Milena, pasient ved Avène Avène Hydrotherapy Center for atopisk dermatitt
Hver persons hud har sin egen historie

Hver persons hud har sin egen historie

Milena, pasient ved Avène Avène Hydrotherapy Center for atopisk dermatitt

Enten som pasient, eller i følge med en pasient, har de fulgt et regime og dratt nytte av fordelene fra Avène Termalkildevann, samt råd fra ekspertteamene ved Avène Hydroterapisenter.
Oppdag Erikas historie, mens hun forteller oss om datteren Milenas atopisk dermatitt, og deres familietur til Avène Hydroterapisenter.

Hvordan fant du ut om Avène Hydroterapisenter?

Fra min datters barnelege. Milena har lidd av atopisk dermatitt de siste seks månedene. Det er preget av tørre flekker i albu- og kne-hulene, noen ganger også på ryggen eller magen. I dag, fire og et halvt år gammel, sier hun at det brenner henne, at det svir, at det klør. Huden hennes er veldig tørr. Kløen starter så snart hun våkner og kommer tilbake om kvelden og i løpet av natten. Det er vanskelig å leve med hver dag. Vi føler oss maktesløse.

Hva oppdaget du på Avène? 

Vi kom hit både for fordelene med Avène Termalkildevann og for samarbeidsmøtene og konferansene som ble organisert angående atopisk dermatitt. Vi trengte virkelig begge deler. Med behandlingene føles Milenas hud mindre nuppete ut, den klør mindre. Datteren min elsker spesielt boblene. Og mannen min og jeg bytter på å delta på møtene. Disse foreldre-barn helseopplæringsøktene lar oss også samhandle med andre familier, for å føle oss mindre alene. Og å ha en spesiell tid med omsorgspersoner.

AV_dematitis-atopic-child-girl-3_lifestyle

Hvordan ser du for deg fremtiden etter den termiske behandlingen for Milenas atopiske dermatitt?

På slutten av den termiske behandlingen, med hudlegen, kunne vi se en klar forbedring i Milenas hud. Verkstedene har også vært nyttige for oss. De er designet for barn, så datteren min var i stand til å forstå hvor viktig daglig pleie er. Hun har også lært noen alternativer til kløing. Jeg lærte å påføre kremen riktig. Disse tre ukene har oppmuntret oss til å vende tilbake til gode vaner, vi er fast bestemt på å fortsette hjemme for å forlenge fordelene med termisk behandling. Vi gleder oss til å komme tilbake hit neste år!

 

AV_dematitis-atopic-child_girl_care
AV_dematitis-atopic-child-girl_lifestyle

Et sted : det gigantiske damspillet i parken ved Avène Hydroterapisenter (for å holde Milenas bror opptatt)

En behandling : Avène Termalkildevann bad

En oppdagelse : det vakre og svært varierte landskapet i regionen

ATOPISK DERMATITT

En kronisk tilstand

Atopisk dermatitt, også kjent som atopisk eksem, er en kronisk inflammatorisk hudtilstand. De vanligste symptomene er røde, kløende flekker og tørr hud. 

Tilbake til toppen