Ta vare på sensitive områder

Ta vare på sensitive områder

Ta vare på sensitive områder

1 resultat "Ta vare på sensitive områder"

FINN UT MER
FINN UT MER

Babyens hudproblemer: gjenkjenne og behandle dem

Bleieutslett

Bleieutslett viser seg som ubehagelig rødhet på babyens rumpe. Noen ganger vises små flekker.

Denne dermatitten på rumpen er forårsaket av urin og avføring, enten fordi de har hatt bleien på for lenge eller på grunn av surheten. Dette skjer på grunn av diaré eller løs avføring forbundet med tanngjennombrudd.

For å berolige irritasjon er Cicalfate+ Repairing Protective Cream godt egnet til å reparere, rense og lindre babyers hud. Samtidig som man lar babyens rumpe puste uten bleie i omtrent ti minutter flere ganger om dagen vil den også hjelpe babyen til å hele og få tilbake den myke babyhuden. Du kan dra nytte av denne tiden til å berolige den ytterligere med termalkildevannsspray.

Hvis babyens hud er utsatt for maserasjon, slutt å påføre kremen og prøv Cicalfate Absorbing Repair Spray.

Eksem

Babyeksem, også kjent som atopisk dermatitt, er en inflammatorisk hudtilstand som oppstår i et allergiutsatt miljø: atopi. Den rammer mer enn én av ti babyer.

Symptomene er tørr hud, med røde og kløende flekker som oppstår ved utbrudd av eksem. Kinnene, armene og hendene er områdene som påvirkes i de første månedene av en babys liv. Etter ett år blir eksemen mer konsentrert til hudfoldene til det lille barnet.

Årsakene er ofte genetiske, selv om visse kostholds- og miljøfaktorer kan fremme tilstanden.

Babyeksem krever konsultasjon med en barnelege eller hudlege for å sikre riktig behandling. En parfymefri hudpleierutine basert på mykgjørende kremer øker deretter effektiviteten til den reseptbelagte behandlingen.

Våre laboratorier har laget Xeracalm AD-serien for å gjenopprette barrièrefunksjonen til babyens hud og lindre kløe. Kremen eller balmen bør påføres en eller to ganger om dagen som et forebyggende tiltak for å beskytte og gi næring til huden, mens renseoljen eller ultrarik rensestykke kan rense babyens hud under badetiden. Dette bør gjøres med vann mellom 32°C og 35°C og bør ikke vare i mer enn ti minutter. Finn flere tips for babyens daglige hygiene.

Intertrigo: hva bør du bruke på babyens nakke?

Din lille kan ha intertrigo hvis rødhet er synlig i foldene i nakken, så vel som på lysken, lårene eller et hvilket som helst område der to hudoverflater kommer i kontakt. Denne irritasjonen på babyens nakke er faktisk forårsaket av to sensitive områder på babyens hud som gnis sammen. Det kan forsterkes av et varmt og fuktig miljø.

Denne ufarlige hudtilstanden hos nyfødte er også kjent som hudfoldeksem og rammer hovedsakelig babyer under ett år.

Noen gode fremgangsmåter for å bli kvitt dette hudproblemet hos babyer:

  • La denne delen av kroppen puste fritt så mye som mulig.
  • Vask sensitive områder med en skånsom, parfymefri babyvask for å forhindre infeksjoner og allergier.
  • Tørk babyen ved å duppe håndkleet i stedet for å gni.
  • Berolige babyen med termalkildevannsspray.
  • Bidra til å reparere irriterte nakker med Cicalfate+ Repairing Protective Cream.
  • Ikke dekk til babyen med for mye klær, spesielt om natten.
Tilbake til toppen