Babypleie

Babypleie

Babyens hud er skjør og delikat. Vi tilbyr deg babyprodukter som overholder et svært krevende kvalitets- og toleransecharter. For babypleie som er mykt som et kjærtegn!

Filtrer produkter
Filtrer produkter

5 resultater "Babypleie"

FINN UT MER
FINN UT MER

Hvilke produkter bør jeg velge for babyen min?

Hvilket produkt bør jeg bruke til å vaske babyen min?

Bruk ikke pleieprodukter som inneholder allergener, irriterende stoffer eller hormonforstyrrende stoffer på de små barna dine. Dessuten er konvensjonelle såper for aggressive for babyens hud.

  • Xeracalm AD-serien for å fjerne skitt og smuss fra kroppen og håret til babyer som lider av kløe og eksem.

Hvilket produkt bør du bruke til bleieskift?

Spedbarn må skiftes på nesten ti ganger om dagen de første ukene, deretter fire til fem ganger om dagen. Det er derfor viktig å velge tilpassede og ultratolerante babypleieprodukter for å beskytte den lille mot rødhet, irritasjon ogbleieutslett.

 Avène termalkildevann er mer praktisk enn et linement og fukter og lindrer babyens ansikt og kropp i ett enkelt trinn. Bonus: det er ikke noe behov for å skylle! Det er et ideelt produkt å ha med seg i stellevesken for å skifte bleie på babyen selv når du er ute på tur. Hvis barnet ditt har bleieutslett vil Cicalfate+ Repairing Protective Cream være ideell for å berolige irritasjonen.

Hell ganske enkelt noen dråper på en bomullsdott og påfør forsiktig på foldene på armer og ben.

Hvilket babypleieprodukt bør du bruke?

Ved fødselen er huden på nyfødte ennå ikke moden og derfor veldig skjør når den utsettes for ytre aggressorer og uegnede kosmetiske produkter.

Den unge hudbarrieren skiller også ut mindre talg enn en voksens og gjør derfor epidermis utsatt for dehydrering og tørrhet.

Dette er grunnen til at du må fukte babyens hud daglig med en hypoallergen, parfymefri og parabenfri krem. Babyproduktene våre er også utviklet for å respondere på vanlige tilstander hos våre små:

  • Cold Cream Cream beskytter babyens sensitive hud mot kulde og vind hver dag. Den holder babyens hud myk og behagelig.
  •  
  • Xeracalm AD. Lipid-Replenishing Cream eller Balm for å lindre kløe. Bli kjent med behandlinger og råd for eksem hos babyer.
  • Cicalfate+ Repairing Protective Cream for å reparere hele familiens småskader, og spesielt bleieutslett.

Bruk den morgen og kveld, og ha den på babyens stellebord. Bruk denne fuktighetsgivende behandlingen for å massere babyen din : en viktig måte å knytte bånd til babyen sin på for mødre og fedre.

Avène termalkildevann fullfører hver hudpleierutine for en irritasjonsdempende og beroligende effekt.

Ved vedvarende hudproblemer etter at du har forlatt fødeavdelingen anbefaler vi at du oppsøker barnelege for en personlig dermatologisk behandling.

Hvilke solpleieprodukter bør du bruke på babyer?

Uavhengig av deres hudtone har babyer tynn, skjør hud som bør beskyttes så mye som mulig mot soleksponering med klær, lue og paraply.

Ung hud har lavt melanininnhold og er spesielt utsatt for solens UV-stråler. Solpleieprodukter med SPF 50+ komplementerer beskyttelsen av klær i områder med risiko for eksponering.

Våre laboratorier har laget en rekke solpleieprodukter dedikert til babyer og barn. Bli kjent med disse i følgende teksturer: lotion, spray og krem

 

Tilbake til toppen