av_tolerance control_social_7_post_3282770138801_hd  1440*579
Kilden til tre postbiotiske aktive ingredienser

AQUAPHILUS DOLOMIAE Kilden til tre postbiotiske aktive ingredienser

Etter mer enn 12 års arbeid oppdaget forskere fra Pierre Fabre Research at det fantes et annet termalkildevann enn mineralvann. De avslørte hemmelighetene til en unik og ennå ukjent mikroorganisme.
En mikroflora knyttet til den eksepsjonelle renheten til det omkringliggende miljøet som de kalte Aquaphilus Dolomiae. Denne bakterien, som ikke eksisterer i noe annet økosystem i verden, er kilden til aktive stoffer som bidrar til effektiviteten til Avène Termalkildevann.

I-modulia®, den første postbiotiske aktive ingrediensen mot kløe

Avène Termalkildevann er kjent for sin beroligende og irritasjonsdempende effekt på huden, grunnet dens unike biologiske signatur: Aquaphilus Dolomiae. Denne mikrofloraen, isolert og deretter forsterket av bioteknologi, er kilden til den første irritasjonsdempende postbiotiske aktive ingrediensen: I-modulia®

Den demper kløe, beroliger atopisk dermatitt og har målbare effekter på eksem. Den er kjerneingrediensen i XeraCalm AD-serien. En hudpleieserie designet nettopp for å redusere irritasjon og kløe.

  • <span class="ezstring-field">av_instit-doctor-skin-patient-hdrvb-square</span>
  • <span class="ezstring-field">av_thermal spring water spray - xeracalm soothing concentrate_social_1_post_3282779003131_328277-1-jpg_368x460</span>
  • <span class="ezstring-field">av_instit-children-hydrotherapy-center hdrvb-square_368x460</span>

[C+-Restore]™ reparasjonsmidlet for sensitiv hud

De helbredende egenskapene til Avène Termalkildevann er vitenskapelig bevist og demonstrert i laboratoriet. I et forsøk på å forstå termalkildevannets reparasjonsmekanisme, klarte forskerne å isolere og patentere den unike ingrediensern [C+-Restore]™ fra Avène Termalkildevann-mikrobiota. En ny generasjon, unik postbiotisk aktiv ingrediens som fremmer epidermal reparasjon og er i hjertet på Cicalfate+-serien.

Kombinasjonen av et kobber/sink antibakterielt kompleks og beroligende og irritasjonsdempende Avène Termalkildevann, bidrar til å reparere irriterthud i opptil 48 timer.

av_thermal spring water_spray_social_13_post_3282779003131_hd

Vi jobber med utviklingen av produktene ved å først starte med å teste egenskapene til et molekyl. Det er en vitenskapelig og dyptgående metode.

D-Sensinose™, en innovasjon som kontrollerer hudens overreaktivitet.

Avène Termalkildevann har beroligende og irritasjonsdempende egenskaper takket være sin unike mineralske og biologiske signatur. Våre forskere har utviklet en unik og patentert postbiotisk aktiv ingrediens fra termalkildevannet: D-Sensinose™. Den sørger for å regulere hypersensitivitet og er nøkkelingrediensen i vår Tolérance CONTROL hudpleieserie. Den beroliger umiddelbart hypersensitiv hud og kontrollerer reaktiviteten med langvarig effekt. Huden beroliges på 30 sekunder, og dens beskyttende barriere gjenopprettes på 48 timer.

 

Dette er den tredje postbiotiske ingrediensen avledet fra Aquaphilus Dolomiae.

Katia Ravard-HelfferProsjektleder for innovasjon ved Eau Thermale Avène
Tilbake til toppen