Pleieprodukter

Pleieprodukter

Hva bør du vaske babyen din med? Babyens badetid er et øyeblikk for nærhet som skaper bånd. Du må velge et babyrenseprodukt som overholder et svært krevende kvalitets- og toleransecharter for å vaske babyen din skånsomt.

0 resultat "Pleieprodukter"

FINN UT MER
FINN UT MER

Hvilke babytoalettsaker bør jeg velge?

For å beskytte babyens skjøre hud, utstyr babyens toalettsaker med hypoallergeniske, parfymefrie og parabenfrie toalettsaker for å beskytte den lille mot allergier og hudskader. Velg såpefri babyrens for ikke å tørke ut den svært unge huden deres.

Valgene av andre babypleieprodukter avhenger av babyens hudtype og sensitivitetsnivå. For å respondere på de vanlige hudproblemene som spedbarn og voksne kan støte på, har laboratoriene våre utviklet spesifikke renseprodukter som passer for hele familien:

  •  
  •    
  • Xeracalm AD Ultra-Rich Cleansing Bar eller Cleansing Oil vil berolige babyens eksem og kløe.

For alle hudutslett vil babyen ønske de beroligende egenskapene til vår termalkildevannsspray velkommen.

Til slutt kan noe bade- og rensetilbehør være nyttige som kompresser, bomullspads, flanell, håndklær og en badekappe.

Hvordan holder du babyen ren?

Forebygging av hudirritasjon hos spedbarn, for eksempel bleieutslett eller, eksem i hudfolder, krever nøye vask av babyen hver dag.

Hvordan skifter du bleie på babyen din?

Før du skifter bleie på babyen, vask hendene med et vaskeprodukt og klargjør stellebordet med babyens toalettsaker slik at du ikke trenger å ta øynene fra babyen.

Legg babyen på et rent håndkle og fjern bleien forsiktig. Ha rensevann eller melk på en bomullspute og rengjør forsiktig lyskefoldene, løft babyen opp etter føttene. Skyll og lindre huden med termalkildevannsspray. Tørk den ved å duppe den forsiktig med et håndkle. Hvis babyen din har tørr hud, berolige barnet med en fuktighetskrem for babyer. Hvis stumpen er irritert vil Cicalfate+ Repairing Protective Cream lindre inflammasjonen og få fram et smil om munnen.

Rengjør babyens ansikt

  • Bløtlegg en bomullspads, i stedet for en flanell, med termalkildevannspray, og bruk den på pannen, kinnene og rundt munnen uten å skylle.
  • Ha noen dråper saltvann på en steril kompress og tørk bort alt smuss rundt øynene.
  • Bruk termalkildevannsspray på en kompress for å rengjøre det ytre øret og bak ørene. Unngå så mye som mulig å bruke bomullspinner.
  • Med tanke på nesen kan du rulle små biter av bomull dynket med saltvann og rengjøre bunnen av neseborene.

Hvordan gir du babyen et bad?

Hvis du vil sikre at babyens bad skal være et øyeblikk som stimulerer og skaper nærhet, må du sørge for at du holder babyens hode ved å skyve underarmen under og ta tak i en av armhulene.

Vask babyens kropp og hår med svært skånsomme vaskeprodukter i vann ved 37°C, eller mellom 32°C og 34°C hvis de har veldig tørr hud eller eksem. Hvis navlestrengen ikke har blitt fjernet på sykehuset, bruk en ren vaskeklut eller en kompress for å rengjøre den i stedet for navlen. Sørg for at du tørker dette området av kroppen så vel som hver fold på babyens hud. Uten det kan det lett oppstå utslett og rødhet.

Babyen din trenger ikke å bades hver dag: to til tre ganger i uken kan være nok, i tillegg til å vaske sensitive områder daglig.

Tilbake til toppen