Høyytelses behandlinger for å pleie babyens hud
XeraCalm AD

XeraCalm AD

Høyytelses behandlinger for å pleie babyens hud

Når tørr hud blir synonymt med ubehag og kløe, hos voksne og barn, er det ikke lenger bare et spørsmål om å tilføre fuktighet: hudens barrierefunksjon må gjenoppbygges og følelsen av ubehag reduseres.

Finn ut mer om våre XeraCalm AD hudpleieprodukter, designet spesielt for atopisk hud, og hvordan vi bruker ekspertisen vår til å pleie huden din.

XeraCalm AD

AKUTT SOS-BEHANDLING

Lindrende konsentrat

 • Slutter å klø* umiddelbart etter påføring
 • Egnet for veldig irriterte og oppklorede områder

Dette er DEN akutte SOS-behandlingen for veldig kløende hud. Den reduserer umiddelbart intensiteten av kløen og tørr hud i tilbakevendende kløende områder i ansikt, kropp og på øyelokk. Og fordi lokal kløe kan oppstår hvor som helst, når som helst, betyr den lille størrelsen at du kan ta den med deg.
 

Reduserer kløe

AKUTT SOS-BEHANDLING
DOKUMENTERT EFFEKT

Min hudpleie, min helt!

-69 %¹Umiddelbar reduksjon av kløe*
+75 %²Hydrert hud
-49 %³Reduksjon av synlige tegn hos atopiske forsøkspersoner så tidlig som 3 dager.

XeraCalm AD

REFERANSEPUNKTET

Gjenopprettende balm

 • Reduserer kløe*
 • Gir næring til veldig tørr hud

Du trenger ikke vente på lindring!
En behandlig som virker i dybden, ved å daglig tilføre huden næring vil følelsen av ubehag reduseres. Dette er definitivt det beste middelet for å redusere kløe og rebalansere hudmikrobiomet!
 

Gi næring for å forebygge

REFERANSEPUNKTET

NOEN ORD FRA EKSPERTEN VÅR

European Dermatology Forum gir XeraCalm AD hudpleieprodukter mykgjørende pluss-status. Emollient plus-produkter forbedrer atopiske eksemlesjoner og påvirker hudmikrobiomet til pasienter med atopisk eksem.

DOKTOR ARIADNA ORTIZ BRUGUESHudlege og medisinsk direktør for Laboratoires Dermatologiques Avène

Jeg ser etter et XeraCalm AD-produkt til

En unik kombinasjon av aktive ingredienser

En unik kombinasjon av aktive ingredienser

I hjertet av vårt sortiment

 • <h4 class="">I-Modulia&reg;</h4><p>1er actif postbiotique issu de l&rsquo;Eau thermale d&rsquo;Av&egrave;ne qui cible directement les d&eacute;mangeaisons<sup>*</sup>.</p><p>En savoir plus<br>&nbsp;</p>
  I-Modulia®1er actif postbiotique issu de l’Eau thermale d’Avène qui cible directement les démangeaisons*.En savoir plus  
 • <h4 class="">Cer-omega</h4><p>Lipides semblables &agrave; ceux de la peau, qui r&eacute;parent la peau et renforcent son film hydrolipidique protecteur.</p>
  Cer-omegaLipides semblables à ceux de la peau, qui réparent la peau et renforcent son film hydrolipidique protecteur.
 • <h4 class="">Eau thermale d&rsquo;Av&egrave;ne</h4><p>Att&eacute;nue les sensations d&rsquo;inconfort et adoucit la peau.</p>
  Eau thermale d’AvèneAtténue les sensations d’inconfort et adoucit la peau.

Økt effekt

En skreddersydd aktiv ingrediens for hud med tendens til atopi: I-MODULIA®
Det tok 12 år med forskning å utvikle den første unike og multikompetente bioteknologiske aktive ingrediensen fra Avène termalkildevann: 
I-modulia®

Formulert med denne patenterte aktive ingrediensen, er XeraCalm AD en ultrainnovativ, ultraeffektiv og ultrasikker serie som passer for ansiktet og kroppen til spedbarn, barn og voksne. Denne ekstraordinære aktive ingrediensen retter seg direkte mot symptomene og årsakene til atopisk eksem, spesielt kløe. 

