Nærende kremer Nærende kremer

Det er viktig å tilføre næring til tørr hud i ansiktet. En nærende ansiktskrem vil gi deg de riktige næringsstoffene og komforten for varig å bekjempe tørr hud.

2 resultater "Nærende kremer"

FINN UT MER
FINN UT MER

Fuktighetsgivende/hydrerende eller nærende: hva er forskjellene?

Fuktighetsgivende kremer tilfører huden fukt. Dette gjør gjør at epidermis forblir smidig og hudfargen forblir frisk og glødende. Huden blir dehydrert når det ikke er nok vann i huden. Dette skyldes oftesvekket hudbarriere og en mangelfull hydrolipidfilm. Denne mangelen oppstår med større sannsynlighet som følge av faktorer slik som temperaturendringer og forurensning. Dette forårsaker ubehag, stramhet og til og med rødhet.

Nærende kremer tilfører de lipidene som er nødvendige for huden og for å beskytte hudbarrieren mot ytre påvirkninger. De anbefales spesielt for å velge en nærende krem til tørr hud og veldig tørr hud som ikke skiller ut nok talg til å danne den beskyttende filmen av epidermis. Denne hudtypen er derfor mer sårbar for vind, forurensning, kulde osv. Den lider vanligvis av kronisk stramhet og ubehag.

Nærende kremer brukes derfor for å tilføre huden eventuelle manglende næringsstoffer. Huden etterlates myk, smidig, beskyttet og behagelig.

Hvordan gir du næring til huden i ansiktet?

Du kan gi den nødvendige næring til ansiktet ditt med nærende kremer og et balansert kosthold.

Spis helst mat som er rik på "godt" fett (fet fisk, mandler, nøtter, egg) og som inneholder spesielt omega 3. Frukt og grønnsaker er også velkomne grunnet deres gunstige vitamininnhold.

Sørg også for å ha en  med tre trinn: rens, peeling og påføring av en nærende krem. Hvis du har tørr og sensitiv hud, velg ultrarike rensemidler, som vår Cold Cream Ultra-Rich Cleansing Bar. Xeracalm AD, hvis du opplever kløe. Lipidpåfyllende renseolje vil lindre deg takket være dens kløedempende ingredienser.

Nærende ansiktskremer bør påføres minst en gang om dagen. Prioriter å påføre den om kvelden for å fremme cellefornyelse under søvnen. Om morgenen vil den beskytte huden mot ytre påvirkninger og gi komfort hele dagen.

Hvordan velger du en nærende ansiktskrem?

Hvilken krem bør du velge til tørr og sensitiv hud?

Eau Thermale Avène har tre serier av nærende ansiktskremer for å dekke de spesifikke behovene til tørr og sensitiv hud:

Hvilken tekstur passer til hvilken tid på dagen?

For mer intensiv næring, tilpass teksturen til din nærende pleie ut i fra tiden på dagen. Velg en tekstur som er lett å absorbere om morgenen og en fyldigere, ultra-nærende ansiktskrem om kvelden. Velg for eksempel:

  • Revitalising Nourishing Cream som en del av morgenrutinen, og Rich Revitalising Nourishing Cream før sengetid.
  • Trixera Nutrition Nutri-Fluid Lotion om morgenen, deretter Trixera Nutrition Nutri-Fluid Balm ved sengetid.
  • Cold Cream Nourishing Lip Balm ved begynnelsen av dagen, deretter Cold Cream Intens Nourishing Lip Balm om kvelden.

Hvilken nærende ansiktskrem passer for hver sesong?

Husk også å tilpasse skjønnhetsrutinen din, og derfor din nærende ansiktskrem, i henhold til sesongen. Gi ekstra næring om vinteren for å motstå kulden med Cold Cream-krem, som er mer kremet og beskyttende i dårlig vær.

Om sommeren er det nødvendig med solbeskyttelse for å forhindre tørr hud og beskytte seg mot UV-stråler – velg en nærende tekstur for tørr hud.

Tilbake til toppen