av_instit-thermal-water-skin5-hdrvb-square 1440*579
Betingelsene til Avène Termalkildevann

SAMMENSETNING Betingelsene til Avène Termalkildevann

Fordeler som går tilbake til Avène Termalkildevannsin opprinnelse.

For å forstå årsakene til dets terapeutiske egenskaper, ble et omfattende forskningsprogram lansert. Det er ved å gå tilbake til opprinnelsen til termalkildevannet at forskere har begynt å forstå årsakene til dets effektivitet.

I Avène er vi i nærvær av innlandsvann, som kommer fra havets fordampning. Dette rene vannet blandes med marine partikler, og blir lastet med mineralsalter, før det faller tilbake til en dybde på -1500 meter i det som kalles Avène impluvium i hjertet av Haut-Languedoc regionale naturpark. 

av_instit-thermal-water-skin-hdrvb-square

En original mineralarv, en kilde til fordeler for huden

Så hvorfor regnes det som vannet for alle sensitive hudtyper? Det er fordi det av natur er 100% rent og veldig lavt innhold av mineraler. Dens pH er nøytral og den har en ionisk balanse av bikarbonat, kalsium og magnesium, som er optimal for hudens balanse og toleranse. Dets unike og uforanderlige sammensetning av mineraler og sporstoffer, samt fraværet av potensielt irriterende midler som natrium og svovel, gjør det til den sterkeste allierte for alle sensitive hudtyper, selv de mest reaktive og sarte.

  • <span class="ezstring-field">av_instit-thermal-water-skin3-hdrvb-square</span>
  • <span class="ezstring-field">av_protection-env-avene_brand-website_the-brand_ratio-4-3</span>
  • <span class="ezstring-field">av_instit-postcancer-hydrotherapy-scar-hdrvb-square</span>

En spesifikk biologisk arv

Fra denne eldgamle bergarten henter vannet ikke bare mineralinnholdet sitt; her møter den også en fenomenal bakterie ved navn Aquaphilus Dolomiae, med henvisning til vannet og til Varved-dolomitten, bergarten som vannet henter sin unike og ufravikelige sammensetning fra. Denne mikroorganismen er kilden til de aktive stoffene som gir Avène Termalkildevannsine lindrende, anti-inflammatoriske og reparerende egenskaper.

av_aquadolomiae_microscope_website 600x600

20-gouttes_logo_eta le don d_apaiser_ft carre

Dets renhet og uforanderlige sammensetning gjør Avène Termalkildevann unikt og verdifullt.

av_instit-thermal-water-skin6-hdrvb-square 472x580

En essensiell komponent for huden

Det lave mineralinnholdet – det laveste på markedet – dets kalsium/magnesium-balanse, dets rikdom på silika og dets variasjon av sporstoffer gjør det til den essensielle behandlingen for alle sensitive, intolerante og allergiske hudtyper.

I dag bekrefter mer enn 150 kliniske og farmakologiske studier dets effektivitet på hudfølsomhet. Det er jevnlig gjenstand for internasjonale publikasjoner for leger, farmasøyter og forskere innen dermatologi.

Oppdag Avène Termalkildevann

7,5

Nøytral pH

7,5

2660 mg/L

Lavt mineralinnhold

2660 mg/L

14 mg/L

Rik på silika

14 mg/L

Lav natriumkonsentrasjon

= 2

Ca2+/Mg2+ ratio

= 2

Bredt utvalg av sporstoffer

På slutten av termobehandlingen, hos hudlegen, så vi en klar forbedring i Milenas hud. Vi er fast bestemt på å fortsette behandlingene hjemme til vi kommer tilbake hit neste år!

ErikaMor til Milena, fire og et halvt år gammel, lider av atopisk dermatitt
av_instit-child-patient-doctor-hdrvb-square 720*720 crop
av_thermal spring water_spray_eretail_6_post_3282779003131_hd 600x600

De daglige fordelene med Avène Termalkildevann

Thermal Spring Water Spray lar deg nyte alle de naturlig beroligende egenskapene til Avène Termalkildevann hjemme – helt uskadd. Den kan brukes i alle skjønnhetsrutiner og når som helst i løpet av dagen. For å friske opp huden din om morgenen uten å dehydrere den, roe ned brennende følelse fra voksing eller barbering, optimalisere effekten av hudpleiekremene dine, sette sminken din, friske opp deg selv etter en treningsøkt eller når temperaturen stiger... Det er mange bruksområder. Men hver gang vil du finne denne utrolige milde, lindrende følelsen i alle pleieproduktene til Laboratoires Dermatologiques Avène.

Oppdag effektiviteten til Avène Termalkildevann

 

Forutsetningene til Avène Termalkildevannfor hudsykdommer

Takket være dets lindrende, irritasjonsdempende og anti-inflammatoriske egenskaper, anbefales Avène Termalkildevann for hudsykdommer.

Brukt alene, som et supplement til dermatologiske behandlinger eller reseptbelagte behandlinger, hjelper det til å lindre plager, ettervirkninger av brannskader og kløe forårsaket av arrdannelse, reduserer uønskede hudeffekter etter onkologiske behandlinger og de som er knyttet til lokaliserte aknebehandlinger, og forbedrer dermed betydelig kvaliteten på pasientenes hverdag.

title

Redusert kløe

medisinsk behandling + Termalkildevann Spray¹.

medisinsk behandling i seg selv¹.

¹Multisentrisk studie, 30 forsøkspersoner med øyelokkeksem fordelt på 2 grupper, 9 allergi-dermatologiske sentre. 6 sprayer à 5 sekunder/dag i 7 dager.
p &lt; 0,05 etter 7 dager.

Jeg lider av psoriasis på albuene, bena og korsryggen. Før var flekkene betente og jeg klødde mye på dem. Termalkildevannet gjorde underverker for meg. På tre/fire dager var huden min ikke lenger den samme.

Tilbake til toppen