 

av_xeracalm-ad_page-gamme-473-418
AV_Brand-logo_Eau-Thermale-Avene_Sterile-cosmetics_Eretail_EN_3282779348850_3282779349185_3282770053135_3282770000634_3282770053104_3282770053111 5...

For å kun beholde ingrediensene som er nyttige for huden og for å unngå konserveringsmidler, har laboratoriene våre utviklet verdens første: Sterile Cosmetics®. Denne unike teknologien sikrer at produktet forblir sterilt og fritt for ekstern forurensning gjennom hele bruken.

XeraCalm AD gir hud med tendens til atopisk eksem den respekten og sikkerheten den fortjener.

LES MER

 

av_xeracalm_ad_pikedoo_programme 1800x800

Vårt program "2121 kløedempende historier".

Er du forelder? Er barnet ditt lite villig til å smøres med kløestillende krem?

Selv om daglig påføring av en fuktgivende krem er nøkkelen til å berolige huden, er det noen ganger vanskelig å etablere denne rutinen med barn. Derfor har våre eksperter kommet opp med en morsom og unik støttetjeneste  for å hjelpe deg med å etablere en daglig rutine for påføringen av fuktighetskrem.

Følg eventyrene til Pikedoo, den lille karakteren med eksem. Hver dag i 21 dager, lytt til hans eventyr når det er på tide å påføre fuktighetskrem: akkurat nok tid til å implementere gode påføringsrutiner på en morsom måte – samtidig som dere har tid sammen!

Lytt til historiene

 

av_xeracalm_ad_pikedoo_cremage_original

OFTE STILTE SPØRSMÅL

Har du et spørsmål eller noe du lurer på? Vi er alltid her for deg

Lipid-Replenishing Balm og Cream brukes daglig for å begrense og forhindre tørr hud og kløe*. I tillegg påføres Soothing Concentrate lokalt for umiddelbart å lindre intens kløe*. Det er SOS-produktet du skal ha med deg! Tilpass konsistensen til hudtypen din eller årstiden, enten det gjelder balsam eller krem: balsam hvis huden din er veldig tørr, krem når den er mindre tørr.

Lindre og berolige huden din raskt med en Avène termalkildevannkompress: spray vannet på kompressen og la den ligge i ansiktet i 10 minutter. Ved kløe*, påfør jevnlig et lindrende konsentrat, også på øyelokkene om nødvendig. Ved irritasjon, bruk en beskyttende reparerende krem en eller to ganger om dagen. Som et forebyggende tiltak, kan du også fukte og beskytte huden med en lipidpåfyllende krem eller balsam minst en gang om dagen.

Enkle, men essensielle daglige bevegelser begrenser tørr hud og gjenoppretter hudens barrierefunksjon. På denne måten blir oppblussingene sjeldnere. Her er vårt råd:
Velg skånsom hygiene med en renseolje og lunkent vann mellom 32-34°C, og sørg for at dusjing eller karbad ikke overskrider 10 minutter. Fukt og beskytt huden med en lipid-påfyllende krem eller balsam minst en gang om dagen, selv når hudtilstanden virker under kontroll.

1Selvvurdering i analog skala på 68 personer med atopisk dermatitt og/eller lokaliserte tørre områder med kløe. Evaluering av kløe umiddelbart etter påføring av Soothing Concentrate. 2Evaluering av hydreringsindeksen én time etter enkeltpåføring, 20 forsøkspersoner. 3Evaluering av L-PO-SCORAD på 49 atopiske personer med lokaliserte tørre områder og pruritus, etter påføring av det beroligende konsentratet fire ganger per dag i tre dager.

*på grunn av tørr hud

Tilbake til toppen