Sylvie og hennes behandling med termalkildevann for psoriasis
Hver persons hud har sin egen historie

Hver persons hud har sin egen historie

Sylvie og hennes behandling med termalkildevann for psoriasis

Enten som pasient, eller som ledsager en pasient, har de dratt nytte av en Termalkildevann-behandling og råd fra vårt team av eksperter. Oppdag vitnesbyrdet til Sylvie, som har besøkt Avène Hydroterapisenter i flere år. Hun lider av psoriasis. Under behandlingen slapper hun av.

I hvor mange år har du kommet til Avène Hydroterapisenter for å lindre psoriasis?

Første gang var jeg tretti år gammel og hadde psoriasis på albuene, bena og korsryggen. e Flekkene var betente, jeg klødde mye, hadde bare lange klær. Jeg var veldig opphengt i det. Etter råd fra hudlegen min kom jeg to år på rad. Termalkildevannet gjorde underverker for meg. På tre/fire dager var huden min ikke lenger den samme. Og så, på grunn av familieforpliktelser, ventet jeg tjue år før jeg kom tilbake igjen. Denne sommeren er jeg ferdig med min fjerde spa-behandling, og jeg drar med planer om å gjøre en ny til neste år.

Hvordan føler du deg når du er her?

Psoriasisen min påvirker bare albuene mine, og jeg har lært å akseptere det. Men her spør jeg ikke meg selv hver dag om flekkene minsker eller ikke, jeg sier til meg selv "du vil se om tre uker". Og i mellomtiden slapper jeg av. Jeg føler meg friere og tar vare på meg selv. Jeg elsker å bade i Avènes Termalkildevann, jeg lever i øyeblikket, jeg setter meg selv i sentrum igjen og jeg føler meg glad. Og så her synes jeg at alt er vakkert: sentrum, parken, gangstier...

av_psoriasis-patient_care
av_psoriasis-patient_lifestyle

Og etter den termiske behandlingen din?

Jeg lærer å håndtere sykdommen min her. Jeg tror jeg har vært på nesten alle verkstedene: sminke, hygiene, hydrering og alternativer til kløing, stressmestring. Jeg prøvde til og med Tai Chi et år. Så jeg forlater med mange råd og er motivert til å sette dem ut i praksis. Jeg føler meg bedre med meg selv og mer åpen for andre.

Et sted: gangveien som fører fra badene til parken.

En behandling: Avène Termalkildevann-badet.

En oppdagelse: nye vennskap

 

av_psoriasis-patient2_lifestyle

Psoriasis:

hva er det?

Psoriasis er en kronisk betennelsestilstand som er preget av fremtredende, røde, hovne flekker dekket med hvitaktige skjell eller et tynt sølvaktig belegg som lett flasser av. Det finnes forskjellige former for psoriasis: en kompleks sykdom, den kan ha mange former fra en pasient til en annen eller manifestere seg forskjellig på forskjellige stadier i livet.

Tilbake til toppen