Vi er der fra starten.
Baby

Baby

Vi er der fra starten.

Ingenting er mer følsomt enn babyens hud. Siden den fortsatt er sårbar, kan den ikke fullt ut utføre sin naturlige forsvars- og beskyttelsesrolle. Du må derfor være oppmerksom på denne følsomheten, som kan påvirkes av irriterende produkter, vann, kulde og vind, og friksjon fra grove tekstiler...

Våre Cicalfate, XeraCalm AD, , Cold Cream, Suncare og Termalkildevann-serier er valgt for sin mildhet og høye toleranse, så vi har en løsning som er perfekt tilpasset hvert av babyens hudbehov – fra hygiene til mer spesifikk pleie. Kort sagt, alt du trenger for å gi babyen den mykheten og mildheten den fortjener.

BABY

VELDIG TØRR HUD UTSATT FOR KLØE

XeraCalm A.D Lipid-Replenishing Cleansing Oil & Balm

  • Den svært effektive løsningen for å pleie babyens hud
  • Skreddersydde formler designet for sart, kløende hud 

XeraCalm AD-serien passer for kløende, irritert og tørr til veldig tørr babyhud med tendens til atopisk eksem fra og med babyens første dager. Disse lipid-påfyllende hudpleieproduktene med høy toleranse hjelper umiddelbart på kløe og bidrar til å styrke babyers hudbarriere.

Bli kjent med vår “må ha” for komfort
VELDIG TØRR HUD UTSATT FOR KLØE
Huden din

Huden din

Forebygging og behandling av bleieutslett

Vi elsker de dyrebare små øyeblikkene med babyen vår på stellebordet... så det er ikke snakk om å la bleieutslett få ødelegge dem!

Oppdag mer
Huden din

Huden din

Hvordan gjenkjenner og behandler du vannkopper?

Huden til den lille er dekket av vannkopper. Ikke få panikk. Hvis du tar de riktige stegene, vil det snart være et dårlig minne som ikke etterlater seg noen arr...

Oppdag mer

BABY

BESKYTTELSE MOT SOLEN

Intense Protect 50+

  • En ultrasikker formel for høyeste beskyttelse 
  • En svært vannresistent formel for å nyte sommeren med full sikkerhet

Babyens hud er veldig tynn, ultrasensitiv, og sårbar for UV-stråler og blått lys. Derfor har vi utviklet Intense Protect 50+ som beskytter og tar vare på babyens hud fra de aller første dagene. Vår nye ultraeffektive solpleie garanterer utvidet solbeskyttelse, for å holde babyen din og huden deres trygg. 

Bli kjent med den ideelle beskyttelsen for barn
BESKYTTELSE MOT SOLEN

NOEN ORD FRA EKSPERTEN VÅR

En babys hud er mye sartere enn vår. Barrierefunksjonen er ennå ikke optimal, dens permeabilitet er større, dens pH mindre sur... Det er derfor den krever tilpasset pleie, og formler med høy toleranse.

Jeg ser etter et babyprodukt til

VÅR KOMPETANSE FOR BABYENS VELVÆRE

Babyens hud trenger all din oppmerksomhet (og mye mildhet)

Med vår ekspertise, kombinert med vårt kompromissløse fokus på sikkerhet og effektivitet, har Avène Dermatological Laboratories alltid designet produkter som tar vare på den sensitive huden til dine små (så vel som til de voksne!).

Babyens hud som er tynnere, sartere, mer permeabel og sårbar, trenger derfor enda mer omsorg og beskyttelse. Som svar har vi utviklet beroligende hudpleieprodukter spesielt tilpasset deres sårbare hud, i henhold til farmasøytiske standarder.

Våre produkter, som er rike på Avène termalkildevann, med sine unike egenskaper, er:

  • formulert med en minimumsmengde ingredienser;
  • valgt for deres mildhet og høye toleranse;
  • alkohol- og parabenfri;
  • og er testet under pediatrisk og dermatologisk kontroll.

Med garantien om kun å bruke trygge, sunne formler, er alt du trenger å gjøre å skjemme bort babyen din. Vi tar oss av alt annet for helsen og komforten til huden deres, fra de aller første dagene av livet deres. .

 

av_bebe_page-gamme 2

OFTE STILTE SPØRSMÅL

Har du et spørsmål eller noe du lurer på? Vi er alltid her for deg

Det er viktig å vite at en babys hud er mye mer sart enn vår:
De forskjellige lagene i huden er tynnere: barrierefunksjonen er ennå ikke optimal.
Hudens permeabilitet er overdrevet, og som et resultat får babyen ofte problemer med tørrhet.
Hudens pH er mindre sur, noe som kan gjøre huden utsatt for irritasjon.
Melaninproduksjonen er svært lav, noe som gjør huden svært sårbar for UV-stråler.

Våre serier Termalkildevann-spray, Cicalfate, XeraCalm AD, Intense Protect 50+ og Cold Cream har blitt testet under pediatrisk og dermatologisk kontroll og er perfekt tilpasset de spesifikke behovene til babyens hud.
Disse produktene er formulert med et minimalt antall ingredienser for deres ekstreme mykhet og perfekte toleranse. Formlene deres er garantert alkoholfrie, fargestoffrie, parabenfrie og drar nytte av de unike egenskapene til den mest naturlige ingrediensen: Avène Termalkildevann.

Ved rødhet i bleieområdet, vask babyunderdelen med et mildt, fysiologisk pH-produkt som XeraCalm A.D. Replenishing Cleansing Oil, og tørk deretter grundig.
Bruk deretter Avène Termalkildevann-spray for å forsterke den beroligende effekten.
Avslutt med å påføre Cicalfate+ Repairing Protective Cream for å berolige og fremme reparasjon av irritert hud.
Spør legen din eller på apoteket om råd dersom du er i tvil.

¹Toleranse- og effektstudie under dermatologisk, pediatrisk og gynekologisk kontroll på 248 forsøkspersoner med overfladiske hudirritasjoner, 2 påføringer per dag i 21 dager.

Tilbake til toppen