av_instit-sensicure8-shower-hdrvb 1735x477 16x9

MER ENN VANN. KILDEN TIL VÅRE BEHANDLINGER. Fire ting du bør vite om Avène Termalkildevann

Etter å ha reist langs en lang underjordisk bane i over 50 år, blitt beriket med mineraler og sporstoffer i kontakt med Dolomittene, og møtt den nedarvete mikroflora Aquaphilus Dolomiae, kilden til aktive stoffer, kommer Avène Termalkildevanntil overflaten med en unik sammensetning.

1. Så mye mer enn mineralvann

Dens perfekte balanse mellom kalsium og magnesium, dens nøytrale PH, dens rikdom på silikoner og biologiske aktive stoffer gjør den til vann med lindrende og helbredende egenskaper for den mest sensitive huden. Det er det eneste i verden med akkurat denne komposisjonen. Dette er forskjellen mellom termalkildevann og mineralvann.

2. En kilde til postbiotiske aktive ingredienser

En original og spesifikk mikroflora kalt Aquaphilus Dolomiae, produserer de rebalanserende, anti-inflammatoriske og irritasjonsdempende aktive stoffene i Avène Termalkildevann.

De har blitt kontinuerlig studert av våre forskere i 18 år. Og takket være deres bioteknologiske ekspertise er det utviklet tre kraftige postbiotiske aktive ingredienser med målrettet effekt.

av_aquadolomiae_microscope_website 1x1

Her vil vi ikke bare ta termalkildevannet og bruke det. Vi ønsker å ta vare på det.

Sandrine BESSOU-TOUYALeder for Water Research Center og direktør for praktisk forskning for Dermo-Cosmetics R&D – personlig pleie
AV_Institutional_Instagram_Post_Quarter3-2018_Hydrotherapy baths and treatment_Low-resolution_2 473x473

3. Kjente og anerkjente dyder

Resultatene er der: kvantifisert, forklart, bevist. Mer enn 150 vitenskapelige studier vitner om effektiviteten. Og hver sesong kommer over 3000 pasienter i alle aldre, med alvorlige dermatologiske tilstander som eksem, psoriasis eller sekundære effekter knyttet til onkologiske behandlinger, til Avène Hydroterapisenter.

  • <span class="ezstring-field">av_instit-hydrotherapy-treatment-compress-kid-hdrvb-square_368x460</span>
  • <span class="ezstring-field">av_instit-hydrotherapy-treatment-water-massage-kid-hdrvb-square_368x460</span>
  • <span class="ezstring-field">av_instit-sensicure5-hdrvb-square_368x460</span>

4. En naturlig juvel med høy beskyttelse

Laboratoires Dermatologiques Avène gir den fremste oppmerksomhet til hele Avène impluvium, i hjertet av Haut-Languedoc regionale naturpark.

Det er et privilegium å eie en slik ressurs. Det er derfor gitt at vi tar godt vare på den og bevarer den for fremtidige generasjoner.

Oppdag hemmelighetene til Avène impluvium

av_instit-impluvium-forest-hdrvb-square 1x1
Tilbake til toppen