Virkelig glatte ut huden og oppnå varig fasthet.
PhysioLift

PhysioLift

Virkelig glatte ut huden og oppnå varig fasthet.

Når hver hudtype har sine egne behov, er valget av en skreddersydd behandling avgjørende.

I mer enn 30 år har Laboratoires Dermatologiques Avène fulgt kvinner gjennom de viktige øyeblikkene i livet, og hjulpet dem med å redusere aldringstegn uten å forverre deres allerede sensitive hud. PhysioLift Anti-aging serie, formulert med nøye utvalgte aktive ingredienser som reduserer dype rynker, virker oppstrammende og gir en langvarig effekt i tråd med hudens fysiologi.

Dets omfattende pleieprogram glatter ut synlige rynker og gjenoppretter hudens fasthet.

PHYSIOLIFT

UTGLATTENDE DAGBEHANDLING

PhysioLift DAY Smoothing Cream

 • Rik på hyaluronsyre
 • Glatter ut synlige rynker

Kremen lover effektivitet og komfort, og virker på overflaten og dybden på tap av fasthet, synlige rynker og dype furer. Den jevner ut rynker, strammer opp huden og gjenoppretter dens glød.

Glatter ut huden
UTGLATTENDE DAGBEHANDLING
DOKUMENTERT EFFEKT
100 %¹Glattere hud
97 %¹Fastere hud
95 %¹Tydelige rynker redusert

PHYSIOLIFT

REGENERENDE NATTKREM

PhysioLift NIGHT Smoothing Regenerating Night Balm

 • Rik på hyaluronsyre og retinaldehyd
 • Gjenoppbygger og strammer opp huden

I løpet av natten gjenoppbygges huden. Når du våkner, vil huden være jevnere, friskere og har fått tilbake sin glød!

Gjenoppbygger huden
REGENERENDE NATTKREM

PHYSIOLIFT

ET TIPS FOR FRISKE ØYNE

PhysioLift EYES til rynker, hevelser og mørke ringer

 • Rik på hyaluronsyre og retinaldehyd
 • Glatter ut rynker, reduserer hevelser og mørke ringer

Denne behandlingen er designet for den sarte huden rundt øynene.Kremen har en unik konsistens som frigjør de aktive ingrediensene gjennom natten. Dextran Sulfate sørger for å redusere hevelser og mørke ringer for et friskere øyeområde. 

Ta vare på øyeområdet
ET TIPS FOR FRISKE ØYNE

TESTET OG GODKJENT

Dette er min favoritt. Etter å ha prøvd mange, mange øyekremer, passer denne meg perfekt. Ettersom jeg har fine linjer på grunn av dehydrering, var jeg på utkikk etter en fuktighetsgivende og, selvfølgelig, effektiv øyekrem. Resultatene var tydelige for meg, både på kort og lang sikt. Dette produktet har hatt en virkelig god effekt for meg; noen av mine fine linjer har forsvunnet og andre har blitt betydelig redusert. Jeg har brukt den morgen og kveld i to måneder nå.

Nathalie, 41 år17.03.2019
EN UNIK KOMBINASJON AV AKTIVE INGREDIENSER

EN UNIK KOMBINASJON AV AKTIVE INGREDIENSER

I hjertet av vårt sortiment

 • <h4 class="">Ascofilline&trade;</h4><p>Aktiv ingrediens som hjelper til med &aring; restrukturere huden ved &aring; fylle den opp med kollagen.</p>
  Ascofilline™Aktiv ingrediens som hjelper til med å restrukturere huden ved å fylle den opp med kollagen.
 • <h4 class="">Hyaluronsyre </h4><p>Stjerne-ingrediens Fyller dype furer og gir fylde til huden.</p>
  Hyaluronsyre Stjerne-ingrediens Fyller dype furer og gir fylde til huden.

Omfattende tiltak for strukturen i huden

Hver aktive ingrediens i PhysioLift-serien er nøye utvalgt av Laboratoires Dermatologiques Avène. Takket være sin unike ekspertise innen bruk av hyaluronsyre i mer enn ti år, kan Eau Thermale Avène i dag bidra med et umiddelbart synlig resultat og en langvarig effekt på hudens helse og kvalitet.

Huden virker både glattere og fyldigere når dette molekylet tilføres. Kombinert med Ascofilline™ hjelper det huden med å gjenoppbygge strukturen innenfra. Huden blir fastere og fyldigere. For nattpleie er det retinaldehyde – en viktig aktiv ingrediens som anbefales for anti-aging behandlinger – som tar over og lader huden med vitamin A*.

De multikompetente pleieproduktene i PhysioLift-serien lover effektivitet, komfort og velbehag og virker både på overflaten og i dybden, for en dynamisk ansiktsløftning uten maskeeffekt. 

Behandlinger som er rike på Avène termalkildevann med lindrende og irritasjonsdempende egenskaper.

 

av_physiolift_page-gamme_577x577

OFTE STILTE SPØRSMÅL

Har du et spørsmål eller noe du lurer på? Vi er alltid her for deg

Physiolift-behandlinger er utviklet for kvinner som viser tegn på aldring av huden. Spesielt bekjemper de dype rynker, tap av fasthet og mindre glød. Hvis du merker disse tegnene i ansiktet ditt, er Physiolift-produktene noe for deg. De vil fullføre din anti-aldringspleie for en mer intens effekt, og hjelper til med å jevne ut og plumpe opp huden din.

Påfør disse produktene helst om kvelden. Faktisk er retinaldehyd, den referanseaktive antialdringsingrediensen med klinisk bevist anti-rynkeeffektivitet, fotoustabil, dvs. den brytes ned ved kontakt med UV-lys og mister dermed delvis sin effektivitet. På en annen side er ikke retinaldehyd fotosensibiliserende, det vil si at det ikke øker risikoen for solbrenthet.

PhysioLift-produktene er utviklet for å minimere risikoen for allergiske reaksjoner. Men hvis allergiene eller intoleransene dine er alvorlige, anbefaler vi å bruke Tolérance Extrême-serien eller kremer for intolerant hud. Spør hudlegen din eller på apoteket om råd.

¹Utvikling av hydreringsindeksen til Defining Day Cream ved korneometri, 22 personer med dehydrert hud, enkeltpåføring vs. kontrollområde. ²% fornøyd. Forbrukertest, 84 forsøkspersoner mellom 45 og 65 år (gjennomsnittsalder på 53), påføring av Defining Day Cream i 56 dager. En påføring per dag.

In vitro-test.

Tilbake til toppen