker du en kløedempende krem?

Kremen mot kløe bør påføres som en daglig behandling en eller to ganger daglig. Vi anbefaler at du bruker den spesielt etter dusjing for å berolige huden som er irritert av hardt og klorholdig vann.

Krem mot kløe er kun beregnet for utvendig bruk, på uskadet hud. Dette betyr at huden din ikke skal ha noen væskende lesjoner. Hvis dette er tilfelle, bytt ut krem mot kløe med Cicalfate Absorbing Repair Spray, til irritasjonen er tørr.

For å påføre kremen, ta en liten mengde i håndflaten. Deretter sprer du den forsiktig over hele kroppen med håndflaten, uten å gni huden, for ikke å utløse ytterligere irritasjon og rødhet.

For intens kløe, påførXeracalm A.D. Soothing Concentrate etter behov. Du kan også veksle med kompresser dynket i termalkildevann plassert på det irriterte området i omtrent ti minutter.

Hvis symptomene vedvarer utover fem dager med daglig pleie, kontak helsepersonell.

Tilbake til toppen